• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Günü Bekleyenler

eceeylul09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
55
27
3
26
Merhaba bütün süreçleri atlattık dondurulmuş embriyomuz vardı ve doktor 6 ekime transfer günü verdi Ekim de transfer olanlar var mı yazabilirse çok sevinirim:) ve transferden sonra evde test yapanınız var mı kaç gün sonra yaptınız ne yaptınız 😍

Merhaba bütün süreçleri atlattık dondurulmuş embriyomuz vardı ve doktor 6 ekime transfer günü verdi Ekim de transfer olanlar var mı yazabilirse çok sevinirim:) ve transferden sonra evde test yapanınız var mı kaç gün sonra yaptınız ne yaptınız 😍
Merhaba hayırlısı olsun 9. Gün yaptım silik çıktı 11. Gün kan verdim pozitif haberini aldım darısı başınıza inşallah 🙏🥰

Merhaba hayırlısı olsun inşallah, be yarın sabah 9.30 da transfer olacağım🙏 2 adet 5.gün embriyosu. Allahım yardımcımız olsun 🧿🤲

7 ekimde transferim. 3. Gün embriyosu şimdiden testlerim hazır 5. Gün çıkmayacağını bilerek başlarım diye düşünüyorum 😂😂

Merhabalar transfer için gün beklıyorum bazı kan testleri istedı dr um sekerım bi mıktar Yüksek çıktı tüp bebek merkezi dahılıyeye gıt görüş al dedı olumsuz etkiler mı transfer iptal olur mu sınırlerım çok bozuldu benzer durum yaşayan var mı üç dört günde şeker düşer mi

Merhabalar transfer için gün beklıyorum bazı kan testleri istedı dr um sekerım bi mıktar Yüksek çıktı tüp bebek merkezi dahılıyeye gıt görüş al dedı olumsuz etkiler mı transfer iptal olur mu sınırlerım çok bozuldu benzer durum yaşayan var mı üç dört günde şeker düşer mi
Benim bu transferim öncesi yapılan testlerde ilk defa açlık şekeri biraz yüksek çıktı. Ben hem dahiliye hem de kardiyoloji ye gittim m. 3 aylık şeker ortalaması, tokluk kan şekeri ve tsh, t3 t4 normal olduğu için sorun yok dediler. 4 ekim de transfer yapıldı

Cok ıyı acaba tam olarak kaçtı şekeriniz benım transfer Ctesi bugün bunu demelerı sınırımı bozdu eskı tahlıllerde de sekerım aynı ama hıc Dıkkat et demedı dr

Benim bu transferim öncesi yapılan testlerde ilk defa açlık şekeri biraz yüksek çıktı. Ben hem dahiliye hem de kardiyoloji ye gittim m. 3 aylık şeker ortalaması, tokluk kan şekeri ve tsh, t3 t4 normal olduğu için sorun yok dediler. 4 ekim de transfer yapıldı
İnş güzel haberler alırsınız

Bende 6 Ekim'de transfer oldum bekliyorum öyle sadece arada kasik ağrısı oluyor sizde de öylemi

Dün 4. Gün embriyosu olarak transferim gerçekleşti saat dk geçmiyor şöyle bi 3 4 gün daha geçse başlayacağım 😁
Hiç cesaretim yok 😊 5.ci gün embriyosu benimkide biri 5aa diğeri 4ab kalite denildi ikiside transfer edildi 18 Ekim'de kan verin dediler bekleyeceğim galiba negatif önceden çıkarsa çok üzülürüm

Hiç cesaretim yok 😊 5.ci gün embriyosu benimkide biri 5aa diğeri 4ab kalite denildi ikiside transfer edildi 18 Ekim'de kan verin dediler bekleyeceğim galiba negatif önceden çıkarsa çok üzülürüm
Test günlerimiz aynıııı 😬😬😬🥹 bende 18 ekimi bekliyorum kan testi için 😂

Back
X