- 26 Haziran 2024
- 1.132
- 169
- 43
- 26
Şimdi sonuç ne oldu5.gün 2 adet embriyo. Bir belirtim yok zaten arada kasık sancısi sadece onun da fitilden olduğunu düşünüyorum 16 eylülde transfer yapıldı. Psikolojik olarak tuttuğunu düşünüyordum açıkçası
Yarın yine verin erken daha bazılarında geç tutunma oluyor çünküKızlar kan verdim 6.günüm 01
İlk kan verdiğimde 6. Gündü 12 çıktı 8.gün 55.5 çıktı 12 gün 532 çıktı doktorum yurt dışında olduğu için şuan bilgi alamadım yarın gelicekmis bilgi alicam dahaŞimdi sonuç ne oldu
Evet cnm ben 6. Gün verdim15-16 Eylül transfer olanlar 2. Kanlarınızı verdiniz mi artışlarınız nasıl
İnşallah sizin olayı görünce biraz Umut oldumYarın yine verin erken daha bazılarında geç tutunma oluyor çünkü
Kaçıncı gününüzİnşallah sizin olayı görünce biraz Umut oldum
ünüKaçıncı gününüz
6.gnde kan verdim 0,1 çıktıKaçıncı gününüz
Dondurulmuşmu sizin yoksa taze mi6.gnde kan verdim 0,1 çıktı
Dondurulmuşmu sizin yoksa taze eol
1 tane mi transfer edildi kalitesi iyi miydiDondurulmus
2 tane evet doktor başarılı ve iyi dedi embriyo yapıştırıcı ile yaptı bacaklarım sızlıyor belim ağrıyor1 tane mi transfer edildi kalitesi iyi miydi
Ayyy kıyamam dur belki dahs beli olmamıştır bı kaç gün daha geçsin Allah büyüktür inşallah bebeklerin senedir2 tane evet doktor başarılı ve iyi dedi embriyo yapıştırıcı ile yaptı bacaklarım sızlıyor belim ağrıyor
İnşallahAyyy kıyamam dur belki dahs beli olmamıştır bı kaç gün daha geçsin Allah büyüktür inşallah bebeklerin senedir
Bende de çok kötü kabızlık var korkuyorum vallahi napsam bilmiyorum ilkinde ikizdi de böyle birşey olmadı hiçİnşallah
Bol su içiyorum 2 litreden fazla kaysi hurma hepsini yapıyorum ama boş kötü etkilemez inşallah bu durumuKuru kayısı şeftali ve incir ye
Ben günde iki tane progestan iğne yapıyorum kalçamı görseniz mos mor yuruyemiyorum bile ama üşüme çok oldu bende havada sıcaktı bı kaç gün çok üşüyor dumBacaklarim dizlerim çok kötü sızlıyor sizde böyle birşey olmuş muydu sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?