- Emoji Skoru
- 125
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Bu benim 4. Transferim. Diğerlerinde evde test yapmıştım. 9. Günde kan vermiştim. Negatif çıkmıştı hep. Bunda 8 Ağustos kan günü. dayanabilirsem evde test yapmayı düşünmüyorum. 9 veya 10. Gün 5-6 Ağustos’ta kan vereceğim. 12. Günü beklemem. :)inş ikisi de tutar diyelim :) test gününüz ne zaman ? Siz o günü bekleyecekmisiniz yoksa erkenden yapar mısınız?
Sizinkilerin kalitesi nasilAmiiinn, hayırlısıyla haftaya gebelik haberlerimizi alalım
Bana da ayın 8i kan ver dedi. Ama ben 5. 6. gün başlarım evde test yapmaya malesefkendimi biliyorum dayanamam
Hayır, sadece güneş kremi sürdüm. Deodarant, parfüm de yasaktı. Ben riske atmak istemedim. Zaten sürekli makyaj yapan biri de değilim :) instagramda görüyorum. Opu günü bile makyajlılar, eller ojeli falantransfere giderken makyaj yaptınız mı bnde yasak yazmış opu da yasaktı da transferde ne alaka
Bende öyle gitmek istiyordum doğuma gider gibiHayır, sadece güneş kremi sürdüm. Deodarant, parfüm de yasaktı. Ben riske atmak istemedim. Zaten sürekli makyaj yapan biri de değilim :) instagramda görüyorum. Opu günü bile makyajlılar, eller ojeli falantonla para döküyoruz sonuçta. En ufak olumsuz bahaneye yer olmasın :))
Sağlıkla tutunur inşallahSelamlar ben de bugun 5. Gün embriyosu taze transfer oldum. Dr kaliteli olduğunu söyledi. Sabah akşam Progestan iğnem var . 9 Ağustos kan verme günüm.Saglıkla kucagımıza alalım inşallah
Sizinkilerin kalitesi nasilAmiiinn, hayırlısıyla haftaya gebelik haberlerimizi alalım
Bana da ayın 8i kan ver dedi. Ama ben 5. 6. gün başlarım evde test yapmaya malesefkendimi biliyorum dayanamam
Yok kendisi öyle istedi belli oluyor herhalde diye düşündüm tam 10 gün olmuş oluyoSağlıkla tutunur inşallahkan tarihiniz de yanlışlık yok mu? Ya da erken mi vermenizi istedi doktorunuz?
Ay yok öyle yapmayın beklemeye çalışınAmiiinn, hayırlısıyla haftaya gebelik haberlerimizi alalım
Benden de kan testini 9. gün istedi.Sağlıkla tutunur inşallahkan tarihiniz de yanlışlık yok mu? Ya da erken mi vermenizi istedi doktorunuz?
5AaSizinkilerin kalitesi nasil
Bencede beklenmeli ama kendimi biliyorum :) bugün 5li testim gelir kargodaAy yok öyle yapmayın beklemeye çalışınkendinize ya ben o güne kadar bekleyeceğim kendi kendime heyecan yada stres yaratmak istemiyorum açıkçası
Sen bensinBencede beklenmeli ama kendimi biliyorum :) bugün 5li testim gelir kargodasalı günü uçağa bincem. O sabah kesin yaparım 5. gün oluyor sonra art arda yaparım