- Konu Sahibi nilluferbahar
-
inan hiç böyle testler istemediler benden isteyenide duymadım ben transferden sonra zaten estrofem kullanıyorum belki o nedenledir.. lütfen kendini strese sokma olur mu..
canım ben tıbbi olarak hamişim galiba:))Canım çok teşşekkür ederim. İçime biraz su serptin:)) Ben samsun 19 mayıs ta tedavi görüyorum. bana bir form verdiler orada transferin 4. ve 8. günleri bu testleri istiyorlar.(standart bir form. galiba herkesten istiyorlar). Tekrar perşembe günü test yaptıracağı. Varmı sende belirtiler ne aşamadasın???
evet canım kasık ağrısı olmuştu çkasık ve bacaklarım ağrıyor çok,sendede varmıydı,birde yattın mı hep
kasık ağrıların devam ediyormu. ben 6. günümdeyim. ama hafif ağrılarım var. çok şiddetli değil. hayırlısı bakalım.
günaydın,hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah.transferin 5.günü e2 istemişlerdi benden sadece
Benim de transfer sonrası 7.günüm normalde 5. gün isteniyor ancak bayram girince araya bugüne gün verildi, ayrıca çatlatma iğnesi verildi bana , kimi arkadaşlara da bant verildi, herkesin farklı tabi bünyesi..
Benim bugün 8. günüm ve ikinci kez e2 değerime baktırdım. bugün kü değerim 362 hayırlıs bakalım. Ama doktorumla görüşemedim. Sabahleyin görüşeceğim. Allahu Teala herkesin kalbine göre versin. Birde sana transferin sonrasında niye çatlatma iğnesi verdilerki orayı anlamadım canım. Birde banttan bahsetmişşin???
e2 değeriyle alakalı imiş bu ve birde bebeğin tutunmasıyla alakalı.Kimi arkadaşlara göbeğe yapıştırılan prolaktin (sanırım) hormonu salgılayıcı..
Benim yumurtalarım çoktu ve su topladı ;( bu yüzden olabilir canım.
keşke kaç çıktığınıda yazsaydınız,benim yarın 8.günüm ve aynı testleri tekrar yaptırıp bildiricem,hayırlısı bakalım şu kasıklarımdaki ağrı korkutuyor beni
kızlar ben transferimin 8.günü yani dün devlet hastanesinde progesteron ve e2 değerim için kan verdim,ama saat 2 de sonuç almaya gidince makinelerin bozulduğu ve aynı kanla yarın yani bugün bakıcaklarını söylediler,ne kadar güvenilir olur kanın beklemesi bilemiyorum,bizde dün ikiden sonra apar topar amasya kadın doğum hastanesine gittik,fakat ordada sadece e2 değerime baktırabildim,ilaçları bitmiş prgesteronuma bakamadılar,neyse e2 değerim 362 çıktı,şimdide bugün devlet hastanesi sonucumu aldım onda e2 değerim 600 lerde,progesteronumda 9,94 hangisine güvensem bilemedim yaaa,sinirlerim bozuldu iyice,progesteronum düşük mü,bir bilen varsa yorum bekliyorum,birde akşam gece mide bulantısında öldüm ne yediysem çıkardım,şimdide ara ara yanma ve bulantı var sanki midemde,ilaçların yan etkisi mi acaba,,,,,,,,,,,
kimse bir cevap yazmamış,bu gün 10.günüm idrar testi yaptım negatif,ne kadar güvenilir bilelemem,bu arada bu gece de mide bulantısı ve kusmadan sonra ancak uyuyabildim,ne diyim hayırlısı yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?