Bizde gecen sene tayinle tekirdağ geldik...
boza cok rahat derken ne acidan dediniz? Valla alma satma işinde biz ankaradan geldik burayla fark var yani market isinse burasi daha pahali tabiki 2-3 lira belki ama soncta i farkı yok... aylik 7bin gelirimiz var ama ucu ucuna geciniyoruz, suanda ev degisturneyi düşünüyoruz ama ev bulamadik genelde satilik evler.. tekirdağ kucuk, sakin ulaşım kolay seviyorum ama o kadar gelişmiş degil. merkezde gezilecek ya sahil ya avm ama genel olarak seviyorum
Eskişehir deyiz canım. Bikac ihtimal var Tekirdağ merkez- çorlu -Kırklareli - Keşan buralardan biri olacak
Şu anda 3100 alıyor. Bugün hesaplatacak net rakam belli olacak. 4 e yaklaşır.
Kafam çok karışık. Dediğim gibi doğum iznine çıkarsam tek maaş kalacağız. Bı yandan da diyorum çocuk olunca zaten gezme tozma olmayacak. Üç beş sene sonra geri gelme ihtimali de var. Ama kesin değil.
Bizde gecen sene tayinle tekirdağ geldik...
boza cok rahat derken ne acidan dediniz? Valla alma satma işinde biz ankaradan geldik burayla fark var yani market isinse burasi daha pahali tabiki 2-3 lira belki ama soncta i farkı yok... aylik 7bin gelirimiz var ama ucu ucuna geciniyoruz, suanda ev degisturneyi düşünüyoruz ama ev bulamadik genelde satilik evler.. tekirdağ kucuk, sakin ulaşım kolay seviyorum ama o kadar gelişmiş degil. merkezde gezilecek ya sahil ya avm ama genel olarak seviyorum
Ha öyleyse süper ben yanlış anladım ücretiŞu anki maaşına ek 800-1000 TL fazla almış olacak
Tekirdağda markete değil pazara gitmeniz gerekiyo
İstanbulda bamya 20lira tekirdağ pazardan 1liraya alıp yolluyolar bana
Ayrıca merkezde boylu boyunca çarşı var küçk istanbul gibi daha neolucaktı?
:) ay bilmiyorum cok kucuk geliyor ıste belkide ankaradan geldiğimiz için ama suda var kira 400-500e bulunur diyorlar ya bizim şimdiki evimiz 900 tl , şuanda ev satılacak yeni ev bakıyoruz bulamıyoruz burda tekirdağlı ev sahipleri varsa 100.yil mahallesinde ıtfaiyeye yakin o taraflarda ev varsa ulaşın cok maduruz . Ev sahibi evi satacam ne zamam cikacaksniz diye taciz ediyor
:)) valla gecen ekimde tuttuk ıtfaiyeye yakin mecbur oturduk... ev 5. Kat ama cok rüzgâr balkona cam yatırırsanız oturacagoz dedk balkonu hic kullanamıyoruz deniz manzarasi var ama gel gorkk oturmadık hic balkonda, oturmayacagim eve yaptıramam dedi, 2 ay sonra evi satacam cikin tabi inada bindi bugünde geldi ilan asmaya yine sordu hafif atıştık canim skildi... resmen taciz ediyorsunuz dedim, evi satacakmış boş olması ıyimis bende ev yok nereye cikacam bulunca çıkarım dedim... ev sahibininde iyisiyle karşılaşmayi nasip etsin allah.Sizi ciddi anlamda kandırmışlar ne 900ü?
Ailemin 4 tane evi var orda biri merkezde denize sıfır ful deniz manzaralı kombili 160m2 450 liraya oturuyo kiracı yeni girdi hemde
Biri çarşıda 6. katta asansör yok diye 500e zor verildi
Çiftlikönü taraflarında teyzelerim var sobalı evi 250ye kiraya veriyolar doğalgaz yaptırmıyolar bile kendini kurtarmaz diye
Kuzenim oturuyor Hürriyet mahallesinde, deniz manzaralı 3+1 kombili site içinde 650 liraya. İstanbul yolu üzerindeki yeni yapılarda 1000lirayı bulmuş diyordu kiralar ama daha uyguna evler bulunuyor.:) ay bilmiyorum cok kucuk geliyor ıste belkide ankaradan geldiğimiz için ama suda var kira 400-500e bulunur diyorlar ya bizim şimdiki evimiz 900 tl , şuanda ev satılacak yeni ev bakıyoruz bulamıyoruz burda tekirdağlı ev sahipleri varsa 100.yil mahallesinde ıtfaiyeye yakin o taraflarda ev varsa ulaşın cok maduruz . Ev sahibi evi satacam ne zamam cikacaksniz diye taciz ediyor
HemşehrimHer ikisi de. Ben Edirneliyim ve İstanbulda yaşıyorum. 5 ayını doldurmak üzere olan bir bebeğim var. İmkanım olsa orada büyütmek isterdim. Hem büyük şehirlere göre ucuz hem de çocuk büyütmeye uygun yerler.
