Transfer den sonra 5 gün negatif erken gebelik testi

Emine1462

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
66
8
1
23
Arkadaşlar bugün bugün transfer den sonra 5 günün 5. Gün embiriyosu test yaptım negatif çıktı geçen sene de yine Eylül ayında 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi 5. Gün test yaptım pozitif çıktı 5 aylık Ken erken doğum yapıp kaybettim bebeklerimi bu sefer tutmadı GB bir hiss var içimde

Çok erken yapmışsınz gününüzü bekleyin bence benimde 1. Günüm dün oldum transfer bekleyemezsem bile en geç 9 veya 10 gün test veririm bence 4 gün daha bekleyin bazen geç döllenebliyor

İnşallah olacak o güzel haberi alıcaksınız bol bol zikir çekin lütfen Allah yardımcınız olacak inşllh
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Çok erken yapmışsınz gününüzü bekleyin bence benimde 1. Günüm dün oldum transfer bekleyemezsem bile en geç 9 veya 10 gün test veririm bence 4 gün daha bekleyin bazen geç döllenebliyor
Mrb cnm ben bu sabah tekrar test yaptım galibi hayalet bir çizgi var yarın tekrar yapıcam tekrar çizgi olursa gidip kan verecm

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Mrb cnm ben bu sabah tekrar test yaptım galibi hayalet bir çizgi var yarın tekrar yapıcam tekrar çizgi olursa gidip kan verecm
Bak boş yere kuruntu yapıyoruz insanız elimizde değil ama erken yapmıştın testi zaten

Böyle cnm beli mi bilmiyorum ama

Eklentiler

• IMG_20250920_105009.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…