- 4 Mart 2025
- 17
- 2
- 1
- 30
Testin markası nedir güvenilir ise var gibi sabah idrarıyla yapmanız daha önemli bence belirtiniz oldu mu hiçKızlar selam benim de transferin beşinci günü akşam yedi idrarıyla yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama sadece gözle görülüyordu gitgide koyulaştı 20. dakikada bu fotoğrafı çektim sizce var mı
Evet zaten gonalf kullanmaya basladıgım günden beri gögüslerim şiş batmalar sancılar oluyor hala geçmedi ama bi kez adet olcakmışım gibi sancım oldu bugün ilk kez çok minik yeşil kahve arası renkte bi damla akıntı olduTestin markası nedir güvenilir ise var gibi sabah idrarıyla yapmanız daha önemli bence belirtiniz oldu mu hiç
ArtımedTestin markası nedir güvenilir ise var gibi sabah idrarıyla yapmanız daha önemli bence belirtiniz oldu mu hiç
Canım artımed çok güvenilir degil yapacaksan ilk idrarla predictor markayla yap veya direkt kan verArtımed
Artimede asla guvenmiyorum farkli bir markayla sabah ilk idrarla tekrar yapinKızlar selam benim de transferin beşinci günü akşam yedi idrarıyla yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama sadece gözle görülüyordu gitgide koyulaştı 20. dakikada bu fotoğrafı çektim sizce var mı
Overtille vurulduysan bekle canım artımed güvenilir değil diyolar ama bu kadar da belirgin silik çıkarmaz yaniKızlar selam benim de transferin beşinci günü akşam yedi idrarıyla yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama sadece gözle görülüyordu gitgide koyulaştı 20. dakikada bu fotoğrafı çektim sizce var mı
Cikariyor ben defalarca bunu yasadim uretici firmaya kadar aradim bu durum yuzunden hayal kirikligi yasadikOvertille vurulduysan bekle canım artımed güvenilir değil diyolar ama bu kadar da belirgin silik çıkarmaz yani
Evet iğne dışında birde progestan fitil kullanıyorumNormal progestan da kullaniyirmusunuz
Yok artık benimde artımed testim böyle çıktı ardından prodictor yaptım oda böyle çıktı önüne gelen de böyle gösteriyor o zaman hamile birine denk geliyorsa geliyor öyle miCikariyor ben defalarca bunu yasadim uretici firmaya kadar aradim bu durum yuzunden hayal kirikligi yasadik
Sizin taze transfer mi dondurulmuş muEvet zaten gonalf kullanmaya basladıgım günden beri gögüslerim şiş batmalar sancılar oluyor hala geçmedi ama bi kez adet olcakmışım gibi sancım oldu bugün ilk kez çok minik yeşil kahve arası renkte bi damla akıntı oldu
Bende dün oldum donmuş 5. Gün embriyosuKızlar benim transferimde pazar gümü gerçekleşti ama bende hiç belirti yok normal mi acaba sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbir şey yok
İlaçlarımı aynı be. Vitaminleri tek kapsülde kullanıyorum sadeceBende dün oldum donmuş 5. Gün embriyosu
Estrofem
Progestan fitil
Progestan iğne
Endol
B12
Folik asit
D vitamini kullanıyorum
5 gün önceden başladım iğne ve fitile diğerleri daha önce başlandı
Daha çok erken bak önceki transferinde 6. Gün negatif görüp 9.gün pozitif görmüştüm umudunu kaybetmeBen kan verdim beşinci günde 0.85 cıktı maalesef umudum kalmadı insallah siz pozitif görürsünüz
Artimed evet. Toptan almistim bir ay bes tane yapyiysam beside pespembe cikti ve hamile degildimYok artık benimde artımed testim böyle çıktı ardından prodictor yaptım oda böyle çıktı önüne gelen de böyle gösteriyor o zaman hamile birine denk geliyorsa geliyor öyle mi
Bence unudunuzu yitirmek icin cok erken. En az yedi sekizinci gunde falan test yapip pozitif goren var sanirimBen kan verdim beşinci günde 0.85 cıktı maalesef umudum kalmadı insallah siz pozitif görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?