- Konu Sahibi edaligeceler
-
Yok inmeyi düsünmedim hic.
Bi cezası yok ki yani okadar ugrascam
Ben tanımıyordum oda tanısa bi ahbab vs olsa sanmıyorum boyle rahatsız edsin.Evet sen git savcılığa şikayet et. Senin iddian ama mobeselerden falan yakalanır. Senin en azından şikayetim olsun. Plakayı da ver, hangi gün ve saatte hangi yollarda olduğunu yaz dilekçende anlat olayı. Bana açıkçası seni arabada cocukta varken takip etmesi çok mantıklı gelmedi. Niyeti neydi acaba. Kotu niyetli belli ki ama tanidik vs olabilir mi?
Hic yuzume bile bakmadı doru düzgün valla, ben anlatıyorum hmm gibi sesler cıkarıyor. Bu sizin iddianız efendim diyor. İsim gücüm yok iftiramı atıcam elin adamınaeda geçmiş olsun ..taciz ve pislik herif türk veya değil fark etmiyor her yerde bu manyaklar..ben sadece polisin tepksine şaşırdım. türkiye de bile böyle bir ihbar suç sayılıyor.en azından karakola çağırılıyor taciz eden kişi.kadının ihbarı esas sayılıyor ve şikayetçi olup olmadığı soruluyor..
geçen gün benim de başıma geldi,o kadar şoka girdim ki plakasını bile tam alamamışım..adam önüme kırdı arabasını,el frenini çekti ve arabadan indi..ben de öyle bir yerdeyim ki,caddenin ortasında kaldım..bişeyler söyleyip bağırıyordu anlayamadım bile ne oluyor..neden arabaya yol vermişim diye bağırıyormuş meğer bana..
türkiyedeki arkadaşlar.haberiniz olsun telefon uygulaması var,fotosunu çekip anında bildirim yapabiliyorsunuz polise..bend e sonradan öğrendim ama ders oldu bana..
Kızlar bugun oglumun dr termini vardı,dönüşde baska bi araba tarafından taciz edildim,sıkıstırıldım
Cok ofkeliyim.
Bi önüme gecdi,bi arkama bi yanıma
Baya böyle sürdü böyle. Baska yollara girdim evime gidemedim ögrenmesin diye,dolandım dolandım oda benım le birlikte. Sonra bi Polizei arabası gördüm gittim arkasına Park ettim. Tacizcide gitti..
Polise anlattım plaka verdim
Bana dedi ki bisey yapamayız. Bu sizin iddianız. Ortada suc yok.. Ya bana bisey yapsaydı o zaman ona ne ceza verırsenız verın ne olacak ki ben öldükten sonra.
Bebegimde cok korktu tedirgin oldu.
Cok sinirliyim hala
allahtan tr de değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?