Tp Bebek ve Akupunktur

denız bu cuma mı gıdıcen dr a

deniz yok bugün.... bende bu cuma dr.'a gitcek diye hatırlıyorum....
kız deniz ortalarda yoksun, dr'a gitmedin dimi, sabırsız.....

buradayım. gitmediğim gibi doktora cumartesi gideyim diye düşünüyordum ama öğlen 12 de verdiler randevuyu benim de halama sözüm vardı geçen haftadan tüpü de bilmiyor mecbur yine cumaya aldım. işten izin isterken utanıyorum ama napiyim söylemiştim tüp yaptırdığımı. bakalım. yine dibe vurdum. yine sakinim. herşey olacağına varır.

Selam arkadaslar nasilsiniz cok hastayim ben sukrolsun pc geldi bir bakayim dedim.Denizcim hadi bakalim hayirlisi pit pit dinlersin inseallah bebisinin kalbini şutarafagitti

kıslaaarr buğün oruçtum ben.................bulutcum ben arapça yazıyı bilmediğim için okuyamıyorum...inşalllaaahh RABBİM herkezin en kısa zamanda muradını versin...ama her dualarımda içindesiniz.....elmuallim nikin çok güzel olmuş..pempiş patikler.....süper ....................gökçecim nasıl gidio tedevi...kaç yumoş oldu....inşalllah yumuşlar istendiği gibi büyür ve kaliteli olurlar........denizcim gözünaydın barışmıssın...aaaaaa ben elmuallimi büyük zannediodum..demek sen büyüksün...olsun 2 yaş fazla birşey değil..................hamiş adayları nasıl geçio günler ...senay ,toprak,zümmün...............
canım mrb bugün gitiim dr a 10 tane yumoş var digerleri küçük onları saymadı dr um gelişmeleri güzel dedi bakalım sayı az hayırlısı inşş kaliteli olurlar inşş tutunurlar canım sagol sen nasılasınn nassıl gidiyo canım
iyi akşamlar arkdaşlar....
toprakçım merhaba, seranesse'nin nesi vardı, anladığım kadarıyla sorun giderilmiş.. aman hiç kimse sorun yaşamasın, inşallah herkese sağlıkla bebeğini alsın kucağına...

bensunazcım Allah Kabul etsin orucunu canım,

serap nerdesin canım ya, ben iyice merak ettim...

gökçe, muallim, deniz,nil, zümmin, bulut iyi akşamlar.....

öpüyorum herkesi....
slm canım nasılsın yaa grip ten korkma korktugun başına gelir bol bol meycveyee bünyen güçlensin canım kib öpüyorum seni
buradayım. gitmediğim gibi doktora cumartesi gideyim diye düşünüyordum ama öğlen 12 de verdiler randevuyu benim de halama sözüm vardı geçen haftadan tüpü de bilmiyor mecbur yine cumaya aldım. işten izin isterken utanıyorum ama napiyim söylemiştim tüp yaptırdığımı. bakalım. yine dibe vurdum. yine sakinim. herşey olacağına varır.

oo denizcim az kaldı inş gidipde o atışları duyarsın canım kib
kızlar dr dan geldim bugün 10 tane yumoşum olmuş en büyügü 12 mm lik bikaçtane küçük var onları saymadı dr um zaten düşük doz verdi bana ve yumurtam az diyince de senin yumurtlaarını kaliteli yapmak ve güzel bi gebelik elde etmek istiyorum dedi o yüzden dozunu az verdim istersen yükseltirim ama onlarda kalitesiz olur boş çıkar ve tutmaz dedi bende tamam dedim cuma günü gene gidicem biraz yumoşlar az die üzüldüm ama neyse dr öyle karar verdi yapcak bişey kalmadı inş o yumoşlar da döllenirler

nil geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin...

gökçecim yumoşların çok güzel, dr.un dediği gibi önemli olan kaliteleri, benden hep 15-16 toplandı, 9 filan döllendi ama hep transfere 3 tane uygun yumoş oldu.. ama çok şükür 2. denememizde o 3 taneden 2 si şuan benimle... Allah yardımcın olsun canım..

