- Konu Sahibi tubadefekti
-
selam canım yenı geldım eve test sonucu negatif: ( esımın yanında tuttum aglamadım dar attım kendımı eve hungur hungur aglıyorum sımdı...sonuc aynı cıktı 1.20..zaten sabah da kahverengı leke oldu..merkezden aradılar toplantı yapacklarmıs dvet edeceklermıs..cok umutluydum ben sızden dedı dr cok moralı bozuldu..bı sonrakı uygulama eger baska bır sıkıntı yoksa en erken 2 aysonraymıs...bır de bu beklemeler var...dun yakın arkadasımın hamılelık haberını aldım..esımın 3 yakın arkadası var aynı zamanlarda evlendık..dıger ıkısı hamıle su anda..kendımı hıc bu kadar kotu hıssettıgımı hatırlamıyorum..cevremde hamılelık muhabbetı bıle duymak ıstemıyorum..esım kendını suclayıp duruyor hep benım yuzumden cekıyorsun bu acıları dıyor ona da ayrı uzuluyorum ınsallah senın ıyı haberını alırız da umut umut olur bana..
redhairedgirl selam canım benim beni hatırladınmı ? Haziran tüp bebek topiğinden. Hani pazartesi günü bende negatif sonucu almıştım. Sende negatif almışsın. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Yeni tedavi için iki ay sonra demişsinde. Benim doktor bugün ikinci deneme için start verdi. 10 gün ilaç kullanıcam iki tahlil ve 10 gün sonra sonuca göre tekrar transfer yapacak kısmetse bakalım ne olacak. Bu arada kendini çok üzme, bunu söylemek kolay biliyorum ama bende aynı şeyi yaşadığım için kolayca söyleyebiliyorum.. İnşallah bizde bir gün anne olacağız..
kalplerımız nasıl karsılıklıymıs canım ben de sana dıger topıkten yazmıstım...ıkıncı denemeye basladık yazına cvp yazmıstım..cok uzuldum cok agladım ama daha ıyıyım..kabullenıyor ınsan tatıle gıdıces sanırım esım de ben de cok bunaldık buralarda..bır de yarın evlenme yıldonumumuz bızım bukuldu boynumuzmoral olur belkı dedık..canım senın dondurulmuslar olunca belkı o yuzden hemen baslanmıstır yenıden ..benım dondurulmus embrıyom yok malesef o yuzden 2 ay dedı dr..ama son gorusmede fıkrını degıstırır mı bılmem..dondurulmus embrıyom olsaydı bu kadar uzulmezdım zaten..yumurta toplama olayını yenıden yasamak of dıger tarafa da yazdım buraya da yazayım sana ınsallah o 17 embrıyodan en hayırlısı en akıllısı ve en saglıklısı nasıp olsun sıze..
bu arada cok ugrastım ozelden sana msj yazmak ıcın senın test gunu olmadı malesef..100 msjı gemedıgım ıcın yollayamıyormusum..o gun tum gun haber bekledım senden yoksa
Evet bende özelden mesaj atamıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Geç olsun temiz olsun. Kalplerimiz birmiş hakikaten sen ordan ben burdan aynı anda yazmışız. Eşinle tatil fikri çok güzel. Kafa dağıtırsın güzelce dinlenirsin 2 ay hemen gelir geçer. Burada ikimizde güzel haberlerimizi bir gün paylaşacağız inşallah buna inanıyorum..
