Bugün test yaptim cizgiler dikey olmali benimkiler yatay cikti nik
Farklı bir test alın normal testler var bu karışık birazKlavuzda dikey gösteriyor
Sonucuniz ne oldu bugün de benim 4 .gün 2 embriyo koyuldu 5.gün ama ne zaman test vereyim bilmiyorum akşam iğnem var kan vermek için çok erken diyorum5.gün 2 adet embriyo. Bir belirtim yok zaten arada kasık sancısi sadece onun da fitilden olduğunu düşünüyorum 16 eylülde transfer yapıldı. Psikolojik olarak tuttuğunu düşünüyordum açıkçası
Mrb cnmm Ben 6. Gün kan verdim 13 çıktı 8. Gün verdim 55 çıktı 4 gündür vermiyorum birazdan ilaç yazmaya gidicem tekrar vericem bklm inşallah tam yükselmiştirSonucuniz ne oldu bugün de benim 4 .gün 2 embriyo koyuldu 5.gün ama ne zaman test vereyim bilmiyorum akşam iğnem var kan vermek için çok erken diyorum
Ergen gebelik testi yaptım negatif çıktı 5.gün dondurulmuş embriyo 5.günde yaptımMrb cnmm Ben 6. Gün kan verdim 13 çıktı 8. Gün verdim 55 çıktı 4 gündür vermiyorum birazdan ilaç yazmaya gidicem tekrar vericem bklm inşallah tam yükselmiştir
Benimde 5. Gün negatif çıktı hiç üzülme 6 gün hafif silik bir çizgi çıktı bekle biraz daha bide aynı gün 2 farklı test debedim marka olarak 1 inde çıktı diğerinde çıkmadı yani değişiyor biraz daha bekleErgen gebelik testi yaptım negatif çıktı 5.gün dondurulmuş embriyo 5.günde yaptım
Pazar günü kan vermeyi düşünüyorumBenimde 5. Gün negatif çıktı hiç üzülme 6 gün hafif silik bir çizgi çıktı bekle biraz daha bide aynı gün 2 farklı test debedim marka olarak 1 inde çıktı diğerinde çıkmadı yani değişiyor biraz daha bekle
Bende birazdan tekrar vericem bakalmim sonuç ne olucak çok merak ediyorumPazar günü kan vermeyi düşünüyorum
Sen kaçıncı gün verdin kanıBende birazdan tekrar vericem bakalmim sonuç ne olucak çok merak ediyorum
İlk 6. Gün verdim 13 çıktıSen kaçıncı gün verdin kanı
Transfer günü saydın miİlk 6. Gün verdim 13 çıktı
Yok cnm transfer+6 o günü sayma sende sayılmıyor zatenTransfer günü saydın miyok cnm transfer+6 ogun sayılmaz normalde
Ben pazartesi oldum şimdi kaçıncı günümYok cnm transfer+6 o günü sayma sende sayılmıyor zaten
Kız 4 gün daha çok var bekle bende bekleyemedim nejatif çıktı çok üzüldüm ama işte 2 gün arayla silik çizgi biraz daha bekle hiç üzme kendiniBen pazartesi oldum şimdi kaçıncı günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?