Çok erken yapmışsınz gününüzü bekleyin bence benimde 1. Günüm dün oldum transfer bekleyemezsem bile en geç 9 veya 10 gün test veririm bence 4 gün daha bekleyin bazen geç döllenebliyorArkadaşlar bugün bugün transfer den sonra 5 günün 5. Gün embiriyosu test yaptım negatif çıktı geçen sene de yine Eylül ayında 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer edildi 5. Gün test yaptım pozitif çıktı 5 aylık Ken erken doğum yapıp kaybettim bebeklerimi bu sefer tutmadı GB bir hiss var içimde
Nedense bu sefer olucak hissi yok içimde olmusuz gibi geliyorÇok erken yapmışsınz gününüzü bekleyin bence benimde 1. Günüm dün oldum transfer bekleyemezsem bile en geç 9 veya 10 gün test veririm bence 4 gün daha bekleyin bazen geç döllenebliyor
Yok öyle düşünmeyin belirti aramayın inşallah annesine tutunmuştur yavrucakNedense bu sefer olucak hissi yok içimde olmusuz gibi geliyor
İnşallah cnm benim çok istiyorum ama bilmiyorum kiYok öyle düşünmeyin belirti aramayın inşallah annesine tutunmuştur yavrucak
İnşallah olacak o güzel haberi alıcaksınız bol bol zikir çekin lütfen Allah yardımcınız olacak inşllhİnşallah cnm benim çok istiyorum ama bilmiyorum ki
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahİnşallah olacak o güzel haberi alıcaksınız bol bol zikir çekin lütfen Allah yardımcınız olacak inşllh
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahİnşallah olacak o güzel haberi alıcaksınız bol bol zikir çekin lütfen Allah yardımcınız olacak inşllh
Mrb cnm ben bu sabah tekrar test yaptım galibi hayalet bir çizgi var yarın tekrar yapıcam tekrar çizgi olursa gidip kan verecmÇok erken yapmışsınz gününüzü bekleyin bence benimde 1. Günüm dün oldum transfer bekleyemezsem bile en geç 9 veya 10 gün test veririm bence 4 gün daha bekleyin bazen geç döllenebliyor
Bak boş yere kuruntu yapıyoruz insanız elimizde değil ama erken yapmıştın testi zatenAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Mrb cnm ben bu sabah tekrar test yaptım galibi hayalet bir çizgi var yarın tekrar yapıcam tekrar çizgi olursa gidip kan verecm
Ayyy çok kötü oldum yaaa sanki var yani kafayı yemediysem orda bı çizgi var gibiBak boş yere kuruntu yapıyoruz insanız elimizde değil ama erken yapmıştın testi zaten
Hahaha daha dur 1 3 gün arası daha da artar rengi belirginleşir bu süreç hepimizi hasta ettiAyyy çok kötü oldum yaaa sanki var yani kafayı yemediysem orda bı çizgi var gibi
Resmi varmıAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Mrb cnm ben bu sabah tekrar test yaptım galibi hayalet bir çizgi var yarın tekrar yapıcam tekrar çizgi olursa gidip kan verecm
Vallahi gerçekten öyle yaa çok kötü bekleme süresi kafayı yer insanHahaha daha dur 1 3 gün arası daha da artar rengi belirginleşir bu süreç hepimizi hasta ettigörünmeyeni görürüz
Değil mi inşallah vardırBelli ayyyy
Ohhhooooo kafada bitmiş ki. Öyle düşünme stres negatif hep negatifi çeketNedense bu sefer olucak hissi yok içimde olmusuz gibi geliyor
Kızlarrr birazdan çatlatma iğnesi yapacağım çarşamba sabah opu dualarınızı bekliyorumOhhhooooo kafada bitmiş ki. Öyle düşünme stres negatif hep negatifi çeket
Kaçıncı gün embriyosu ya 5. 6.günler çok erken kendinizi boş yere üzüyorsunuzBenimdw 6.günümdü bugün test yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?