Tp Bebek ve Akupunktur

insallah yeni yili gecirirsin muallimcim. benim dogum normal olacak insallah. epiduralsiz nosnormal planliyorum. bakalim...

mambacım, inşallah herşey istediğin gibi gider ve normal dünyaya getirirsin bebişini...
ben hep korkmuşumdur normal doğumdan... şimdi 26 yaşında olan kuzenimin doğumunu evde yapmıştı yengem, evlerimiz bitişikti köyde ve ben onun çığlıklarını duymuştum uykudan uyanıp...7-8 yaşındaydım sanırım... herhalde çok etkilendim ondan, tek olsaydı normal düşünürmüydüm bilmiyorum şuan...

mambacım ınş rahat bı doğum olur canım.........ıyı bak kendıne..........
kızlar alışverıs baslamış azcıktan..............masallah..................evet sut pompası medelanın electıklısını bende ıst................bakalım ınş bu ay sopnu ıyıce baslıcam ............rabbım saglıkla nasıp etsın bebışlerımızı................

Mambacım allah kolaylık versin , nosnormal doğumu benimde gözüm yemiyor,bende epidural normal düşünüyorum ama bakalım doğum zamanı koşullar neyi gerektirecek...Şenaycım Evet o bahsettiğin chicco setten aldım, dediğin gibi bebekler karar verecek hangi markanın iyi olduğuna.Ben de bu hafta sonu tekrar gideyim istiyorum eminönüne alt açma seti , banyo ve bakım setleri, hastane süsü , şekerlerini alayım istiyorum iyicene ağırlaşmadan.

Nevin chicconun cantali setindenmi aldın bende yarın alicamda:)pompa almak zorundamyiz ya az buz bisi değil yüz altmış kusur ya süt gelmezse at gitsin acaba doğumdan sonramı alınsa buarada buzdolabında difrizde sütler uç ay
alt tarafta yirmi dort saat saklanıyormuş difrizdekini bı kaç saat oncesinden alt taafta tutun sonra soğumaya yüz tutmuş ılık su dolu kabın icinde ısıtın verin diyolar cocuk Dr konuştu gecen gün TV'de

gunaydın kızlar..................gulen pompa tek bebeklılere lazım olmaz..............calışmıyosun bıde sen alma yanı emzırırsın bol bol senayın ıkız alması gerek.............toprakta ıse gıdıyo sagıp vermesı eve bırakması gerek.......................herkes nasıl...................gokce bugun mu test ...............ınşşşşşşşşşş guzel haberle gel canım......................denız neredesın canım nasılsın....................nıl ınş tedavın ıyı gecıyoıdur canım

günaydın arkadaşlar,
iyiyiz muallimcim sağolasın, sen nasılsın?
bugün hareketli bir gün olacak, benim ayrıntılı ultrasonum var, yanılmıyorsam gülenin de bugün... gökçe'de bize güzel haberler vercek inşallah... benim randevum akşam 6'da.. ama gökçe ve gülencimin haberlerini sabırsızlıkla bekliycem....
öptüm herkesi......

Günaydın kızlar.Dr. gidenler ve sonuç bekleyenler inşallah güzel haberlerle gelsinler.Ben bugün pek iyi değilim.Dün akşam o kadar şiştim ki hareket dahi edemiyordum sabahta inanılmaz bir krampla uyandım, bugün ara ara kramplarım devam ediyor.Kasıklarım ağrıyor.Hiç keyfim yok , erkenden eve gidip yatmak istiyorum...

Toprakçım geçmiş olsun, neden böyle oldun ki, yediklerin mi dokundu, sanırım sen kramplar için magnezyumda alıyordun... ağır bi iş mi yaptın, benimde karnımda filan ağrılar oluyordu, 3 gündür annem bizde ya, sağolsun hiçbir iş yaptırmadı bana, şuan çok iyiyim, bu hafif işleri yaparkenki eğilip-kalkmalar bile yoruyor bizi galiba...
dikkat et kendine canım... öptüm...

Nevin ayol hepimize aynı andaki oluy benimde kssiklarim agriyo karnım agriyo bugün ayrintiliya giricek saat üçte sonra alışverişe gitcez ins hayırlı haberler alırız. Test yaptıran arks da bizde Şenay

hadı herkes guzel haberle gelsın ınşşşşşşşşşşş cd lerınızı alın unutmayın...................toprakcım yat dınlen canım................artık takvımlerımız olmıcakmış uzuldum ..............

gokce ...............canım ...............ya ne desem canım ya cok umutluydum bı tanem........................ne olur uzulme...................Çok üzgünüm çoook

gökçecim, canım çok üzüldüm.... söyleyecek pek bişey yok... zamanı değilmiş henüz demek ki.... Allah sabırlar versin canım...

Sağolun kızlar, soğuk soğuk terliyorum niyeyse.ınşallah kötü bir şey yoktur.Bebek tekmeliyor bu beni rahatlatıyor...Gökçecim çok üzüldüm arkadaşım , demek ki vakti zamanı var demek ki...Bu hafta kötü haberler aldık çok üzüldüm.ınşallah bundan sonra güzel haberler alırız...

Gokceyede çok üzüldüm ya Allah ins en kısa zamanda isteyen herkze nasip etsin

ayrintiliya girdik çok şükür hersey normal bebes selvi boylu olcakmis 28 cm boyu maşallah

canım gokce ne cok sevınecektık canım...............rabbım yuregıne ferahlık versın canım................

Back
X