Tp Bebek ve Akupunktur

şimdilik bu kadar yeter canımm :) eşim antalyadanda almış cicilerde onları çektimde nerde biilemedim

Nevin benim denizcim...O şekerli ballı olan kişi de benim:-)

canım hatırladım sonra eşimin de şekeri varmış dikkat edip ilaçlarını içersen (verdiyse dr) şeker düzgün gidiyor demiştim. inşş kalıcı olmaz seninki

Günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
bende bu gün 4. iğnemi yapıcam 9. aku seansım var birde
14 veya 15 inde toplama olabilir tahminen
kızlar bişey sorucam size aku doktorum 2 seansıda transferden sonra yapıcam diyor
transferden sonra akuya gitmek tehlikeli olmazmı ben karar veremiyorum bana bir akıl verin
siz transferden sonra akuya gittinizmi veya gideni duydunuzmu
yanlış yapmak istemiyorum offff ya
Allah hepimizin yardımcısı olsunnnn
ben transfer sonrası akuyu boşverdim canım ama 2. günden itibaren dışarı çıktım. az yürüdüm arkadaşla kahvede oturduk vs yani sen de yorulmadan akuya gidebilirsin. sadece ilk gün mümkün olduğu kadar yat dinlen. akucu uzak değilse transfer sonrası eve dönerken belki uğrayabilirsin de. doktoruna sorabilirsin

Nevinn :) denizz çok anii geldim değilmii ? :)
ben midem bulansın çok istiyordum dua ediyrodum midem bulansım ve kusayım saolsun yüce allahım kabul etti ve ben uzun süre bulandım ve kustum :) ama en azından o dönem iyi oldunu biliyodum bi şekilde saglama yöntemiydi bu benim için :)
gecmiş olsunn nevinn ebnde hep ölçüyorum şekerimi yemek yedikten 1 saat sonra kaç çıkmalı peki beni aydınlatırmısın şekerimm ?

gülsüm yelek bitti battaniye çitiyorum :emir_bebek:
buarada deniz yazdımmı bilmiyroum ama cuma günü gördüm test sonucunu maşallahh tebrikk ederimm tekrardann..

bende bebek hareketlerimi hissettimi söylerdim ya hep.. sanırım dün hissettim şöyle oldu
alt karın bölgemde hissediyroum zatenki burada hissediliyormuş hareketler :) onuda yeni öğrendimm.. içerden seyirdi ama şiddetli da öcneden elimi koydumdan hissetmezdim ama dün annemede koydurdum elini vurdu ananaesine .. tabi, ağlamakla gülmek arasıdna gittim geldim.. çok güzel gerçketenn

sağol canım. inşallah sağlıkla devam eder. sen de mi takmıştın kalp atışını falan? ne zaman duymuştun? ben dün benim doktordan önce bari keseyi görmeye yakında başka doktora gideyim dedim bana kızdılar:çok üzgünüm: konuşmıycam onlarla insan merak ediyor canım :olmaz:
bu arada aldığın ciciler çok güzel ağlayasım geldi valla nedense. inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur. darısı başıma inşşş kaydirigubbakcemile3

Çok güzel gülencim allah sağlıkla giymeyi nasip eder...Ben de tahmini oralardaydı hissettiğim şey yaşasın...El muallim cidden de sen her yerden hissedersin sağ , sol, aşağısı.Bari sırayla tekmelese senin cimcimeler...Serapçım benim transferin hemen öncesinde ve sonrasınde da aku yapıldı sağolsun doktorum transferin olacağı kliniğe gelmişti...

Son düzenleme:
kız denız ay konuşmıcakmış yok öle bebışı delı etmek ...........bekle tam gor ..........bu sefer dr kafanı karıstırcek yıok gorulkdu yok varmı .............gorulse bı kerem dr gel derdı dımı sus bakım ...........otur sabret dovcem bak tanıdım nasılsa bulurum senı..............:oklava::oklava:

masallah gülencim cok cici hepsi....oy oy...ne tatli gözükür senin pasan onlarin icinde....ben bisey almicam..benim minik kizimin elbiseleri var...daha hic giydirmediklerim bile var...onlarin hepsini bidaha yikicam...ikiz arabasi almayi düsüniyorum...minik kizimla beraber ayni arabada otururlar...

kız denız ay konuşmıcakmış yok öle bebışı delı etmek ...........bekle tam gor ..........bu sefer dr kafanı karıstırcek yıok gorulkdu yok varmı .............gorulse bı kerem dr gel derdı dımı sus bakım ...........otur sabret dovcem bak tanıdım nasılsa bulurum senı..............:oklava::oklava:

ama herkes görüyo en azından keseyi benim dr beni geç çağırdı kötükedihüso saklanırım ben bulamazsın bi kerem. :umursamaz:

merhaba kızlar, ooo cicilerin fotoları gelmeye başlamışş.... toprakçım seninkileri de bekliyoruz..... gülencim hepsi çok güzel, hemen alışverişe çıkasım geldi, hafta sonu mutlaka gidip bişeyler alayım bari, annemi beklemeyeyim, çok heveslendim şimdi....

denizcim inş. sıkıntısız geçer hamileliğin ilk dönemleri ama gerçekten bulantı güzel bişey... tabii bunu şimdi söylüyorum, artık bitti benimkiler ve rahatlıkla yemek yiyebiliyorum.. ama muallimin dediği gibi bulanınca biliyorsunki ordalar, ben saati gelip te bulanmayınca hemen endişeleniyordum, bişey mi var diye... bulanınca seviniyordum resmen ama tabbiki iyi beslenemiyorsun ve üzülüyorsun bi taraftan bebekler besinsiz kaldı diye... Allah korur onları inşallah ve güzel güzel gelişirler...

muallimcim işin zor canım ya, tam 6 el ve 6 bacak içerden dövüp duracaklar seni, Allah kolaylıklar versin....

Günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
bende bu gün 4. iğnemi yapıcam 9. aku seansım var birde
14 veya 15 inde toplama olabilir tahminen
kızlar bişey sorucam size aku doktorum 2 seansıda transferden sonra yapıcam diyor
transferden sonra akuya gitmek tehlikeli olmazmı ben karar veremiyorum bana bir akıl verin
siz transferden sonra akuya gittinizmi veya gideni duydunuzmu
yanlış yapmak istemiyorum offff ya
Allah hepimizin yardımcısı olsunnnn

ben transferden sonra 12 hafta daha akupunktura gitmeye devam ettim. eger akupunkturcun ne yaptigini biliyorsa akupunktur yerlesmeye yardimci olur, dusuk tehlikesini onler. en ufak bir zarari olmaz, hic merak etme. yalniz rahmin uyarilmamasi lazim. benimki isitici kullanmadi, elektroakupunktur yapmadi ve karnima igne kullanmadi.

a.s.

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için beni aydınlattınız gerçekten
benim doktorumda tedaviye başladım diye göbeğe aku iğnesi batırmıyacam dedi artık rahimle ilgili şeyler uyarmalar bundan sonra yapmıyacam dedi süresini de kısalttı önceden 45 dk idi şimdi 30 dk yapıyor.
ben transferden sonra gideyim o zaman ama işte tutunmaya zararı olurmu evden çıkmak diye korktum
aslında aku dr eve gelse ne iyi olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için beni aydınlattınız gerçekten
benim doktorumda tedaviye başladım diye göbeğe aku iğnesi batırmıyacam dedi artık rahimle ilgili şeyler uyarmalar bundan sonra yapmıyacam dedi süresini de kısalttı önceden 45 dk idi şimdi 30 dk yapıyor.
ben transferden sonra gideyim o zaman ama işte tutunmaya zararı olurmu evden çıkmak diye korktum
eğer arabayla gideceksen ve yorulmayacaksan birşey olmaz. yatalak hasta gibi sürekli yatmak gerekmiyor ki.

bilakis hareket etmen cok daha iyi. ben sadece 1 gun evde oturdum sonra gunluk hayatima devam ettim. hareket etmelisin ki kan dolasimin yavaslamasin, metabolizman yavaslamasin. tabii hareket et derken kos zipla demiyorum, yurumek en guzeli. agir adimlarla yurumeni tavsiye ederim.

mambaaaaaaaaaaaa kız nerdesı ya............umuttun burayı.............oldumu bebışın geldımı............................

Arkadaslar bi sey sormak istiyorum eger bir sakincasi yoksa size co-kultur yapilmismiydi benim son iki tedavimdede yapilmisti ama bir fasdasini göremedik.Esimle dun aksam konusurken esime sordum histereskopi varmis yaptiralim diye canim dedi o sana yapildi labaroskopiyle beraber dedifisfisfis ben ne kadar safim ya yumurtalarin sayisindan baska bi sey dusunmemisim iyimi tupler acik rahim temiz sukur spermde bulunuyor neden rahim tutmuyorkafamçokkarıştıanlamiyorum co-kultur yaptirmak istemiyorum artik pek nadir duydum burda rabbim dilediyse olacakta iste biz insan oglu biraz sabirsiziz ne yapayim dusunmemek elde degil benneyaptımki

Dun dr gittim kizlar durumum vahim gibi cok siddetli iltehab olmus eger gecmesse dedi dr kana gecme ihtimali var dedi 3 gunluk antibiotikum aliyorum dozu yuksek baya bazen diyorum sukur rabbim beni ne cok sviyorsunki boyle imtehanim var diyorum persembe tekrar gidecem acaba barthonel kisti var bende yoksa ondanmi dagildi diyorum bekli haftaya hastaneye yatacam aldiracam baya yumurta kadar olmus kadin olmak ne zor bisey ALLAHIM YARDIMCIMI OLSUN :utangac:

ya canım cok gecmış olsssssssssssssss...............uzuldum ya..........ama ınş gecer ınş operasyona gerek kalmazda...............sen yınede bozma moralını.............rabbım ınş ol dıcek.............senınkı hepten nazlı cıktı..............ılacını duzenlı al .............ınş bol duaaaaaaaa.........
ben co kultur hıç yaptırmadım.............

Mamba canım hoşgeldin , kızın ve sen nasılsınız?Nilcim çok geçmiş olsun , her şeyde bir hayır vardır derler ya belki de bu iltihap kistini tekrar gündeme getirdi.Belki de bu kistindir bebeişin tutunmamasına sebep...Hadi inşallah bu operasyondan sonra seni de hamiş göreceğiz...

Back
X