Tp Bebek ve Akupunktur

El muallimcim burdayım , sabahtan toplantım vardı sonra da işe dalmışım.Ne var ne yok?Dün seranesse çok sevindim , aynı korkuları bende yaşadığım için onu çok iyi anladım...

slm kızlar ii akşamlar
ooo küsler barışmış mı ohhh hadi bakim minişlere ii bakın denizim de inşş duyucak kalp atışını inşş
serap kızz sen nerdesin gelde bi haber ver yaa nasıl gidiyo dieee inş herşey yolundadırr

kıslaaarr buğün oruçtum ben.................bulutcum ben arapça yazıyı bilmediğim için okuyamıyorum...inşalllaaahh RABBİM herkezin en kısa zamanda muradını versin...ama her dualarımda içindesiniz.....elmuallim nikin çok güzel olmuş..pempiş patikler.....süper ....................gökçecim nasıl gidio tedevi...kaç yumoş oldu....inşalllah yumuşlar istendiği gibi büyür ve kaliteli olurlar........denizcim gözünaydın barışmıssın...aaaaaa ben elmuallimi büyük zannediodum..demek sen büyüksün...olsun 2 yaş fazla birşey değil..................hamiş adayları nasıl geçio günler ...senay ,toprak,zümmün...............

elmuallim yeni gördüm......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................liste ne güzel olmuş öleeee!!!!!................inşalllaaahhhhhh bizlerde hamişler kervanına katılırız...........................gökçecim senin hamiş haberini alıp arkandan geliyoruz inşaaaalllllaaahhh.................haydin kıslar serap ,pink, bulut,nil.......

iyi akşamlar arkdaşlar....
toprakçım merhaba, seranesse'nin nesi vardı, anladığım kadarıyla sorun giderilmiş.. aman hiç kimse sorun yaşamasın, inşallah herkese sağlıkla bebeğini alsın kucağına...

bensunazcım Allah Kabul etsin orucunu canım,

serap nerdesin canım ya, ben iyice merak ettim...

gökçe, muallim, deniz,nil, zümmin, bulut iyi akşamlar.....

öpüyorum herkesi....

Şenaycım seranesin kedisinde toksoplazma çıkmış , onda da olma ihtimali vardı ancak testleri iyi çıktı allaha şükür...Sen nasılsın şenay?Kızlarımız nasıl?El muallim bugün cevahir mothercare e gittim orada erken doğan bebekler için çok uygun fiyatlı ve çok güzel bodyler montlar ve ciciler vardı.Senin bebişlerinde erken doğma ihtimali var ya istersen bir git bak...

hepınıze tek tek tesekkur ..............ınş hepımızın duası makbul olur ınşşşşşşşşşşş.................toprakcım sagol ınl fırsat volur ve ıyı olıursam bıkac hafta sonra azda olsa alışverış yaparım....................herkese guzel bıu gece...............

El muallim bu sitede bir arkadaş var adı aklımda değil,o da üçüzlere hamile ve 35 haftalık şu an..Süper valla..Darısı başına canım..Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah:Saruboceq:

Bu arada biliyorsunuz ben de akupuntur gördüm ama sizlerden biraz farklı.

Haftada 2 seans olmak üzere toplam 15 seans oldu..Yarın adet olmayı bekliyorum..

Ayrıca söylemesi ayıp ama bende gaz kaçırma sorunu oluyordu zaman zaman
:kedi::kedi: Olmadık yerlerde olmadı ama evde çok oldu...herneyse şu an o sorunum kalktı..Eşim de pelvik kasların belki kuvvetlenmiştir bu yüzdendir diyor...

el-muallimcim nasılsın? kızlarımız nasıl bi sıkıntı yoktur inşallah.bu arada nicimi değiştirdim haberin olsun.şerife80 di ya :S