bakmaya geldım sana yazdıklarını okudum cok uzuldum bak bana dedıklerını hatırla yıne de pazarı bekle...yarın ne dıcek bakalım dr ılaca ragmen kanama ne alaka ınsallah cıddı bıse yoktur canım ya..onemlı olan sensın ılk once
canım benimki bi heyecanla erken test yaptırma değildi kidün çok ağladım bazen isyan ettim bazen hayırlısı deyip şükrettim ama içimin yangını dinmedi ağlarken sızmışım gece eşimi götürmedim onun da canı yandı zaten fazlasıyla ağlaya ağlaya gittim doktora doktoru görünce ona sarıldım ağladım. ağlaya ağlaya da geri döndüm.bu sabah istanbuldan ablamla yiğenim geldi onunla avunmaya çalışıyorum. rabbime sığındım biraz daha ferahladım şimdi aklıma gelince ağlıyorum bazen unutuyorum ben ki yiğenime bile taparcasına seviyorum iyi bi anne olucam ama sanırım bu sınavı vermem lazım rabbim istemeyene verio isteyene vermiyo vardır herhalde bir bildiği... düzenimiz altüst oldu... eşim işyerinde sorunlar yaşıyo sanırım tedaviye gidip gelmeler yüzünden ama bana anlatmıyo üzülmeyeyim diye dün gece nöbetçi eczane eczane dolaşıp iğne ararken o öyle içim yandı ki... benim işim zaten sorun oldu ama o artık gözümde yok bile... yazarken bile gözümün yaşı dinmiyo ama biliomusun ben o annelik hissine kapılamamıştım tabi ki umutlanıyordum olumsuz sonuç almaktan çok korkuyordum ama galiba bu sonucu hissetmiştim tuttuğuna inanmaya çalışıyordum hep...
bugün gittim doktoruma o da çok üzüldü...yeniden yaptırdım bu kez 0.0 çıktı. halbuki %80 şans vermişti ama %20lik dilimdesin dedi. dhea e vit başladı 3 ay kullanıcam benim tüpümün teki tıkalı olduğu iççin hidrosalpinks (sıvı birikimi) de olup sıkıntı olabiilir dedi.3 ay sonra laparoskopiyle tüplerimi klepleyip geçişi kapatacaklar ve sonra tüp yapılacak
allah hepimize sabrımızı versin...
selam canım yenı geldım eve test sonucu negatif: ( esımın yanında tuttum aglamadım dar attım kendımı eve hungur hungur aglıyorum sımdı...sonuc aynı cıktı 1.20..zaten sabah da kahverengı leke oldu..merkezden aradılar toplantı yapacklarmıs dvet edeceklermıs..cok umutluydum ben sızden dedı dr cok moralı bozuldu..bı sonrakı uygulama eger baska bır sıkıntı yoksa en erken 2 aysonraymıs...bır de bu beklemeler var...dun yakın arkadasımın hamılelık haberını aldım..esımın 3 yakın arkadası var aynı zamanlarda evlendık..dıger ıkısı hamıle su anda..kendımı hıc bu kadar kotu hıssettıgımı hatırlamıyorum..cevremde hamılelık muhabbetı bıle duymak ıstemıyorum..esım kendını suclayıp duruyor hep benım yuzumden cekıyorsun bu acıları dıyor ona da ayrı uzuluyorum ınsallah senın ıyı haberını alırız da umut umut olur bana..
aminnnn!! ne dıyecegımı bılemedım cok uzuldumneysekı ablan gelmıs yalnız degılsın.evde yalnızken duvarlar ustune gelıyor sankı ınsanın..bugun 3 tane hamıle haberı aldım ben de..nasıl bır sınavsa bu, rabbım mukafatını kat kat versın ınsallah hepımıze..yuregın yanarken baskasının mutluluguna mutlu olabılme duygusunu eksık etmesın yuregımızden..bır de boyle dua etmeye basladım ben...opuyorum canım senı..sıkı sıkı da sarıldım farzet..sabır dayanma gucu hıc eksık olmasın yanıbasımızdan ınsallah..
arkadaşlar slmmm çok üzüldüm hikayelerinize ama yer gök dua ilee,inşallahh diğer denemenizde tutar,sormak istediğim bişey varr bende ilaç tedavisine başladımmm doktor rahim duvarı ince olduğu için estrofem verdi banada bu ilacı alırken kanama olmaz diye yazmışsınızz yani ilaç bitene kadar regl başlamıyormu anlayamadımm cvb verirseniz çok sevinirimm
amin canım amin bende seni çok öptüm kocaman da kucakladım canım bi gün biz de anne olacağız allahın izniyle
allah razı olsun canım inşş... walla detayını pek bitiminde regl olman gerekir biliyorum ama tedavi süresi için ben vajinal jel ve estrofem kullanıyordum doktorum estrofem kullandığın sürece hamile olmasanda regl olmaman gerekir dedi innş canım isteyen herkese nasip etsin rabbim
canım aslında problemimiz Allah muhafaza taparcasına ifadesi kullanmışsın ya bu sanırım..biliyoruz ki peygamberler bile evlatlarını çok sevdiklerinden onarla imtihan olmuşlar..
