Transfer den sonra 5 gün negatif erken gebelik testi

5.gün 2 adet embriyo. Bir belirtim yok zaten arada kasık sancısi sadece onun da fitilden olduğunu düşünüyorum 16 eylülde transfer yapıldı. Psikolojik olarak tuttuğunu düşünüyordum açıkçası

Bugün test yaptim cizgiler dikey olmali benimkiler yatay cikti niye ?

Eklentiler

• 1000160983.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 25
Testin icindeki kullanim klavuzunda da bu sekilde yatay gosteriyorsa bu test böyle demekki eger orada dik burada yatay görünuyorsa test hatalidir. Baska bir marka deneyin

5.gün 2 adet embriyo. Bir belirtim yok zaten arada kasık sancısi sadece onun da fitilden olduğunu düşünüyorum 16 eylülde transfer yapıldı. Psikolojik olarak tuttuğunu düşünüyordum açıkçası
Sonucuniz ne oldu bugün de benim 4 .gün 2 embriyo koyuldu 5.gün ama ne zaman test vereyim bilmiyorum akşam iğnem var kan vermek için çok erken diyorum

Sonucuniz ne oldu bugün de benim 4 .gün 2 embriyo koyuldu 5.gün ama ne zaman test vereyim bilmiyorum akşam iğnem var kan vermek için çok erken diyorum
Mrb cnmm Ben 6. Gün kan verdim 13 çıktı 8. Gün verdim 55 çıktı 4 gündür vermiyorum birazdan ilaç yazmaya gidicem tekrar vericem bklm inşallah tam yükselmiştir

Ergen gebelik testi yaptım negatif çıktı 5.gün dondurulmuş embriyo 5.günde yaptım
Benimde 5. Gün negatif çıktı hiç üzülme 6 gün hafif silik bir çizgi çıktı bekle biraz daha bide aynı gün 2 farklı test debedim marka olarak 1 inde çıktı diğerinde çıkmadı yani değişiyor biraz daha bekle

Pazar günü kan vermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…