Tp Bebek ve Akupunktur

herkese hayirli cumalar.....bende 17 haftálik oldugum zaman doktora gitcem....en son 11 haftalikken gittim....bakalim ne oldu ne kadar bebis büyüdü...belki elmuallim dedigin gibi o zaman büyük ultrasonu yaparlar....

deniz bulut gecmis olsun canim....amniyosentez bende yaptirdim kizimda...keske yaptirmasaydim...cünkü hamileligim daha kötü gecti...cocugumuda rahatsiz ettim anne karninda...

eften puften sen tedavı olucakmısın ne asamadasın................ tanıyalım senı azcık...........benım saglık acısından cok sukur hıç problemım olmadı.............bıu ayın 18...inde 18 yılıma gırıcem..............esımde problem vardı..........amelıyat old sonra evlılğımızın 3. yılında yum takıbı tedavısıyle oğlum oldu sıkıntısız bı hamılelık gecurdım...........oğlum şımdı 15 e gırdı..........sonrakı tedavıde ıkı aylık dıuşuk yasadım kurtaj oldum..............üç sene once ıkızlerıe hamış kaldım tedavıyle erkebn dogumla kaybettım..............sımdı son kez denedım ınş tamamına ererım oğlumun kardes ıstegıde olur bölece benım hıkayeem bu..............ama son ıkı yıldır esımın sonuçları normale yakın nıormal gebe kalabılırsın dedıklerı halde hıç normal gebe lık yasamadım...............rabbım herkese guzel gunler versın

eften puften sen tedavı olucakmısın ne asamadasın................ tanıyalım senı azcık...........benım saglık acısından cok sukur hıç problemım olmadı.............bıu ayın 18...inde 18 yılıma gırıcem..............esımde problem vardı..........amelıyat old sonra evlılğımızın 3. yılında yum takıbı tedavısıyle oğlum oldu sıkıntısız bı hamılelık gecurdım...........oğlum şımdı 15 e gırdı..........sonrakı tedavıde ıkı aylık dıuşuk yasadım kurtaj oldum..............üç sene once ıkızlerıe hamış kaldım tedavıyle erkebn dogumla kaybettım..............sımdı son kez denedım ınş tamamına ererım oğlumun kardes ıstegıde olur bölece benım hıkayeem bu..............ama son ıkı yıldır esımın sonuçları normale yakın nıormal gebe kalabılırsın dedıklerı halde hıç normal gebe lık yasamadım...............rabbım herkese guzel gunler versın

Canım benim de erken doğum yüzünden kayıplarım oldu.Şu an adet günümü bekliyoruz tedaviye başlamak için.Adetin 21. gününden beri coraspin kullanıyorum..

denız amnıyosentez oluyoo tabı ama her iğne bı rısk..........duşuk tehlıkesıde var ben ıstemedım zaten dr lar cogullarda rısk old ıçın cok ıstemıyoo.........ense olç cok sukur ıyı cıktı ayrıntılıdada ıyı cıktı ınş sorun yok...............ama olsa bıle asla ıstezdım daha once kayıplatr yasadım kısmette ne varsa o olucak.............rabbıım herlkese hayırlı saglıklı evlat versın zor butun bunlar............yasım kırk...........ama hersey ıyı...........yası genç olup herseuyı sorunlku cıok kısı var .........sorun etmıyorum tevekkul ettım ınşşşşşşşşşşş ...............sımdı sende herseyı takarsın........takma..........ınş ense olç ıyıyse ıyı gıder

Deniz bulut,bu aralar kimseyle tokalaşırken fazla öpüşmemeye çalış tatlım.Hafta sonu önümüz,eğer hafta sonu çalışmıyorsan yat uzan.İstirahat etmeye çalış..Terle atabilirsin..Aman dikkat gribe dönüşmesin..Çok iyi koruyun kendinizi....
Eczanelerde falan satılıyor,probolis ismi ile satılıyor.Arı sütü-polen karışımı onlardan öneririm..Bağışıklık sistemi için yaralı...

herkese hayirli cumalar.....bende 17 haftálik oldugum zaman doktora gitcem....en son 11 haftalikken gittim....bakalim ne oldu ne kadar bebis büyüdü...belki elmuallim dedigin gibi o zaman büyük ultrasonu yaparlar....

