• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Günü Bekleyenler

eceeylul09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
9
4
1
26
Merhaba bütün süreçleri atlattık dondurulmuş embriyomuz vardı ve doktor 6 ekime transfer günü verdi Ekim de transfer olanlar var mı yazabilirse çok sevinirim:) ve transferden sonra evde test yapanınız var mı kaç gün sonra yaptınız ne yaptınız 😍

Merhaba bütün süreçleri atlattık dondurulmuş embriyomuz vardı ve doktor 6 ekime transfer günü verdi Ekim de transfer olanlar var mı yazabilirse çok sevinirim:) ve transferden sonra evde test yapanınız var mı kaç gün sonra yaptınız ne yaptınız 😍
Merhaba hayırlısı olsun 9. Gün yaptım silik çıktı 11. Gün kan verdim pozitif haberini aldım darısı başınıza inşallah 🙏🥰

Merhaba hayırlısı olsun inşallah, be yarın sabah 9.30 da transfer olacağım🙏 2 adet 5.gün embriyosu. Allahım yardımcımız olsun 🧿🤲

7 ekimde transferim. 3. Gün embriyosu şimdiden testlerim hazır 5. Gün çıkmayacağını bilerek başlarım diye düşünüyorum 😂😂

Back
X