tranferden sonra çok kötü şeyler oldu... ne olur bişey söyleyin :(

normal beklemen gereken sürec 3 ayı geçmesin canım . ve şu anda normal yollardan da gebe kalabilirsin aldığın hormonları vucudun geri atması 3 ay gibi bir süre sürüyor . önünüzdeki bir kaç ayı da sevgi pıtırcıkları gibi eşinizle değerlendirin kızlar :)

tavsiyen ıtınayla gozonunde bulundurulacaktır:) hıc gulecegım yoktu :):) ınsallah ya inşallah:)

canım sanırım eşim için daha zor bana güçlü görünmeye çalışıyor şaklabanlık yapıyor ama o yüzünün solgunluğunu gözlerindeki umutsuzluğu görebiliyorum...insan yaşıyor ama hiç birini anlatamıyor inşş ikinci denemelerimizde olacak güzel dileklerin için teşekkür ederim...

benim hala zaman zaman dolup geliyor gözlerim kendimi engellemeye çalışıyorum belli olan bi sebep yok ihtimalleri yok etmeye çalışıyoruz. embriyo genetiği bozuk olabilir tüplerden gelen sıvı toksik madde salgılamış olabilr vs vs.. aslında sebep diye bişey yok sadece zamanı var rabbimin bebişlerimize nefes almaları için verdiği bi zaman var... sende bi sebep bekleme bence... ve zamanı geldiğinde bunları unutup yine umutla tekrar deneyeceğiz...

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgâra gelgite ya da denize aldırmıyorum; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum. Bana ait olan bana gelecek çünkü...

işte bu :) kandilin mubarek olsun canım..

senin de kandilin mübarek olsun canım... benim miraç kandilinde yumurta toplamam yapılmıştı. berat kandilinde de sonuç belli olursa ve ikiz olursa adı berat ve miraç olcak demiştik... tek olursa miraç olacaktı kız da olsa erkek de olsa miraç koyacaktık adını...

benım de mırac kandılınde transferım olmustu..yıne koyarsın canım ınsallah bak gör bıcır bıcır mıracın ve beratın olucak senın

benım de mırac kandılınde transferım olmustu..yıne koyarsın canım ınsallah bak gör bıcır bıcır mıracın ve beratın olucak senın

inşş canım inşş senin de benim de isteyen herkesin olacak... adı miraç berat olurmu bilmiyorum o bu transfer için adak gibiydi
ama hayalim hep ikiz bi kız bi de erkek... eşiminde iki erkek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…