Transfer den sonra 5 gün negatif erken gebelik testi

Selamlar, öncelikle Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla güzel haberler alin inşallah benim de 5.gun 2 embriyo transferi yapılmıştı, 9.gun erken gebelik testinde çıkmıştı kan verip teyit etmiştim, öyle kopkoyu fln da diildi idrar testi, hiç bir belirti de yaşamadım o yüzden evet zor ama en azından o günleri strese girmeden beklemeye çalışsanızo süreçte de sabır diliyorum

Yok üzülmedim ben öyle denedim yaptım daha çıkmayacağını biliyorum bana iki embriyo gönderdiler acaba erken mi çıkar dedim iki tane olunca kgkgkg
Kız 4 gün daha çok var bekle bende bekleyemedim nejatif çıktı çok üzüldüm ama işte 2 gün arayla silik çizgi biraz daha bekle hiç üzme kendini

Sağol cnm bnm gerçekten zor bi süreç bendede bı belirti yok zaten sadece biraz migdem bulanıyor şuan

Yok üzülmedim ben öyle denedim yaptım daha çıkmayacağını biliyorum bana iki embriyo gönderdiler acaba erken mi çıkar dedim iki tane olunca kgkgkg
Evet erken çıkıyor doğru geçen sene benimde 2 taneydi 5 . Gün gayet net çıktı Kanada 32 çıkmıştı ama işte her zmn aynı olmuyor tabi

Evet erken çıkıyor doğru geçen sene benimde 2 taneydi 5 . Gün gayet net çıktı Kanada 32 çıkmıştı ama işte her zmn aynı olmuyor ben

Evet erken çıkıyor doğru geçen sene benimde 2 taneydi 5 . Gün gayet net çıktı Kanada 32 çıkmıştı ama işte her zmn aynı olmuyor tabi
Zaten benimkide daha 5.gün olmamış 4.gün pazar 6.gün

Ya ilaçlardan mi psikolojik mi bilmiyorum ama dün geceden beri midem böyle farklı ve çok az bulanıyor birşey görmek istemiyorum gibi ama yiyecehim
Evet cnm daha tutun mamiş bile bekle bı kaç gün daha zaten erken gebelik testinde çıkıyor
Evet cnm daha tutun mamiş bile bekle bı kaç gün daha zaten erken gebelik testinde çıkıyor
Zaten benimkide daha 5.gün olmamış 4.gün pazar 6.gün
Yecegi

Ya ilaçlardan mi psikolojik mi bilmiyorum ama dün geceden beri midem böyle farklı ve çok az bulanıyor birşey görmek istemiyorum gibi ama yiyecehim

Yecegi
Yani ilaçların çok etkisi oluyor hep hormon ilaçları ister istemez etkiliyor amma inşallah vardır rabim hayirsı ile nasip eder

İnşallah bir ara adet olacağım sandım ama modemin kalkması hiç geçmedi hala devam ediyor
O ilaçları kullandığın sürece adet görmüyorsun zaten yani gebelik olmasa bile adet olmazsın takı ilaçları bırakana kadar onu da doktor gebelik olmadığına emin olduğunda söylüyor

Önlem amaçlı rahim ağzı dikilmedi mi
Yok işte hafta sonuydu özel hastaneler de kadın doğum doktoru yoktu nöbetçi mecbur devlete gittim onlar 24 hiç birşey yapmadılar zaten pazartesi günü olduğu gibi özele gitim artık suyum geliyordu dedi yapsak ta boş bebekler aşağı inmiş o şekilde normal doğum oldu ne yazık ki

Bende bu risklerden çekiniyorum ama mesela 12-13 haftalıkken rahim ağzını önlem amaçlı diktirirsem erken doğumu önler mi acaba? Ben de 2 düşük yaptım. Acınızı anlıyırum

Bende bu risklerden çekiniyorum ama mesela 12-13 haftalıkken rahim ağzını önlem amaçlı diktirirsem erken doğumu önler mi acaba? Ben de 2 düşük yaptım. Acınızı anlıyırum
Benim bu sefer zaten doktor 12 haftada dikecem dedi ama çok korkuyorum bir işe yarıyor mu sonraki süreç nasıl olucak hiç bir fikrim yok

16 Eylül 5.gün embriyo transferi oldum 26 Eylül de 188 27 eylülde 209 çıktı beta kimyasal mı sağlıksız mı bu durumu yaşayan var mı düzelir mi lütfen bilgisi olsun cevap yazar mı lütfen

16 Eylül 5.gün embriyo transferi oldum 26 Eylül de 188 27 eylülde 209 çıktı beta kimyasal mı sağlıksız mı bu durumu yaşayan var mı düzelir mi lütfen bilgisi olsun cevap yazar mı lütfen
Yarın vermem gerekiyor 2 günde bir iki katına çıkıyor kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…