ama gebe kalamamak artık nezle grip gibi oldu maalesef..tüp bebek bölümleri tıklım tıklım dolu..
sadece senin başına gelmiyor,sakın sıkma canını,üzülürsen daha engel buda..
ve sakın ama sakın isyan etme bol bol dua..
bende tüp bebekle gebe kaldım ama onu kaybetme tehlikesi çok yaşadım hala da ttikteyim ve sürekli yatıyorum,için daraldıkça Rabbime sığın ve hep iste sağlıklı sıhhatli bi evlat..
ve nolur sigara içme .
bigün anne olucaksın inşallah buna adapte ol ve mutlu ol
teşkkürederimm cvbın için amin inşallahh rabbim bu güzel günlerin hürmetine hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınn....birde içimden geçti cnm salatı tefriciye duası var 4444 kere okumak gerekk belki duymuşsundur ben daha yapmadım ama düşünüyorumm..
canım çok geçmiş olsun umudunu yitirme sen de en yakın zamanda hamilelik haberini burdan vereceksin inşallah
evlilik yıldönümünüzdü sanırım kutlarım eşinle ve bebeğinle nice yıllar geçirirsiniz inşallah
pazar günüydü doktorla konuştum proluton depot yaptır dedi eşim iğne aramaya gitti tutamıyorum kendimi ağlamamı durduramıyorum... ama resmen kahverengi su akıyor... jelden dolayı beyaz oluyordu ama şiddetli kasık ağrım ve kahverengi su akıyoinan sana da moralim bozuldu çok zor ama güçlü ol rabbim bize de verecek...
redhairedgirl nerelerdesin toparladın mı kendini?
Red canım aynı duyguları iki yıl önce yaşadım ... Biliyorum ki bu durumu kolay atlatamayacaksın . Ama sakın şunu unutma Rabbim ol derse olur . Allah sana ikinci deneme şansı ve sağlık versin sakın yılma . ve biraz buralardan uzak dur sana tavsiyem kendini toparlaman için he rşeyden uzak durmanda fayda var . İkinci denemen için de çok zaman kaybetmeden tekrar dene derim canım . ben iki yıl ara verdim ama çok gereksiz bir ara oldu . çok zaman kaybediyor insann . Allah yardımcın olsun ..
Canım benim sizleri çok iyi anlıyorum . haberi aldığım gün bir pazar günüydü ve benim transferden sonra ikinci gün az az kanamam başlamıştı o şekilde 12 gün beklemek hiç kolay olmadı . doktorumla konuştuktan sonra ağlamamak için kendimi zor tuttum evde de değildim . EŞim sonucun negatif olduğunu bildiği halde yüzüme bakıp iyi şeyler söylerim belki bir umuttur diye sanki gözlerinden okuyordum ama ben sadece donup kalmıştım bir an önce kendimi eve atmak istiyordum bağıra bağıra ağlamak geliyordu içimden . İnsanın boğazına yumruk yemiş gibi olmasının ne demek olduğunu o gün öğrendim ben ... insanın hiç hareket etmeden istem dışı gözlerinden boncuk boncuk yaşın dökülmesini de kendimde o gün gördüm .etrafında ki her şeyin birden bire anlamsızlaşmasının ve dünyanın sonu geldiğini düşünmeyi de o gün gördüm ...
Gerçekten çok kötü bir süreç ama inanın bana hepsi geçiyor ve siz sanki o gün yaşananları yaşamamış gibi daha bir hırsla başlıyorsunuz ikinci denemenize ve ikincisinde her şeyi daha iyi bildiğiniz için dikkatli olmayı da öğreniyorsunuz ... Rabbim sizlere Sağlık versin kızlar , ikinci denemenizi de çok vakit kaybetmeden yapın ilkinde değil belki ama ikincisinde miniklerinizi kucağınıza alacaksınız Allahın izni ile ... Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?