- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
- 78
- Konu Sahibi edaligeceler
-
Fark etmiyor iste taciz her yerdeallahtan tr de değilsiniz
Allah korusun ben cok korktumGecmis olsun ya. Benim de en korktugum sey. Her gun kilometrelerce yol yapiyorum. Issiz yerlerden de gectigim oluyor. Hamileyim zaten
Yok inmeyi düsünmedim hic.canım, birincisi orada mobese kamerası gibi bir sistem var mı yollarda. bütün yollar arabalar izleniyor mu. olabilirse öyle birşey kanıtlarsın. birde aklında olsun hemen telefonun kamerasıyla çek bir daha olursa ve arabadan sakın inme.
almanyada mı oldu bu?Kızlar bugun oglumun dr termini vardı,dönüşde baska bi araba tarafından taciz edildim,sıkıstırıldım
Cok ofkeliyim.
Bi önüme gecdi,bi arkama bi yanıma
Baya böyle sürdü böyle. Baska yollara girdim evime gidemedim ögrenmesin diye,dolandım dolandım oda benım le birlikte. Sonra bi Polizei arabası gördüm gittim arkasına Park ettim. Tacizcide gitti..
Polise anlattım plaka verdim
Bana dedi ki bisey yapamayız. Bu sizin iddianız. Ortada suc yok.. Ya bana bisey yapsaydı o zaman ona ne ceza verırsenız verın ne olacak ki ben öldükten sonra.
Bebegimde cok korktu tedirgin oldu.
Cok sinirliyim hala
Evetalmanyada mı oldu bu?
Kameranın cektıgı yerde dolassaydn keske ama ınsan o anda dusunemezkı.Almanyada polıs bunu dıyorsa Turlıyede ne der kımbılır
Anlamadım canım,bılerek derken,ben tanımıyordum adamı. Polis dogru düzgün dinlemedi bile ona ayrı kıcık oldumçok geçmiş olsun acaba sizi bilerek mi taciz etti nasıl yoksa öylesine gözünemi kestirdi
polis nasıl biey yapmaz ya
sasırdık mı ? yooo gecenlerde kız sokak ortasında tacize ugradı kameralar kayıtta ,ifade alındı serbest bırakıldı...berbat bir adalet sistemimiz var ,geçmiş olsun Allah cc tekrarını nasip etmesin elektro şok bulundurun yanınında bir jop bulundurun evet evet psikopata bağlayın ,başka nasıl tedbir alınır ben bilemedim çünküKızlar bugun oglumun dr termini vardı,dönüşde baska bi araba tarafından taciz edildim,sıkıstırıldım
Cok ofkeliyim.
Bi önüme gecdi,bi arkama bi yanıma
Baya böyle sürdü böyle. Baska yollara girdim evime gidemedim ögrenmesin diye,dolandım dolandım oda benım le birlikte. Sonra bi Polizei arabası gördüm gittim arkasına Park ettim. Tacizcide gitti..
Polise anlattım plaka verdim
Bana dedi ki bisey yapamayız. Bu sizin iddianız. Ortada suc yok.. Ya bana bisey yapsaydı o zaman ona ne ceza verırsenız verın ne olacak ki ben öldükten sonra.
Bebegimde cok korktu tedirgin oldu.
Cok sinirliyim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?