Canim hürriyet esimin işine uzak , yoğun çalışıyor zaten eve yakin oturmak mantıklı geliyor hurriyete yine her ihtimale karşı baktık netten 1200 filan site icinde bilmiyorum ya ınsallah buluruz..Kuzenim oturuyor Hürriyet mahallesinde, deniz manzaralı 3+1 kombili site içinde 650 liraya. İstanbul yolu üzerindeki yeni yapılarda 1000lirayı bulmuş diyordu kiralar ama daha uyguna evler bulunuyor.
İhşallah istediğiniz gibi bulursunuz, gerç kuzenim bu sene kiralarda beklenenin üstü bir artış oldu diyordu, sebep nedir neden kiraya yanaşmazlar bilmiyorum.Canim hürriyet esimin işine uzak , yoğun çalışıyor zaten eve yakin oturmak mantıklı geliyor hurriyete yine her ihtimale karşı baktık netten 1200 filan site icinde bilmiyorum ya ınsallah buluruz..
Bu civarda evlere baktik kendimiz bos ev var ama ilan yok birçoğunda neden kiraya vermiyorlarsa :)
cnm trakyada yaşıyorum 4 eşin 2 de sen alsan trakyada kral gibi yaşarsınEskişehir deyiz canım. Bikac ihtimal var Tekirdağ merkez- çorlu -Kırklareli - Keşan buralardan biri olacak
Şu anda 3100 alıyor. Bugün hesaplatacak net rakam belli olacak. 4 e yaklaşır.
Kafam çok karışık. Dediğim gibi doğum iznine çıkarsam tek maaş kalacağız. Bı yandan da diyorum çocuk olunca zaten gezme tozma olmayacak. Üç beş sene sonra geri gelme ihtimali de var. Ama kesin değil.
Selam.Çorlu güzel bir yer hem istanbulada çok yakın yani çarşısı büyük,sineması tiyatrosu olan bir yer.o maaşlada gayet güzel geçinirsiniz,1 yıl oldu Çorluya yakın bir yere istanbuldan gelin geldim ve çalışmıyorum sizin maaşdan biraz daha az para ile gayet güzel geçiniyoruz.Tam bir saat sürüyor İstanbul'a ailemin yanına gitmem.Hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba
İşyeri eşime Trakya da iş teklif etti.800 TL civarında veya üstünde maaş artacak. 1000 i gecebilirde.
Çocuk yok gidersek benimde tayinim olacak. Parasal anlamda hem sıkışığız hemde çocuk olunca ben maaş almayacağım eşimin maasi olacak tek.
Şu anda bulunduğumuz şehir çok güzel rahat sosyal imkanları güzel.
Ne dersiniz ?
Arkadaşlar merhaba
İşyeri eşime Trakya da iş teklif etti.800 TL civarında veya üstünde maaş artacak. 1000 i gecebilirde.
Çocuk yok gidersek benimde tayinim olacak. Parasal anlamda hem sıkışığız hemde çocuk olunca ben maaş almayacağım eşimin maasi olacak tek.
Ne dersiniz ?
Çorluya yakın yerde çarşı kısmında geçen sene 3+1 2 banyolu gayet şık asansörlü Yen'i bina sıfır daire 600 liraya tuttuk.1 yıl oldu oturalı tuttuğumuz tarihten 2 ayda üzerine geçti ev sahibini aramasak zam bile yapmıycaktı,eşim aradıda o zamanda siz ne kadar isterseniz o kadar olsun dedi.Yani buralar ev bakımından Yen'i binalar çok ve daha uygun fiyatlar.Umarım herşey istediğiniz gibi olur ve geldiğiniz yerde çok mutlu olursunuzArkadaşlar merhaba
Ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?