Tp Bebek ve Akupunktur

bensu cıkmıştım heraşlde ınş sende baslsa hayırlaaaaaaa.............
nıl hersey cok guzel olucak ...................ınşşşşşşşşşşşşş

canım nıl gercekten zor yasadığın seyler................rabbım ınş bı care verecektır o ol deyınce ınş tum kapılar engeller acılacak..............rabbım sabır ve guç versın ınş o yetrkı ol desın ne kadar engel varsa bıle erıyıp gıder..........dr un ne derse ıyı duşun ve yola devam et.............agrı verıyooo dımı kıyamam ya ...........rabbım yardımcın ols ve tum sıkıntılarınuı feraha cıkarsın ınşşşşşşşşş.................. RABBI YESSIR VE LA TUASSİR RABBI TEMMIM BILHAYR.........................BOL DUA INŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ACIL ŞİFAAAAAAAAA

MUALLIMCIM cok sagol canim ya ALLAH RAZI OLSUN bu basma gelen nedir anlayamadim bir turlu tedavime baslayamicam herhalde oyle gorunuyor gibi inseallah canim inseallahhhh rabbim tum kapilarini acsin kimseyi darda koymasin iste ben bugun cok darda kaldim.
Enbuyuk destegim esim rabbim ondan binlerce razi olsun ona cok duaciyim onun destegiyle ayaktayim diyorum her zaman inseallah bu SIKINTILARIDA ASARIZ beraber :emir_bebek::Saruboceq:

gunaydın.......................rabbım tum sıkıntıları gıdersıb gunumuz guzel gecsın ınş................

bendende herkeslere günaydınlar... rabbim bütün hayırlı işleriniz de kolaylıklar versin şansınız açık olsun....kızlar benim sureler 27 de kaldı ikiside...ne olacak...inanmazsınız çevremdekilere söylemeye çekiniyorum .okumaya okurlar ama o insana acıyarak bakmaları nedenide söylesem daha bir başka davranıyorlar ondan kimseye birşey diyemiyorum yarıda kaldı benim sureler...aynen son tedavimin yarıda kalması gibi ...hiç bir işimi tamamlayamıyorum..rabbim inşallah bundan sonra yarıda koymaz niyetlerimi isteklerimi hepimizin.....

bendende herkeslere günaydınlar... rabbim bütün hayırlı işleriniz de kolaylıklar versin şansınız açık olsun....kızlar benim sureler 27 de kaldı ikiside...ne olacak...inanmazsınız çevremdekilere söylemeye çekiniyorum .okumaya okurlar ama o insana acıyarak bakmaları nedenide söylesem daha bir başka davranıyorlar ondan kimseye birşey diyemiyorum yarıda kaldı benim sureler...aynen son tedavimin yarıda kalması gibi ...hiç bir işimi tamamlayamıyorum..rabbim inşallah bundan sonra yarıda koymaz niyetlerimi isteklerimi hepimizin.....

sevgili bulut.......yarıda kalan hangi sureler........bende senin için okuyabilirim.......ama şu an dün regli oldum.......6 gün sonra okumaya başlayabilirim..........günün önemi yoksa bende okurum ........ama hangi sureler olduğunu söyle canım......

günaydın arkadaşlar, nasılsınız....

nilcim, bebek tedavin geç başlasın ama içinde şüphe olmasın, emek vereceksin, birsürü para harcayacaksın, sırf yapmış olmak için başlama tedaviye... hayırlısıyla şu kistten ve ağrılardan kurtul canım, ama tabiii yurt dışında olman zor, gelip-gitmek, zamanı ayarlamak sorun oluyordur mutlaka... Allah kıolaylıklar versin...

bluesu hoşgeldin, nasılsın?

herkese hayırlı günler....

günaydın kızlar. ben dr randevumu yine cumartesi 12 ye aldım. allaha havele ettim neyse hayırlısı o olsun.

Senaycim cok sag ol canim.Turkiyedeki dr cok mantikli konustu yani ben dedi alirim kisti problem olmaz ama iltehapliysa cok sorun yasariz dedi.Aksine benimkide iltehapli bakalim hayirlisi yani tedavimizi engeller dedi.
Birde ben burdan oraya cok zor yaaaaa orda yasasam problem olmazdi rabbimden tek istegim hayirlisi elden bi sey gelmiyo basa gelen cekiliyor benimde korkum acaba yara iyilesirmi iki haf icinde inseallah iyilesir kasimin 4 adet gunum
EYYYYYYY BUYUK MEVLAM NE OLUR BIZI YARI YOLDA KOYMA ALLAHIM BU YOLDA GIDENLERIN YOLUNU ACIK EYLE AMINNNN:asigim::asigim:

canım gerekirse 1 ay daha bekle bu kistten kurtul derim. geç başla ama yeterki sonra kist nedeniyle tutmadı olmasın. o kadar emek stres para zaman boşa gitmesin. yurtdışında olman kötü tabii izin ayarlamakta. ama inşş öncelikle acilen bu kistten kurtul sonra için rahat başla tedavine

günaydın kızlar. ben dr randevumu yine cumartesi 12 ye aldım. allaha havele ettim neyse hayırlısı o olsun.

