Transfer 12.gün beta yüksekliği

Gularas86

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
118
116
23
38
Merhaba kızlarrr
Bugün transferin 12. Günü tek embriyo beta değerim 1178 neden bu kadar yüksek ?

Bende tek embriyo 943 ile öğrenmiştim. Panik yapmayın an itibariyle 23 haftalık oldum:)
Nıye bu kadar yüksek oluyor normalde herkeste ortalama 200 veya 300 küdürlerde oluyor.acaba tek embrıyo ama ıkız mı dıye dusundum

Nıye bu kadar yüksek oluyor normalde herkeste ortalama 200 veya 300 küdürlerde oluyor.acaba tek embrıyo ama ıkız mı dıye dusundum
Sağlıklı olduğunu gösteriyor demisti doktor. Ama ikiz mi tek mi onu ancak kese de anlayabilirsiniz. Beta dan belli olmaz

Ikiz degerle belli olmaz benimde yuksekti ama cift embriyoodan biri tutunmustu ilk muayneniz haftaya olur sanirim azcik sabrediceksiniz masaAllah diyelim degerinize

Ikiz degerle belli olmaz benimde yuksekti ama cift embriyoodan biri tutunmustu ilk muayneniz haftaya olur sanirim azcik sabrediceksiniz masaAllah diyelim degerinize
Biraz önce bişey okudum beta yüksekliği çocukta hastalık belirtisi olabilirmiş

Merhaba kızlarrr
Bugün transferin 12. Günü tek embriyo beta değerim 1178 neden bu kadar yüksek ?
Merhaba, benimde 12.gunde 1200 dü.Korkmana gerek yok.Bende 34 haftalik hamileyim şu an.Ikiz değil.Gayet de sağlıklı Normal yani. Kese görmeye gittiğinde anlarsın tek mi ikiz mi:)

Yahu ne alakasi var o kadar arastirmayin yaa bekleyin ilk kontrolunuzu.
Evet bu kötü düşünceleri düşünmemeye çalışıcam pazartesini iple çekiyorum
Merhaba, benimde 12.gunde 1200 dü.Korkmana gerek yok.Bende 34 haftalik hamileyim şu an.Ikiz değil.Gayet de sağlıklı Normal yani. Kese görmeye gittiğinde anlarsın tek mi ikiz mi:)
Ayyyy çok sevindimmm maşallahhh allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Dün annemdeydık kedısı var bı an atak yaptı kedı sıçradım hafıften sonra bıraz belim ağrıdı çok korktum bişey olur dıye hep yattım şuan geçti. Bide senın ne zaman mıde bulantın başladı bende belirti yok. Yarın ıkıncı kanı verıcem ınşallah ıkı katı artmıştır senın ıkıncı kanın kaç çıktı çok sordum ama nolur benı anla

transfer sonrası kac kere üstüme atladı kedim, ben onu kucagıma alamayınca özleyıp ne sıcramalar üstüme korktm bısı oldu mu doye her seferınde ama cok sukur benımle bel agrısı genelde oluyor zaten ben de baya oldu

Yaaa ne kadarlıksın bide belirtiler var mı bulantı gibi

6 hafta 2 günlük.gece acıkıyorum sabahları da bırkac kez bulanma ve açlık.Onun dısında cok yok şükür şimdlık

Cok teşekkürler.Benim ikincisi 1900,sonrasıda 4210 gibi bir şey çıkmıştı.Zaten sonra da kese gözüktüğü için bidaha baktirmiyorsun.%70 gibi artış da yeterli. Mide bulantim en yoğun 8.veya 9.hafta oldu.Kisa sürdü ama çok kötüydü.Daha sinrasi mide bulantısı hiç yaşamadım.Ama mide yanması çok yaşadım:)

Benim 14.gun beta hcg 128 cikti. Sen cok yuksek diye kaygilaniyorsun ben cok dusuk diye :) biz kadinlarin endiseleri hic bitmiyor sanirim. Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Benim de iki kedim var hep sıçrattılar sagolsunlar atladılar üstüme,unutup kucağıma aldım -8kilolar-Allah ın izniyle birşey olmadı sizin de olmaz inşallah merak etmeyin,değeriniz çok güzel belki tek embriyo bölünüp ikiz olmuş da olabilir süprizzz

2. Kanı verdim bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…