Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

5.gün embriyosu cnm benimde 2. Denemem hayirlisi bakalım
9 haftalıkti gelişimi durdu kürtaj oldum.
2 ay dinlendim şimdi tekrar başladık 2 embriyo transferi olucak nasibimizde varsa olur inşallah
Ya üzldüm Canm hayırlısı değilmiş demkki.
Benmde ilk denemem ve benm de çift embryo transferi olcak 5.gün

Aslında bılmıyorum yumurtalarım toplandı regl oldum ama hormonlarım yuksek cıktı bı adet daha bekliyorum ınsallah dusmustur dustu ise bu ay olacak inşallah
Düşer cnam merak etme düzene girer onlar da stres yapma bi yandan da rahat ol. Hersey güzel olacak bende transfer için hazırlıklara başlamıştım hop histeroskopi ameliyatı girdi araya ertelendi tekrar başladım işte nasip böyle imiş demkki Pazartesi transferim var aksilik çıkmazsa

Anladım canım ınsallah Hayırlısıyla bebısını alırsın kucagına
Amin canim inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Ya üzldüm Canm hayırlısı değilmiş demkki.
Benmde ilk denemem ve benm de çift embryo transferi olcak 5.gün
Öyle canım nasip değilmiş demekki
Cift embriyo transferinin heyecanida bi başka

Yani yarın mı kontrole gidiceksn ayyy sana iğne vermedi mi doktorun benm bi sür ilacım var ya
Evet yarin bidaha kontrol
Transfere 5 gün kala veriyor igne canim simdi rahim duvarı kalınlığı takibi yapılıyor estrofem dozunu yükseltti

Evet yarin bidaha kontrol
Transfere 5 gün kala veriyor igne canim simdi rahim duvarı kalınlığı takibi yapılıyor estrofem dozunu yükseltti
He sen o aşamadasın az kaldı sennde o zaman aynen ben dün başladım ilaca Pazartesi transferim var İnşAllah aksilik çıkmaz da olurum ya

He sen o aşamadasın az kaldı sennde o zaman aynen ben dün başladım ilaca Pazartesi transferim var İnşAllah aksilik çıkmaz da olurum ya
Senin az kaldi hadi hayırlısı bakalim aramizda 1 hafta falan olucak heralde bende tahmin ediyorum 10 güne kadar olurum inşallah bakalim yarin ne dicek

kızlar merhaba konunuzu şimdi gördüm bende geldim aranıza bende dondurulmuş embriyo trasnferi olucam şuan ilaçları kullanıyorum ayın 30 unda kontrol var bakalım ne diyecek doktorum

kızlar merhaba konunuzu şimdi gördüm bende geldim aranıza bende dondurulmuş embriyo trasnferi olucam şuan ilaçları kullanıyorum ayın 30 unda kontrol var bakalım ne diyecek doktorum
Canim hoşgeldin hayırlı olsun tedavin inşallah hepimiz pozitifi görürüz saglikla alırız kucagimiza inşallah ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…