- Konu Sahibi el-muallim
- #6.901
gule gule gıysınn kırletsın..................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevin benim denizcim...O şekerli ballı olan kişi de benim![]()
ben transfer sonrası akuyu boşverdim canım ama 2. günden itibaren dışarı çıktım. az yürüdüm arkadaşla kahvede oturduk vs yani sen de yorulmadan akuya gidebilirsin. sadece ilk gün mümkün olduğu kadar yat dinlen. akucu uzak değilse transfer sonrası eve dönerken belki uğrayabilirsin de. doktoruna sorabilirsinGünaydın güzelliklerrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
bende bu gün 4. iğnemi yapıcam 9. aku seansım var birde
14 veya 15 inde toplama olabilir tahminen
kızlar bişey sorucam size aku doktorum 2 seansıda transferden sonra yapıcam diyor
transferden sonra akuya gitmek tehlikeli olmazmı ben karar veremiyorum bana bir akıl verin
siz transferden sonra akuya gittinizmi veya gideni duydunuzmu
yanlış yapmak istemiyorum offff ya
Allah hepimizin yardımcısı olsunnnn
Nevinn :) denizz çok anii geldim değilmii ? :)
ben midem bulansın çok istiyordum dua ediyrodum midem bulansım ve kusayım saolsun yüce allahım kabul etti ve ben uzun süre bulandım ve kustum :) ama en azından o dönem iyi oldunu biliyodum bi şekilde saglama yöntemiydi bu benim için :)
gecmiş olsunn nevinn ebnde hep ölçüyorum şekerimi yemek yedikten 1 saat sonra kaç çıkmalı peki beni aydınlatırmısın şekerimm ?
gülsüm yelek bitti battaniye çitiyorum![]()
buarada deniz yazdımmı bilmiyroum ama cuma günü gördüm test sonucunu maşallahh tebrikk ederimm tekrardann..
bende bebek hareketlerimi hissettimi söylerdim ya hep.. sanırım dün hissettim şöyle oldu
alt karın bölgemde hissediyroum zatenki burada hissediliyormuş hareketler :) onuda yeni öğrendimm.. içerden seyirdi ama şiddetli da öcneden elimi koydumdan hissetmezdim ama dün annemede koydurdum elini vurdu ananaesine .. tabi, ağlamakla gülmek arasıdna gittim geldim.. çok güzel gerçketenn
kız denız ay konuşmıcakmış yok öle bebışı delı etmek ...........bekle tam gor ..........bu sefer dr kafanı karıstırcek yıok gorulkdu yok varmı .............gorulse bı kerem dr gel derdı dımı sus bakım ...........otur sabret dovcem bak tanıdım nasılsa bulurum senı..............klava:
klava:
Günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
bende bu gün 4. iğnemi yapıcam 9. aku seansım var birde
14 veya 15 inde toplama olabilir tahminen
kızlar bişey sorucam size aku doktorum 2 seansıda transferden sonra yapıcam diyor
transferden sonra akuya gitmek tehlikeli olmazmı ben karar veremiyorum bana bir akıl verin
siz transferden sonra akuya gittinizmi veya gideni duydunuzmu
yanlış yapmak istemiyorum offff ya
Allah hepimizin yardımcısı olsunnnn
eğer arabayla gideceksen ve yorulmayacaksan birşey olmaz. yatalak hasta gibi sürekli yatmak gerekmiyor ki.Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için beni aydınlattınız gerçekten
benim doktorumda tedaviye başladım diye göbeğe aku iğnesi batırmıyacam dedi artık rahimle ilgili şeyler uyarmalar bundan sonra yapmıyacam dedi süresini de kısalttı önceden 45 dk idi şimdi 30 dk yapıyor.
ben transferden sonra gideyim o zaman ama işte tutunmaya zararı olurmu evden çıkmak diye korktum
aslında aku dr eve gelse ne iyi olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için beni aydınlattınız gerçekten
benim doktorumda tedaviye başladım diye göbeğe aku iğnesi batırmıyacam dedi artık rahimle ilgili şeyler uyarmalar bundan sonra yapmıyacam dedi süresini de kısalttı önceden 45 dk idi şimdi 30 dk yapıyor.
ben transferden sonra gideyim o zaman ama işte tutunmaya zararı olurmu evden çıkmak diye korktum
aslında aku dr eve gelse ne iyi olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mambaaaaaaaaaaaa kız nerdesı ya............umuttun burayı.............oldumu bebışın geldımı............................