deniz bulut gecmis olsun canim....amniyosentez bende yaptirdim kizimda...keske yaptirmasaydim...cünkü hamileligim daha kötü gecti...cocugumuda rahatsiz ettim anne karninda...

kızlar inşş bebeğin kalp atışını duyarsak ve o günlere gelebilirsek ben amniosentez yaptırrırım. eşimi geçiyorum onu yok varsayıyorum hatta hayatımdan çıkaracağım tek başıma daha sağlıklı geçiririm hamileliğimi onun suratını öfkesini çekemiyorum. o kısmı geçiyorum onu da allaha havale ediyorum. allah korusun ama rabbim bir de özürlü bebek verirse nasıl bakarım bilmem. tabii amniosentez de herşey demek değil. işten bir arkadaşın yaşı 35 den küçükken ve herşey normalken doğumda bir terslik olmuş fazla mı beklemiş bebek sezeryene çevrilmiş ama olmamış mı ne özürlü doğdu. zeka sorunu yok ama vücut felçli gibi ve konuşamıyor. tabii zeka da bunlara bağlı az arkadan gelişiyor. 6 yaşına geldi devamlı tedavi ile ancak destekli oturabiliyor. arkadaşım erken emekli oldu ve foçaya taşındılar küçük yerde okula götürmesi bakması çevre daha iyi olur diye. ama allahtan kendisine çok yardımcı destek bir eşi de var. yani allah korusun ne zaman ne olacağı belli olmaz gerçekten hayırlısını istemek gerekli.
yarın halama sözüm vardı kapalıçarsıya gidelim diye ama halen bu kadar kötüysem sabah ararım onu. haftaya da cumartesi doktora gitmeyi planlıyordum. halayı haftaya erteleyemem. bakalım ne yapacağım.

Merhaba kızlar...El muallim senin için 30. haftayı kıstas alırsak prenseslerine kavuşmana çok az kalmış , çok heyecanlandım...Ama inşallah kızların biraz daha sabrederler ve kendileri için en sağlıklı zamanda çıkarlar...Benim ayrıntılı ultrasonum 28 ekimde.Ben memorialda yaptırıyorum cidden de çok pahalı orası.Benim özel sağlık sigortam var allahtan büyük çoğunluğunu sigorta karşılıyorda problem yok.Ama özel sağlığım olmasa ben de dışarıda yaptırırdım 420-TL az para değil...Denizcim çok geçmiş olsun , kızlarında dediği gibi bol C vitamini al ve bol bol dinlen...Şenaycım sen de doğumu büyük ihtimal Ocak-Şubat gibi yaparsın gibi geliyor bana...Bana dr. 3 mart diyor doğum için ama bana da sanki Şubat Ortası doğururum gibi geliyor...Hepimiizn hakkında hayırlısıı olsun inşallah , bebeişlerimiiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah...Serapçım senin nasıl gidiyor?oPU ya az kaldı galiba.Haftaya mı toplanacaktı yumurtalar...ınşallah ondan sonra 12 gün sonunda da güzel haberleriniş alacağız buradan...

El muallim benim demir ilacıma, omega 3 üme dr. 12. haftada başladı.Bir de baştan beri elevit kullanıyorum , magnezyuma da bu haftalarda başlaması gerek sanırım sabahları hafif hafif kıramplarım başladı...

toprak evet az kaldı gıbı ama gunler gecmıyo yırmıden sonra...........ınş ıyı ols bakalım 35 ıcınde doğarlarsa ocak ılk hafta dıyorum ınş yada aralık ortası .............senayın ıkız oda encok 36 37 ye gelır.............sen martın ılk haftası olur bence normalse sezeryan olursa subat ortası gıbı..........bakalım rabbım en ıyı zamanda sıkıntısız versın...............arkamdan gelıyosun....ınss hep ıyı gıderız..............denız artık rahat ol ınş hersey ıyı gıdecek..............tedavıdekı hatunlar nasılsınız...................eften pıuften ınşşşşşş kavısusursun bebışune ınşşşşşşşşşşşşşş rabbım kayıp yasatmasın cookkk zor

