Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

Merhaba kızlar transfer hazırlığım için geldim İlaçlarımı aldım büyük gün (Pazartesi) aksilik bulmadan hayırlısı ile atlatalım hep beraber
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrucugunuz sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz umarım sorunsuz bir şekilde hallolur

Böyle paylasım yapmanız çok iyi olmus hayırlı olsun öncelikle.
Ben de hayırlısıyla transfer olacağım ama dinlendirme dönemindeyim şuan
Hangisini hangi aralarda kullanacaksınız.
Adetliyken mi baslanıyor bu ilaçlara

Teşekkür ederim
Bugün kontrle gttm bunlar yazıldı yarın başlıyorum iğne de içerisinde Canm regl değilim yani pazartesiye gün verdi transfer için. İğemin biri her gün diğeri 3 günde 1 haplar da değişiyor hadi bakalım zaman çabuk geçer size de İnşAllah heyecanlı ve yorucu bi süreç

Teşekkürler Evet canım çook heyecanlı insallah sıkıca tutunur bebişin sana . Kaçıncı gün emrbiyosu

Merhaba kızlar transfer hazırlığım için geldim İlaçlarımı aldım büyük gün (Pazartesi) aksilik bulmadan hayırlısı ile atlatalım hep beraber
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim maddi manevi kolaylıklar versin
Bende transfer hazırlığındayım

Ya ne güzel beraber ilerleyeceğiz desene
Amin hepimize İnşAllah
Sen neler kullanıyorsun?
Aynen sanırım beraber ilerleyeceğiz ben şu an estrofem
Coraspin
Folikasit kullanıyorum .
Yarın kontrolum var bakalim ne dicek

Aynen sanırım beraber ilerleyeceğiz ben şu an estrofem
Coraspin
Folikasit kullanıyorum .
Yarın kontrolum var bakalim ne dicek
Hadi bakalım Canm haber et yarın mutlaka bugün de benm vardı bunları yazdılar yarın başlıyorum öncesi tabiki estrofem kullanıyordum yine devam edicekmişim sen nerde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun

Hadi bakalım Canm haber et yarın mutlaka bugün de benm vardı bunları yazdılar yarın başlıyorum öncesi tabiki estrofem kullanıyordum yine devam edicekmişim sen nerde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun
Yarin muhakkak yazarim
İstanbuldayım cnm Aret Kamar doktorum
Sen nerde tedavi görüyorsun

Bende İstanbul cnam Fatih’e gidiyorum bezmialeme
Senn kaçıncı gün embriyosu
5.gün embriyosu cnm benimde 2. Denemem hayirlisi bakalım
9 haftalıkti gelişimi durdu kürtaj oldum.
2 ay dinlendim şimdi tekrar başladık 2 embriyo transferi olucak nasibimizde varsa olur inşallah

Aslında bılmıyorum yumurtalarım toplandı regl oldum ama hormonlarım yuksek cıktı bı adet daha bekliyorum ınsallah dusmustur dustu ise bu ay olacak inşallah
Hayırlısı olsun inşallah
1 regl dönemi geçince degerler normale dönüyor canim endişelenme hayirla sonuçlansin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…