olsun canım, 24 saat geç göreceksin bebişini sadece... işyerinde mi sorun çıktı, ne kadar anlayışlı olsalarda, elin işi sonuçta dimi? izin gününde gitmen iyi olmuş canım... benim patronlarımda çok anlayışlıdırlar, beni çok severler ama 1 ay önceki randevumda birsürü şey söyledi, randevuyu geç saate almamışım, öğleden sonra 3'te işyerinden çıkıyorum diye, ama ben mide bulantısından arabaya bile zor biner haldeydim, burda tuvalette kustuğumu hepsi görüyordu ama herkes işine bakıyor canım.. seni düşünürmüş gibi yapıyorlar sadece.. bende randevularımı c.tesi öğleden sonraya alıyorum bundan sonra...

canım hiçbir iş aksamadı ama tüp için 3 gün tam izin aldım bu arada en az 6 kere de geç geldim. şimdi 1 kere daha dr demeye çekiniyorum. işleri aksamasa da sevmiyor hiçbir işveren fazla izni. ben de şimdi yüzüm yok diye almamaya çalışıyorum. senin de zaten 2 ayın falan kaldı zaten? sen temelli gidince tam rahat ederler delikafadulden neyse sağlıkla gelsin de kızların gerisi önemli değil a.s

günaydın arkadaşlar, nasılsınız....

nilcim, bebek tedavin geç başlasın ama içinde şüphe olmasın, emek vereceksin, birsürü para harcayacaksın, sırf yapmış olmak için başlama tedaviye... hayırlısıyla şu kistten ve ağrılardan kurtul canım, ama tabiii yurt dışında olman zor, gelip-gitmek, zamanı ayarlamak sorun oluyordur mutlaka... Allah kıolaylıklar versin...

bluesu hoşgeldin, nasılsın?

herkese hayırlı günler....

hoşbulduk senay........iyim ne olsun.......4.cü deneme için uğraşıyorum.........senin nasıl gidiyor hamilelik......... şu anda kaçıncı haftadasın.......ALLAH herzaman iyilik,sağlık,sıhhat versin.......

canım hiçbir iş aksamadı ama tüp için 3 gün tam izin aldım bu arada en az 6 kere de geç geldim. şimdi 1 kere daha dr demeye çekiniyorum. işleri aksamasa da sevmiyor hiçbir işveren fazla izni. ben de şimdi yüzüm yok diye almamaya çalışıyorum. senin de zaten 2 ayın falan kaldı zaten? sen temelli gidince tam rahat ederler delikafadulden neyse sağlıkla gelsin de kızların gerisi önemli değil a.s

evet canım, haklısın, 2 - 2,5 ay sonra isterse vermesinler izni.... hayırlısı bakalım....

hoşbulduk senay........iyim ne olsun.......4.cü deneme için uğraşıyorum.........senin nasıl gidiyor hamilelik......... şu anda kaçıncı haftadasın.......ALLAH herzaman iyilik,sağlık,sıhhat versin.......

Canım Allah kolaylıklar versin ve en kısa sürede bebişine kavuştursun inşallah.. hangi aşamadasın?
ben ve kızlarım iyiyiz şuan, 19. haftanın içindeyiz, şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür...

Merhaba kızlar...Nilcim durumuna üzüldüm ama kendini üzmene daha da çok üzüldüm...ınsanın yorulduğu anlar oluyor sen de o anlardan birindesin... Ama Bence senin bebişlerinin tutunmamasının sebebi bu kist , kisti aldırıp tedavine öyle başla bence de geç olsun da güç olmasın...

kızlar nasılsınız................buluesu ınş hayırlı tedavın ınşşşşşşşşşş.....................denız ols ınş gıoreceksın bebışı............ıstersen haftaya cuma gel gorusıuruz sacını yolardım azcıkın...............

Canım Allah kolaylıklar versin ve en kısa sürede bebişine kavuştursun inşallah.. hangi aşamadasın?
ben ve kızlarım iyiyiz şuan, 19. haftanın içindeyiz, şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür...

ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.........inşallah bu sefer ALLAH bebeğime kavuşturur........şuanda düşüklerimin sebeplerini araştırıyor dr.......test yaptırmakla uğraşıyorum,sonrada histereskopi olucam.....ondan sonrada kısmetse 4.cü denemeye başlicam.......

kızlar nasılsınız................buluesu ınş hayırlı tedavın ınşşşşşşşşşş.....................denız ols ınş gıoreceksın bebışı............ıstersen haftaya cuma gel gorusıuruz sacını yolardım azcıkın...............

inşallah canım.....hayırlısı olsun......hakkımda neyse hayırlısı o olsun.......

Back
X