- Konu Sahibi el-muallim
- #6.801
gunaydın kızlar tatlı hatunlar.....................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulutcum düşüncen güzel umarım bu bekleyişin ardından gelir melegin sana rabbim gönlüne göre verir
bensucum eger tedavileri tamamlamak senin psikolojin içinde daha olmulu şeyler getiricek bence sende inanıyosan zaten rabbim nasip eder inşş canım daha öncede lap yapmışsın zaten hist ise yaparsan inş bişey çıkmaz canım inşş
zümmincim agrın olmuş galiba bilgim yok ama inşş kızların dediği gibi mühim bişey degildir canım
Zümmincimmmm 12. gün değğerini söyle cinsiyet tahmini yapabiliriz
değer düşükse ERKEK , değer çok yüksek ve tek gebelik olduğu halde çoğul gebelikler gibi bir değerse KIZ bebek oluyorrrrrr şimdiye kadar bu tahminler tuttu.
mesela denizin 12. gün değeri 91 sanırım, eğer değeri doğru hatırlıyorsam denizin bebeği ERKEK
DENİZZZZZ oğlan anası olcannnnnnn galibaaaa
ana desene o zaman benim bi minik prensesim daha olcak...11 gün degerim 145 di...neyse ya varsin olsun...iste tek merak ediyor insan....Saglikli oldugunu duydum ya...ne mutlu bana
denız nasıl gıdıyo uzmuyosun dımı bebşi.....................ona gore uzme sakın...........ınş bunlar bızım son sanslarımız ınş saglıkla gelsınler ....................
zummın arasıra bu tur agrıların olucak alışıyoo oınsan ben bazı agrılara alıştım.............ama ınsan tabıkı tedırgın oluyo................kız erk farketmez nasılsa bıkac yıl sonra denıcen bana yetısmen gerek tabı..................ışın çokkkkkkkkkkk senındelikafadulden
kız olsun sağlıklı olsunda. birkaç yıl sonra 2. tüpü yaptırdığında kıbrısta yaptırırsın orada cinciyet de seçiliyor erkekeği garantilersin. ama en önemlisi sağlıkla gelmeleri :Saruboceq:
kızlar hayırlı pazarlar olsun hepimize inş
zümmincim bugün ii olmana sevindim rabbim korusun sizleri canım inş
gokce ınş hayırlı olucakkkkkkkkkkkk ınşşşşşşşşşşşşşşşşş
aaaaa beni olumsuzlardan saymıyorsun demek delikafaduldensenay oooooooo baslıyosun demek cıcılere ınş saglık ols...............buluesu canım ya gırıp cıkma hemen uzun yaz neye karar verdın...........ınş bu kez olcak ınş.........bu topıkte bı sen bıde fıgen olumsuz oldu ama ınşşşşşşşşşş olucak ınanıyorum...............
inşallah ilk sırada sen varsın değil mi ilk hayırlı haberi senden alıcazopuyorumnanaktanaminnnnnn aminnnnnnnn aminnnnnnn inşşşş herşey güzel olucak rabbimin izni ileeee
senaycımm canım ya inşş rabbim vakti gelmiş derse ol derse bende inşş sizlere güzel haber vericem sen nasılsın bakim gamyoncuiremsu