Tp Bebek ve Akupunktur

iyi akşamlar herkese....
zümmin nerde, serap nerde.. neden merakta koyuyorlar bizi...
ben başka topiklere pek gitmiyorum, bu kızlardan haber alan varmı?
özellikle serap'ı çok merak ediyorum, 15 ekim gibi opu. olur diyordu.. aksilik yoktur inşallah....

kızlar selammmmmm
ben geldim geçmişi okumadım daha önce size selam vereyim dedim
kusuruma bakmayın bilg. bozuktu giremedim birde bol müsafirim vardı dışarı da nete girmek için çıkamadım
dün sabah yani çarşamba sabahı opu yapıldı 10 adet yumoşum toplandı dr çok kaliteli yumurtalar dedi pazartesi transferim olucak hayırlısı olsun hepimiz için
hepiniz iyisinizdir umarım Gökçecim sen ne alemdesin kaç yumoş var bellimi
Şenaycım, toprakcım muallimcim, zümmincim adı aklıma gelmiyen bütün güzeller hepinizi öpüyorummm bana dua edin canlarım ihtiyacım var

Denizcim keseyi ve kalp atışları nı duydunmu
dr gittinmi çok merak ediyorum ben pıt pıt ları duyacağına çok eminim canım

yok daha ögrenemedim...haftaya persembe gitcem...5 haftadir gitmedim...cok merak ediyom bebek iyimi diye..cünkü 1 haftadir tepmesini duyamiyorum...neyse hakkimizda hayirlisi..1 hafta daha gecisn..ondan sonra bakalim..

masallah senin transferinde pazartesi günüyümüs..hadi hayirlisi sevindim senin icin...insallah güzel güzel haberler aliriz senden...

gökçecim ne güzel yaaa!!! neresi az...................10 tane ne güzel.... inşalllaaaaaaaaaaaahhhh hepsi döllenir vede kaliteli olurlar......zaten sana transfer edecekleri 2 yada 3......birde sana tutundularmı..........oohhhh ne güzell..............bizlerde arkandan geliyoruz canım...................................nilcim çok geçmiş olsun canım.........................RABBıM beterinden saklasın....bencede doktorunada bir görün derim.............inşalllaahhh tezde yakında sıhhatına kavuşursun canım.....
canım aslında az degil ama yaşımda o kadar büyük deil 28 yaşındayım aslında dr um kendisi öyle karar almış benden güzel yomuşlar elde etmek istedigi için dozu düşük vermiş bide ben tedaviden 15 gün önce laparaskopi oldum ve bünyen artık çok yoruldu die seni zorlamak istemedim dedi bakalım inş onlardan iki üçü tutar inşş inşşş
gokce ınş ıyı olucak a olsun kalıtelı ols ınş ve tutunsun
amin mualimim inş sonu güzel olur bakalım az olsun öz olsunlar inşşş
günaydın kızlar. ben dr randevumu yine cumartesi 12 ye aldım. allaha havele ettim neyse hayırlısı o olsun.
canım hayırlısı inş dualarım seninle rabbim duymanı nasip eylesin
hoşbulduk senay........iyim ne olsun.......4.cü deneme için uğraşıyorum.........senin nasıl gidiyor hamilelik......... şu anda kaçıncı haftadasın.......ALLAH herzaman iyilik,sağlık,sıhhat versin.......
canım hayrlı olsun tedavin rabbim gönlüne göre versin inşş
kızlar selammmmmm
kusuruma bakmayın bilg. bozuktu giremedim birde bol müsafirim vardı dışarı da nete girmek için çıkamadım
dün sabah yani çarşamba sabahı opu yapıldı 10 adet yumoşum toplandı dr çok kaliteli yumurtalar dedi pazartesi transferim olucak hayırlısı olsun hepimiz için
Şenaycım, toprakcım muallimcim, zümmincim adı aklıma gelmiyen bütün güzeller hepinizi öpüyorummm bana dua edin canlarım ihtiyacım var

ayyy kızz serap meraktan öldürdün bizi ama neyse iyi olmana sevindim yumoşlarda güzelmiş ohhhh inşş onlar tutunurlar sana canım paazartesi rabbim yarımcın olsun hayırlı haberlerini alırız inşş
canım benimde 10 tane kadar yumoş var ama bunların hepsi opuya kadar tam büyürmü bilmiyorum yarın belli olur gidicem yarın dr a bakalım ne diycek hayırlısı artık,dualarınızı bende bekliyorum kızlarrrr

gökcecim......... tedavinin sonuna gelmişsin......hadi hayırlısı olur inşallah...... iyi dileklerin için teşekkür ederim.......

iyi akşamlar herkese....
zümmin nerde, serap nerde.. neden merakta koyuyorlar bizi...
ben başka topiklere pek gitmiyorum, bu kızlardan haber alan varmı?
özellikle serap'ı çok merak ediyorum, 15 ekim gibi opu. olur diyordu.. aksilik yoktur inşallah....
bak seni duymuş sonunda serap geldiiii kaydirigubbakcemile3

kızlar selammmmmm
canım 10 yumurta çok iyi inşallah hepsi kaliteli döllenir ve tutunurlar :CüvCüv:

Denizcim keseyi ve kalp atışları nı duydunmu
dr gittinmi çok merak ediyorum ben pıt pıt ları duyacağına çok eminim canım
geçen hafta minik bir kese gördüm ama doktorumla asıl randevum cumartesi. kızacak herkes ama ben ben birşey görürsek çok şaşıracağım. 1 tane belirti yok. hayırlısı allahtan.

