tranferden sonra çok kötü şeyler oldu... ne olur bişey söyleyin :(

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgâra gelgite ya da denize aldırmıyorum; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum. Bana ait olan bana gelecek çünkü...

bu benim sözüm işte bunaldıkça bunu hatırlıyorum

canım tutunam ilk 48 saatte olmussa olmustur.. ben transferin ertesi günü tüm gün ayakta ve dışarılarda olmak zorundaydımm.. bol dua et.. bende arada sigara içmiştimm. çok gerilmektense 1 tane yakıyım diye... allahım ol deyince olurr... arksımda transferden 2 gün sonra çalışmaya başladı 3. gün tranferi idi. ikizlere gebee.... allahtan ümit kesilmezzzzzz

inşallah bebeiş tutunmuşturrrrrr....

ayyy canım yaaa inşş... özellikle şu sigara konusu var ya nasıl içimi rahatlatıyor inşş canım allah isteyen herkese nasiip etsin ::)

bu arada bebeğinin muhtemel doğum tarihi benim doğum günüm ::)

ya bu arada kızlar sizde de mide bulantısı var mı dünden beri öölüyorum mide bulantısından herşşeyde değil mesela dün kızartma yapmıştı annem ona dayanamadım bugün pizza yiyeyim dedim yine başladı acaba ilaçlar mı yapıo sizde de oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…