tranfer sonrası hormon değerleri

nilluferbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
96
0
36
Amasya
Arkadaşlar herkese iyi bayramlar. Uzun süredir bu forumu takip etmekle beraber yeni üye oldum ve bu ilk mesajım. Bizde tüp bebek yoluna düşenlerdeniz eşimle beraber. Allah(c.c.) bu yolda hepimize kolaylıklar versin.

Benim geçtiğimiz çarşambe transferim oldu ve doktor beşinci günü progestron ve estrodiol tahlillerimi istedi. Dün tahlillerimi yaptım progesteron 8.7, estrodiol 208 çıktı. Hastaneye haber verdim doktorla görüşüp size döneceğiz dediler. Sonradan geri döndüler ve değerleriniz düşmüş dediler ve estrofem adlı ilacı kullanmamı söylediler. varmı bu ilacı kullanan. Moralim çok bozuldu. Ters giden birşeyler mi var((

inan hiç böyle testler istemediler benden isteyenide duymadım ben transferden sonra zaten estrofem kullanıyorum belki o nedenledir.. lütfen kendini strese sokma olur mu..

inan hiç böyle testler istemediler benden isteyenide duymadım ben transferden sonra zaten estrofem kullanıyorum belki o nedenledir.. lütfen kendini strese sokma olur mu..

Canım çok teşşekkür ederim. İçime biraz su serptin:)) Ben samsun 19 mayıs ta tedavi görüyorum. bana bir form verdiler orada transferin 4. ve 8. günleri bu testleri istiyorlar.(standart bir form. galiba herkesten istiyorlar). Tekrar perşembe günü test yaptıracağı. Varmı sende belirtiler ne aşamadasın???

canım ben tıbbi olarak hamişim galiba:))
12. gün değerim 81. 10. gün 50 idi hafifte kanamam olunca sevinemedim açıkçası 2 kat artmamış ama 1,5 kat artması yeterliymiş çok şükür. inşş sağlıkla devam eder....umarım sen kat be kat güzel değerler alırsın soncunda...

günaydın,hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah.transferin 5.günü e2 istemişlerdi benden sadece

keşke kaç çıktığınıda yazsaydınız,benim yarın 8.günüm ve aynı testleri tekrar yaptırıp bildiricem,hayırlısı bakalım şu kasıklarımdaki ağrı korkutuyor beni

günaydın,hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah.transferin 5.günü e2 istemişlerdi benden sadece

Benim de transfer sonrası 7.günüm normalde 5. gün isteniyor ancak bayram girince araya bugüne gün verildi, ayrıca çatlatma iğnesi verildi bana , kimi arkadaşlara da bant verildi, herkesin farklı tabi bünyesi..

Benim de transfer sonrası 7.günüm normalde 5. gün isteniyor ancak bayram girince araya bugüne gün verildi, ayrıca çatlatma iğnesi verildi bana , kimi arkadaşlara da bant verildi, herkesin farklı tabi bünyesi..

Benim bugün 8. günüm ve ikinci kez e2 değerime baktırdım. bugün kü değerim 362 hayırlıs bakalım. Ama doktorumla görüşemedim. Sabahleyin görüşeceğim. Allahu Teala herkesin kalbine göre versin. Birde sana transferin sonrasında niye çatlatma iğnesi verdilerki orayı anlamadım canım. Birde banttan bahsetmişşin???

e2 değeriyle alakalı imiş bu ve birde bebeğin tutunmasıyla alakalı.Kimi arkadaşlara göbeğe yapıştırılan prolaktin (sanırım) hormonu salgılayıcı..
Benim yumurtalarım çoktu ve su topladı ;( bu yüzden olabilir canım.

İnşaallah hepimiz tea zamanda kavuşuruz bebişlerimize canım. Senin kaç çıktı e2 değerin 7. günde?

keşke kaç çıktığınıda yazsaydınız,benim yarın 8.günüm ve aynı testleri tekrar yaptırıp bildiricem,hayırlısı bakalım şu kasıklarımdaki ağrı korkutuyor beni

5.gün e2 değerim 500 küsürdü.çatlatma iğnesi banada pozitif sonucu aldıktan sonra verildi 2 tane.benle beraber transferi olan bazı arkadaşlarada transferden hemen sonra vermişlerdi.birde crinone jel verdiler hepimize ben hala kullanıyorum.ama verilen ilaçlar bünyeye göre veriliyo,herkes aynı şeyi aynı zamanda kullanıcak diye bişi yok,dr'unuza güveniyosanız rahat olun.

kızlar ben transferimin 8.günü yani dün devlet hastanesinde progesteron ve e2 değerim için kan verdim,ama saat 2 de sonuç almaya gidince makinelerin bozulduğu ve aynı kanla yarın yani bugün bakıcaklarını söylediler,ne kadar güvenilir olur kanın beklemesi bilemiyorum,bizde dün ikiden sonra apar topar amasya kadın doğum hastanesine gittik,fakat ordada sadece e2 değerime baktırabildim,ilaçları bitmiş prgesteronuma bakamadılar,neyse e2 değerim 362 çıktı,şimdide bugün devlet hastanesi sonucumu aldım onda e2 değerim 600 lerde,progesteronumda 9,94 hangisine güvensem bilemedim yaaa,sinirlerim bozuldu iyice,progesteronum düşük mü,bir bilen varsa yorum bekliyorum,birde akşam gece mide bulantısında öldüm ne yediysem çıkardım,şimdide ara ara yanma ve bulantı var sanki midemde,ilaçların yan etkisi mi acaba,,,,,,,,,,,

kimse bir cevap yazmamış,bu gün 10.günüm idrar testi yaptım negatif,ne kadar güvenilir bilelemem,bu arada bu gece de mide bulantısı ve kusmadan sonra ancak uyuyabildim,ne diyim hayırlısı yorumlarınızı bekliyorum

idrar testine güvenme canım onun için çok erken ,benimde 8. günüm ama bana sadece 17 kasımda test yaptır dediler oda 12. güne denk geliyor oyüzden okonuda birşey syleyemiyorum birdaha baktırma imkanın varsa baktır yükseliyorsa sorun yok demektir inşllah hayırlı sonuç alırsın kendini üzme en önmlisi moral unutma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…