Zor değil mi o parayla canım. Şuan hangi şehirdesiniz
TeşekkürlerÇok rahat yaşarsınız. Çocuk olana kadar da birikim yapın.
Teşekkürler ne açıdan imrendiniz acabaÇok imrendim kendi adima size. :)
Hayırlı olsun.
Tekirdağ merkez deniz kıyısı, güzel bir kent. Gezme tozma olarak düşünürsen çarşısı da var sahili de avm si de. Gayet güzel yaşanabilecek bir şehir. Hem İstanbul yanı başında tatil beldeleri bol olan bir yerleşim.Eskişehir deyiz canım. Bikac ihtimal var Tekirdağ merkez- çorlu -Kırklareli - Keşan buralardan biri olacak
Şu anda 3100 alıyor. Bugün hesaplatacak net rakam belli olacak. 4 e yaklaşır.
Kafam çok karışık. Dediğim gibi doğum iznine çıkarsam tek maaş kalacağız. Bı yandan da diyorum çocuk olunca zaten gezme tozma olmayacak. Üç beş sene sonra geri gelme ihtimali de var. Ama kesin değil.
Yaşamak istediğim yerler arasında saydıklarınız. Ne yazık ki Istanbul'a çakıldık kaldik. :) Çocuklarımin oralarda ya da Canakkale'de büyümelerini çok isterdim.Teşekkürler ne açıdan imrendiniz acaba
Bence hem para hem ortam. Ben sizin daha çok ortamdan tedirgin olduğunuzu düşünüyorum. Ama İnan'ın bu saydığınız yerler Marmara, Ege tek başına bile yaşayabileceğiniz bölgeler. Aklınızdaki soruları, korkularınızı, beklentilerinizi söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz.Teşekkürler
Rahatlıktan kastiniz para mı yoksa ortam mı
Tekirdağ Hayrabolu'luyum. Ortaokul itibariyle evlenene kadar Tekirdağ'da yaşadık (şuan ailem Hayrabolu'da). Eşim Eskişehir'li. Eğer Eskişehir size güzel ve ucuz geldiyse Tekirdağ'da aynı standartlarda yaşarsınız. Memleketim diye söylemiyorum Avrupa gibidir. Güvenlik açısından, deniz, yazlık belde açısından, fiyatlar açısından ve modern olarak rahat edebileceğiniz bir şehir. İstanbul'a yakın olması sebebiyle bir çok ürün İstanbul'dan gelir. Ulaşım çok kolaydır. Sahil kenarınd, yazları festivalleri olur. Gece çekirdeğinizi alın gidin sahilde turlayın geç saate kadar kimse dönüp bakmaz. Yaşanacak yerler arasındadır memleketim. Hayırlısı olur inşallah.Arkadaşlar merhaba
İşyeri eşime Trakya da iş teklif etti.800 TL civarında veya üstünde maaş artacak. 1000 i gecebilirde.
Çocuk yok gidersek benimde tayinim olacak. Parasal anlamda hem sıkışığız hemde çocuk olunca ben maaş almayacağım eşimin maasi olacak tek.
Şu anda bulunduğumuz şehir çok güzel rahat sosyal imkanları güzel.
Ne dersiniz ?
Teşekkürler
Rahatlıktan kastiniz para mı yoksa ortam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?