trabzon burma bileziği kullananlar..acil yardım

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
arkadaşlar.. annem hasta para lazım trabzon burmA bileziğimi bozdurcam..
cok deger kaybedermı? ne kadar kaybeder mesela 2.000lik bir bilezik.

gramına bağlı ne kadar edeceği...el işçiliği çok fazlaysa değer kaybedebilir..

sagol ya yetermı onu düşünüyorum ondan sordum

24 ayar 92 tl şu anda
22 ayar 83 civarı
bileziğin 20 gramsa ve 22 ayarsa 20x83=1660 tl eder..ama alırken 2000 e almış olabilirsin...daha eksik veya daha fazla da olabilir..bileziğinin kaç gram olduğunu biliyosan ona göre hesap yap kandırmasınlar...bir de 2-3 yere sor...

google' a altın fiyatı hesaplama yaz. orada bi sayfa var. gramını cinsini yazıyorsun günün altın değerinden kaç tl edeceğini hesaplıyor.

Bende bileziklerimin net gramını bilmiyorum ama ortalama olarak 20,21,22 o aralar olması gerek diye hatırlıyorum.

Okadarınıda mı hatırlamıyosun, 20li gramlardamıydı 30lu mu

hiç hatrlAMIYORUM ama 20 gramlardadır. keşke kartı atmasaydım dedıgınız gıbı hem hesaplar hem kazıklanmazdım :)

Gidip bir kuyumcuya sorsanız içiniz daha rahat eder 2-3 kuyumcuya sorsanız kazıklanmazsınız zaten ortalama bir fiyat çıkar zaten,altın gramları her saniye değişebilir sabah farklı olan fiyat öğleden sonra farklı olabilir,işçilik konusuna gelince bütün altınlarda işçilik payı vardır işçilik payı olmayan altın yoktur kimisinde düşük olur kimisinde yüksek olur burma bileziklerde işçilik payı biraz fazla tutabilir.

Son düzenleme:
hiç hatrlAMIYORUM ama 20 gramlardadır. keşke kartı atmasaydım dedıgınız gıbı hem hesaplar hem kazıklanmazdım :)

Istanbuldaysaniz gidin kapali carsiya kaziklanmazsiniz birkac yere sorun. En uygun ordan fiyat aliyorum ben hep

annenize geçmiş olsun
Rabbim şifa versin inş.
burmaysa çok deger kaybetmez
burmalarda işçilik çok yok
ama nakışlı çiçekli böcekliyse işçiligi çoktur

cnm ben trabzonluyum burmalar fazla değer kaybetmiyor

Back
X