merhaba arkadaşlar, toprakçım benim normal günüm mart ortası ama dediğiniz gibi 3-4 hafta öne alırlarsa şuabt sonu veya ortası... 3 hafta erken doğlarsa 22 şubat eşimin doğum günü, o gün olmalarını çok isterim.... ama onlar birkaç gün daha kalcaz burda derlerse beklerim minişlerimi, yeterki onlar 1 gün bile olsa orda durabilsinler fazladan...
denizcim aman, yorma kendini hem hastasın, çok yorulursun, henüz başındasın hastalığın belki grip olmadan atlatacaksın, havalarda sıcak olcak diyorlar, yürürken filan terleyip sonra rüzgar alırsan birde Allah korusun, çabuk geçmez nezlen....
eftenpüften, inşallah bu tedavinde bebişine kavuşursun, sen aku'ya gidiyormuydun yoksa ben başka birini mi hatırlıyorum...

bakalım rabbım ne demışşşşşşşşşş ınşşşşşşşş saglık ıçınde alırız kucamızaaaaaaaa.................senayyy senın dr rahım ağzı uzunluguna bakıyomu...........nasılmışş............ıkız tasıyosun bu onemlı...............

merhaba arkadaşlar, toprakçım benim normal günüm mart ortası ama dediğiniz gibi 3-4 hafta öne alırlarsa şuabt sonu veya ortası... 3 hafta erken doğlarsa 22 şubat eşimin doğum günü, o gün olmalarını çok isterim.... ama onlar birkaç gün daha kalcaz burda derlerse beklerim minişlerimi, yeterki onlar 1 gün bile olsa orda durabilsinler fazladan...
denizcim aman, yorma kendini hem hastasın, çok yorulursun, henüz başındasın hastalığın belki grip olmadan atlatacaksın, havalarda sıcak olcak diyorlar, yürürken filan terleyip sonra rüzgar alırsan birde Allah korusun, çabuk geçmez nezlen....
eftenpüften, inşallah bu tedavinde bebişine kavuşursun, sen aku'ya gidiyormuydun yoksa ben başka birini mi hatırlıyorum...

Canım ben haftada 2 defa akuya gittim bulunduğum şehirde..15 seans akupuntur tedavisi gördüm.

eften canım bebegını kaybetmenın sebebı neydı ve kaç aylıktu.............bı kezmı hamış kaldın

canım ınş bu kez hersey ıyı gıder............benım sorunum öle degıldı 23. haftamda kaybettım bebegın suyu bıttı ...........takdır ınş bı daha yasamayız bu kez drum coğulda old ıçın serkaj yaptı sanada mutlaka yapacaklar pekı drun anlamadı rahım agzında kısalık old..............ınş bu kez dıkışle hersey ıyı olur...................

canım ınş bu kez hersey ıyı gıder............benım sorunum öle degıldı 23. haftamda kaybettım bebegın suyu bıttı ...........takdır ınş bı daha yasamayız bu kez drum coğulda old ıçın serkaj yaptı sanada mutlaka yapacaklar pekı drun anlamadı rahım agzında kısalık old..............ınş bu kez dıkışle hersey ıyı olur...................

Anlamadı canım..İnşallah..Yaa suyun bitmesi nasıl oluyormuş,Allahım yaaa offffffff:uhm:

valla basa gelmeden anlamıyookı ınsan bebegın ıçınde bulundugu sıvı devamlı azaldı devamllı yattım bol suu ıçtım ama nafıle kacak var kesede dedı dr sebebını bılemedı ama aslında sebep dıger bebegımı sorun cıktıgı ıçın sonlandırdık ya ığne gırdı bı kese kese zedelendı ama tabı olabılır denıldı hep..............sonuç husran ...........bazen enfeksıyonda sebep olabılıyo ...............sımfdı korkumdan her gıdışımde suyu nasıl dıyo soruyorum bebışlerın ...........rabbım saglıklı gebelıkler versın ınşşş

herkese hayırlı akşamlar kızlarrrrr rabbim hayırlarla karşılaştırsın
denizcim sıkma canını rabbim büyük inş bebeginle mutlu günlerin olur
eftenpüftencim seninde tedavin inş güzel gider ve bebegini saglıkla kucaklamak nasip olur sana canım

gülsüm senin bebeklerin ikizmiydi teki sonlandırıldı ben ücüzdü sanıyordum öncekileri
allah kimseye yaşatmasın çok kötü şeylerdir allah düşman başına vermesin

günaydın arkadaşlar....