Selam arkadaslar nasilsiniz cok hastayim ben sukrolsun pc geldi bir bakayim dedim.Denizcim hadi bakalim hayirlisi pit pit dinlersin inseallah bebisinin kalbini şutarafagitti
canım geçmiş olsun grip mi kist mi? operasyon geçirecektin?

canım mrb bugün gitiim dr a 10 tane yumoş var digerleri küçük onları saymadı dr um gelişmeleri güzel dedi bakalım sayı az hayırlısı inşş kaliteli olurlar inşş tutunurlar canım sagol sen nasılasınn nassıl gidiyo canım

oo denizcim az kaldı inş gidipde o atışları duyarsın canım kib
kızlar dr dan geldim bugün 10 tane yumoşum olmuş en büyügü 12 mm lik bikaçtane küçük var onları saymadı dr um zaten düşük doz verdi bana ve yumurtam az diyince de senin yumurtlaarını kaliteli yapmak ve güzel bi gebelik elde etmek istiyorum dedi o yüzden dozunu az verdim istersen yükseltirim ama onlarda kalitesiz olur boş çıkar ve tutmaz dedi bende tamam dedim cuma günü gene gidicem biraz yumoşlar az die üzüldüm ama neyse dr öyle karar verdi yapcak bişey kalmadı inş o yumoşlar da döllenirler

canım 10 tane yeterli. kaliteli olsunlar da önemli olan. bak el muallimden de galiba 9-10 tane toplanmıştı şimdi üçüzlerine hamile. inşşş olacak gökçecim (içimden özgecim demek geldi ya neyse artık kızına koyarsın bu adı delikafadulden)

kızlar herşey yolunda gider inşallah...eminimki güzel haberler çok yakında...inşallah peş peşe veririz bebişlerimizin haberlerini...ondan sonradaaaaaaaaaaaa burdaki hamile arkadaşlar gibi paylaşırız yaşadıklarımızı büyük bir heyecanla....

bulut, gökçe, nil,, pink, serap inşallah en kısa zamanda sizleride hamiş göreceğiz.... Allah yardımcınız olsun, biran önce bebişlerinize kavuştursun inşallah, bizlere de sağlıkla doğurmayı nasip etsin...

herkese iyi akşamlar... öptüm....

Hayirli aksamlar canlarim ne olur bana bir akil verin cok caresiz kaldim.bugun dr hale hanimla konustum kistim icin guya ben orda olacaktim ameliyatimi oda dediki eger cok iltehapliysa cok sorun yasariz dedi.Iltehapliyken infeksyon kaparsa dedi canlarim bana oyle geliyorki bu kist artik benim sinavim ne yapayim bilmiyorum son iki tedavidede cikmisti belkide ondan tutmadi diyorum ama genede nasip.
Yarin burda kendi druma gidecem ve ameliyat olmam lazim hemen bugun esimlede istisare yaptik inanin bugun kaderime agladim rabbim bana guc ver diye yalvardim bundada vardir bir hayir dedik bakalim yarin drum ne diycek belkide pazartesi ameliyat olurum ne olur dua edin.
Burda yaptirirsam iki hafta icinde iyilermi acaba korkuyorum cokkkkk okadar cok buyuduku icimde cokkkkkkkkkkk sanci yapiyor inanin oturamiyorum birde grip oldum yaaaaaa benim gibi yasayan varmi acaba bu kadar SIKINTI mafoldumben inseallah hersey yoluna girer bugun cok icim acidi tam 6 aydir ugrasiyom bi kistlerle sukur over kistim yok tedavimde yanastikca kalbim agriyor uykum yok MEVLAM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN ARTIK COK DOLDUM bu sefer kaldiramicam galiba ALLAH RIZASI ICIN DUA EDIN BIRAZ ICIM RAHATLASIN