ınlş canım ınş o haftaya bende gelırım...........bu haftalar sıkıntılı ınş atlatırım.................akuya gıttın demek cok ıyı ya.................ınş rabbım hepınızı sevındırsın canım.................ıyı bak kendıne.........bol şıfa

arkadaşlar biri donmuş olmak üzere iki tüp bebek yaptırdım amerikan hastanesinde akapuntur duymadım . zayıf oldugumdan dolayımı .her hastaya uygulanıyormu.3 başlayacagız allahım herkeze hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

gundem hoşgeldın ...........ınş bu kez son olur gelır bebışın............aku herkese yapılıyo..........ama her hastanede yok alman ve memoruıl de var............ama arastır ben dısarde normal bı klınıkte yaptırdım ...............coğıumuz memnun kaldık ve hepımızız hamışızı.................ıyı geceler

el-muallimcim nasılsın? kızlarımız nasıl bi sıkıntı yoktur inşallah.bu arada nicimi değiştirdim haberin olsun.şerife80 di ya :S

canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen mısın ...............bende bu kım dedım...............canım hamdolsun ıyıyım ama bılıyosun bu haftalar bıraz gergınım tedırgınm...........ınş hayırla 29 30 u gorurum............canım nasılsın ...........toparladın mı bıraz .............ınş dılerım yuregının muradı kısa zamanda olur.............ınşşşşşşşşşşşşş ıyı bak kendıne...............bılkı her tomurcuk mutlaka acar.....................bol dua...................hayırlı geceler.............çok sevındım gelmene

günaydın arkadaşlar, kış geldi galiba bu sabah hava birhayli serin..... dikkat edelim kendimize de nezle grip olmayalım.. zaten şu domuz gribi haberleri iyice canımızı sıkıyor... Allahım hepimizi koru böyle kötü hastlaıklardan salgınlardan... tüm milletimizi de inşallah...

toprakçım ben iyiyim canım, kızlarda iyiler maşallah... büyüyorlar sanırım durmadan, geçen hafta giydiğim bir gömleğin düğmelerini bu sabah zor ilikledim... bende baharlık almayayım, kışa bişeyler alırım diyordum, bi daha o kadar bol ve hamile kıyafetlerini nerde giyerim... ama bizim cadılar ne kadar izin vercek buna bakalım...

herkesi öpüyorum, sağlıklı günler olsun.....

gunaydınnnnnnnnnnnnnn...............................senaycım daha dur hıçbısey olmıcak asıl 23 den sonra.............ıyı bak kendıne

gunaydınnnnnnnnnnnnnn...............................senaycım daha dur hıçbısey olmıcak asıl 23 den sonra.............ıyı bak kendıne

haklısın muallimcim, gözüm korktu valla... füze gibi dolaşcaz ortalıkta... ama karnımız bebeklerle orantılı büyümez dimi... çünkü şimdi 200'er grlar.. eeee doğuma yakın inşallah 2'şer kg olurlarsa, yani şuankinin 10 katı... ah muallim, bu sefer bu matematik hesabı tutmaz dimi.. o kadar olmaz dimi..... gerçi sağlıklı olsunlar, 'şer kg'ı geçsinler ben son 2 ay yerimden kalkmamaya razıyım....

Günaydın fıstıklar.Dışarısı cidden de çok soğuk, ben de üşüdüm.Sanarım artık kış yavaş yavaş geliyor ,gerçi artık ekim 15 e geldik...Sağlık olsun da daha kaç yazlar baharlar göreceğiz bakalım...Sen- gündem arkadaşım ben de senin gibi aynı merkezde 1 dondurulmuş 1 normal tüp bebek denedim , olmadı.Sonra merkez değiştirdim.Ve akupunktura başladım ve 3. denememde allaha şükür hamile kaldım.Yani ilk 2 denemede yaşadıklarımız aynı.Umarım sen de 3. denemende hamile kalırsın.Ancak tüpbebek tedavisinde akupunkturun zayıflatma etkisinden çok psikolojik rahatlatma ve rahmi kanlandırma etkisinden faydalanıyor.El muallimin dediği gibi biz akupunkturdan çok memnun kaldık ve nerdeyse hepimiz allahın izniyle hamile kaldık...Darısı başına diyelim artık...

senay korkma ınş buyuyoz ..............onlar saglıklı ols vaktınde gelsınde ınşşşşşşşş canım........
toprak serın hava dıkkat et...............

deniz yok bugün.... bende bu cuma dr.'a gitcek diye hatırlıyorum....
kız deniz ortalarda yoksun, dr'a gitmedin dimi, sabırsız.....

Back
X