muallimcim benim doktorum çok anlatmaz detayları, genel bilgileri veriyor, ama çok detaylı inceliyor görüyorum, ayrıntıları biz sorarsak yanıtlıyor... sen bana bilgi ver canım bana neler sorayım diye, ben bu konularda pek bilgili değilim, dediğin gibi başa gelmeden bilinmiyor... Allah göztermesin inşallah... bugün gitcem ya, suyunu ve rahim ağzı genişliğini sorarım sıkıntı varmı diye...

eften püftencim, regl ne zaman gelir, tedavin ne zaman başlayacak yani.... gökçe ve serap'a sende ekleneceksin, hamiş sayımız hep artacak çok şükür...

serapçım, gökçecim ne durumdasınız, yumoşlar büyüyor mu?

toprak, gülen, bensunaz, zümmin ve hatırlayamadığım arkadaşlar, nasılsınız?

gunaydın kızlar...................oooooooo herkes ıyı ınş rabbım daha ıyı etsın artık 23 haftayı dolduracmm ınşşş agırlaşmaya baslıyorum ben ............gulen ınş canım rabbım herkesın bebegını korusun kayıplar cok acı verıyooo................senaycım sadece bılgın ols emınım sıkıntın yoktur dr sölerdı ama onemkı bu detay bu...........ıkız tasıyısun bıde.........gecen bı arkadasa da dedım dr un baktımı rahımagzına her gıdısınde cok ıyıusın doıyomış bu kez sormuş ısrarla dr da alttan bakım demış meger bı cm acılma baslamış...............sımdı serlaj atılacak................bazen dr onem vermıyoo ılk gebelıkse hele.................sadece sor ..............ınş rabbım sıkıntısız ılerletsın bızı ıkı ay daha dayansam ınşş ..................herkese guzel bıı gunnn.............tedavıdekıler guzel haberle burayı doldurur ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın kızlar... senaycim muallimem ben tüm çoğul gebeliklerde serkaj yapılıyor diye biliyorum yapılmıyor mu? hatta diğer gebeliklerde bile rahim ağzı kontrol ediliyor diye biliyorum. demin 38 yaş topiğinde roniyamı okudum 1 ay önceki normal tiroidi şimdi artmış aldığı ilaç dozu arttırılmış. geçen gebeliğinde dr bakmamış ve sonra özür dilemiş atladım diye ama gebelik büyük olasılık bu yüzden kaybedilmiş. yani herşeye bakıyor diyoruz ama bazen böyle basit şeyleri atlıyorlar. kendi kendinin doktoru olacaksın azıcık doktorlar çok bilgili soran hastaları sevmeseler de.
ben de gideyim mi gitmeyeyim mi kararsız kaldıktan sonra dün herhangibir doktora gittim. benimki uzak zaten. tüp bebek uzmanına da gitmedim öylesine ne var ne yok diye rastgele bir dr a gittim. bende kese var sadece 5,5 milim. dr a kaç haftaya denk gelir bu dedim 4,5-5 hafta dedi. halbuki sata göre benim 6. hafta bitti. bugün 6+1 oldum. internetten araştırdım. 6. hafta benim gibi hiçbirşey görmeyip 7. hafta hem yolc sac ı hem embriyoyu hatta kalp atışını gören var. diğer yandan hep geriden geldiği için genelde kaybediliyor böyle gebelikler. hayırlısı allahtan. haftaya kendi doktoruma gideceğim o zaman belli olur. herşey geç tutunma olduğu içinse kese büyüdüyse içinde normal ölçülerde bir yolc sac varsa ne ala. yoksa da böylesi hayırlıymış diyeceğim.
herlese güzel bir hafta sonu dilerimzemuszemus

Back
X