tranferden sonra çok kötü şeyler oldu... ne olur bişey söyleyin :(

tubadefekti

rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
951
4
116
Ankara
21 haziranda transferim oldu dün akşam ablamın eşinin ölümlü bitrafik kazasına karıştığını öğrendim yaklaşık 24 saattin stres tavan yapmış durumda dün 8-10 tane sigara içtim uyumadım vs vs sizce umudumu kesmeli miyim bu tedaviden? testim pazar günü...

canım cok gecmıs olsuncok uzuldum..keske sıgara ıcmeseydın dr lar en cok o kopnuda uyarıyorlar..ama kesme umudunu tutunduysa coktan tutunmustur bol bol ananas ye..ve stres olmamaya calıs

canım inşallah bebişlerin tutunmuştur sen yinede yat dinlen sigarada artık içme bebişlerini düşün stresinide yenmeye çalış eğer biliyorsan kuran oku bide la havle duasını oku ferahlatır seni eniştenizede geçmiş olsun rabbim cümle alemi kazadan beladan korusun amin..

sigara zaten yumurta kalitesini daha çok etkiliyor değil mi?heryerde yumurta kalitesi yazıyor tutunmayı çok etkilemez herhalde inşş tutunmuştur. kuran okumaya türkçe meailinden başlamıştım tranferden sonra Allahım bebeklerimi versin bana die çok dua ediyorum amin rabbim hepimizi korusun kazalardan belalardan... çok teşekkür ederim sizlere dee...

hıc korkma olumlu dusunmek cok onemlıymıs..ınsallah pozıtıf test sonucunu paylasırsın da ailene de moral olur bebısın..bol bol okumayı ıhmal etme rahatlatır senı cok

inşallah canım hep dua ediyorum allah enişteme yardım etsin bana da bebeklerimi versin die inşş pazar günü bebeklerimin haberini alırım çok teşekkür ederim...

redhairedgirl bu arada hep ben dertlendim sanırım sen de test için gün sayıyorsun... böylesi bi durumda moral vermek için elinden gelini yapmaya çalışıyorsun benim için çok teşekkür ederim sen de bahseder misin durumundan?

bu arada iyi haber eniştem beraat etti tutuksuz yargılanacak :)

:):) cok sukur cokk sukur:)) cok sevındım canım bak bence bu bebısının kısmetı:)

:):) cok sukur cokk sukur:)) cok sevındım canım bak bence bu bebısının kısmetı:)

bu arada benım test gunum cuma ama umudum kalmadı benım:) dun dayanamayıp test yaptım 1.20 negatıf cıktı..ınanmadık aksam bı daha yaptırdım o da 0.10 cıktı ..cumaya kadar artmaz artık:) yıne de 12 gun bıtmesını beklıyorum..durum boyle canım

bu arada bi forum okumuştuk arkadaş ilk denemesinde sigarayı bırakmış herşeye dikkat etmiş tutmayınca sinirlenmiş ikincide sigarada içmiş hiç bişeyi umursamadım tuttu bu embriyolar neye göre tututo anlayamadım demiş :) belli mi olur seninki geç tutar benimki stres sever :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…