Denizcim o haftalarda hiç birimizde bir belirti yoktu , o yüzden belirti olayına takılma...Minik bebişin seninle birlikte...Serapçım seni çok merak ettik , gözün aydın 10 tane yumurtan çıkmış ve sanırım 5. gün transferi yapılacak sana, bu da çok güzel bir haber...ınşallah önce senden sonra gökçeden güzel haberler alacağız...Gökçecim 10 yumurtayı dr. büyütene kadar sana iğne verecek yani 10 yumurtadan en az 8-9 tanesi istenen olgunluğa ulaşacak...Endişe etme , her şey güzel olacak...

Hayirli aksamlar arkadaslar deniz ve muallimcim size bir sey sormak istiyorum?
sizin fsh kacti
canlarim benim fsh yukselmis
ne olur cevap bekliyorum:1shok:senağlama

10 yumurta cok iyi. kaliteli sadece 1 tane bile yeterli. benim 11 yumurtam toplanmisti sadece 2 tanesi dollendi ama kaliteliydiler.kizim simdi 1 hafta ilerde gidiyor :)

Hayirli aksamlar arkadaslar deniz ve muallimcim size bir sey sormak istiyorum?
sizin fsh kacti
canlarim benim fsh yukselmis
ne olur cevap bekliyorum:1shok:senağlama
güzelim ne kadar yüksek? 15 mi 30 mu 60 mı? bazen yüksek fsh düşürülüyor ve hamile kalınabiliyor

Bugun dr gittim kizlar inanin kardeslerim amacim sizi uzmek degil ne yapayim burda sizinle yazistikca rahatliyorum
Hakkinizi helal edin ALLAH izin verirse cumartesi hastaneye yatiyorum.dunku moralim bugun ikiye katladi birde over kisti cikmis 4 cm fsh yukselmis ALLAH ASKINA SORUYORUM ben biur sey anlayamiyorum artik.
Beynim durdu hic bir seyi saglikli dusunemiyorum.Bugun esime vaz gecelim dedim artik yoruldum dedim doktorumada soyledim ayni seyleri artik kaldiramiyorum dedim bu fsh icimdeki atesi dahada cok yakti Biliyorum buyuk bir imtehandan geciyorum
Dok kizdi bana sen cok guclu bir kadinsin deyince akittimsenağlama su an sinirlerin bozuk dedi dr cokkkkk iyiiiiii canim doktorum hep ona guvendim oda cok uzuldu
DUA EDIN KARDESLERIM :Saruboceq:

güzelim ne kadar yüksek? 15 mi 30 mu 60 mı? bazen yüksek fsh düşürülüyor ve hamile kalınabiliyor

Denizcim hayirli aksamlar bugun sok yasadimya benim fsh 8.6 iki ayonce
iki ayda iki kati artmis boyle artarmi yani 15 olmus bu ney canim senin fsh kacti ne olur yaz denizcim birde iki ay boyle artmasi normalmi:a015::çok üzgünüm:

canım nıl ...........uzme kendını çok yuksek degıl kı yaaaaaaaaaaaa ..................aaaaaaaaa artık toparlan bakım hep ıyı duşunelım ............pes etm yok.............bu kez cok ıyı olucak kıstın gıdınce tum degerler ınş duzelezcek...............benımkını hatırlamıyorum yanı sıkıntı yoktu onda................dua ıle ınş asacaz ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

serap cok guzel.................ınş dollenecek guzelcree hepsı...................gokce sende ıyı bak kendıne............sızde kızlar ................ıyı geceler bol duaaaaaaaaaaaaaaaaa

:enbuyukkk:
Denizcim o haftalarda hiç birimizde bir belirti yoktu , o yüzden belirti olayına takılma...Minik bebişin seninle birlikte...Serapçım seni çok merak ettik , gözün aydın 10 tane yumurtan çıkmış ve sanırım 5. gün transferi yapılacak sana, bu da çok güzel bir haber...İnşallah önce senden sonra gökçeden güzel haberler alacağız...Gökçecim 10 yumurtayı dr. büyütene kadar sana iğne verecek yani 10 yumurtadan en az 8-9 tanesi istenen olgunluğa ulaşacak...Endişe etme , her şey güzel olacak...

canım hayırlısı bakalım yarın gitcem sabh baklım digerleride yetişirler inşş aslında önemli olan dediginiz gibi kaliteli olması bencede rabbim ol derse onların hepsi döllenir zaten hayırlısı dua edin bana inş herşey yolunda gider hayırlısı ile..

Back
X