canım nilcim, Allah acil şifalar versin... kendi dr'una git o zaman yarın ne diyecek bakalım.. her 2 dr'un söylediklerini bir tart, mantıklı gelen neyse onu yap canım... ben hiç böyle şeyler yaşamadım, bir fikir veremeyeceğim ama acın varsa bebek tedavisinden önce kendi sağlığını düşünmeli, ameliyat veya ilaç kullanarak önce bu illetten kurtulmalısın... önce kendi sağlığımız.... biz sağlıklı olalımki, bebişlerimizde sorunsuz gelsin...
yarın dr'la ne zaman randevun... hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.... iyi geceler.. Allah rahatlık versin...

canım nıl gercekten zor yasadığın seyler................rabbım ınş bı care verecektır o ol deyınce ınş tum kapılar engeller acılacak..............rabbım sabır ve guç versın ınş o yetrkı ol desın ne kadar engel varsa bıle erıyıp gıder..........dr un ne derse ıyı duşun ve yola devam et.............agrı verıyooo dımı kıyamam ya ...........rabbım yardımcın ols ve tum sıkıntılarınuı feraha cıkarsın ınşşşşşşşşş.................. RABBI YESSIR VE LA TUASSİR RABBI TEMMIM BILHAYR.........................BOL DUA INŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ACIL ŞİFAAAAAAAAA

sağolun kızlar yaa inş rabbim nasip eder bakalım cuma gitcxem küçüklerde büyürse inşş epey yumoş olmuş olur az olsun tutunsun önemlisi o bakalım hayırlısıı
herkese ii gecelerr

gökçecim ne güzel yaaa!!! neresi az...................10 tane ne güzel.... inşalllaaaaaaaaaaaahhhh hepsi döllenir vede kaliteli olurlar......zaten sana transfer edecekleri 2 yada 3......birde sana tutundularmı..........oohhhh ne güzell..............bizlerde arkandan geliyoruz canım...................................nilcim çok geçmiş olsun canım.........................RABBıM beterinden saklasın....bencede doktorunada bir görün derim.............inşalllaahhh tezde yakında sıhhatına kavuşursun canım.....

elmuallim ben geldim..sen bu sayfada yoksun...nerdesin elmuallim...yazdıklarım geçmi geliyor.....

canım nilcim, Allah acil şifalar versin... kendi dr'una git o zaman yarın ne diyecek bakalım.. her 2 dr'un söylediklerini bir tart, mantıklı gelen neyse onu yap canım... ben hiç böyle şeyler yaşamadım, bir fikir veremeyeceğim ama acın varsa bebek tedavisinden önce kendi sağlığını düşünmeli, ameliyat veya ilaç kullanarak önce bu illetten kurtulmalısın... önce kendi sağlığımız.... biz sağlıklı olalımki, bebişlerimizde sorunsuz gelsin...
yarın dr'la ne zaman randevun... hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.... iyi geceler.. Allah rahatlık versin...

Senaycim cok sag ol canim.Turkiyedeki dr cok mantikli konustu yani ben dedi alirim kisti problem olmaz ama iltehapliysa cok sorun yasariz dedi.Aksine benimkide iltehapli bakalim hayirlisi yani tedavimizi engeller dedi.
Birde ben burdan oraya cok zor yaaaaa orda yasasam problem olmazdi rabbimden tek istegim hayirlisi elden bi sey gelmiyo basa gelen cekiliyor benimde korkum acaba yara iyilesirmi iki haf icinde inseallah iyilesir kasimin 4 adet gunum
EYYYYYYY BUYUK MEVLAM NE OLUR BIZI YARI YOLDA KOYMA ALLAHIM BU YOLDA GIDENLERIN YOLUNU ACIK EYLE AMINNNN:asigim::asigim:

Back
X