Transfer den sonra 5 gün negatif erken gebelik testi

Bana hep erken vermişsin dediler umudum da var gibi belirti çok fazla bilemiyorum
Aynen herkesin bir değil ki 2 gün daha bekle umudunu kesme Allah büyüktür herşeyde var Bir hayır ben 5 aylık ikiz bebeklerimi kaybetim o çok daha zor oluyor zor toparladım

Her gebelikte aynı olmuyo 8 günde tekrarla ozaman belli olur ama kesin sınuç herzaman kan testi

Mrb cnm keseyi gördüm pazartesi günü daha kalp atışını duymadık haftaya tekrar gidcm Hastaneye
Merhaba, 2 embriyo mu koydurmuştunuz? Ben de Salı günü 2. Transferimi olacağım. İlki kimyasal olmuştu. İhtimali arttırmak için 2 embriyo mı koydursak diye düşünüyoruz. Ama doktorumuz ikiz gebeliklerde risk fazla oluyor diye önermiyor ama bize bıraktı kararı. Ne yapsam bilemedim ben de

Benimde bu ikinci 5 aylık erken doğumla kaybetim biraz sıkıntılı oluyor tabi herkeste farklı ama bu sefer doktorum bir tane bırakalım dedi riske atmak istemedim bende korkuyordum zaten 1 tane istiyordum

Umarım sağlıkla ilerler
İnşallah cnm benim Rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkes nasip etsin inşallah aslında hamile kaldığımda benim için süreç başlıyor çünkü gerçekten hiç normal gebelik gibi olmuyor o iğneler o ilaçlar hep kanama fln benim çok Zorlu bı süreç umarım hepimiz sağlıklı gebelik geçirip evlatlarımızı kucağımıza alırız

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…