Kesinlikle canım çok doğru daha rahatlıyosun yolu yarılamış oluyoruz en azındanİnsallah canım hayırlısı olsun artık böyle beklemek daha kolay gelıyo yumurtaları verince insan bı rahatlıyor kendimi boyle avutuyorum
Sen ne kadar bekledin canım transfer olmak icinKesinlikle canım çok doğru daha rahatlıyosun yolu yarılamış oluyoruz en azından
Ilk gebeligim sonlandi bu 2. ayım nasipse 10 gün sonra falan transferim olur hazırlık aşamasındayım.Sen ne kadar bekledin canım transfer olmak icin
Anladım canım ınsallah Hayırlısıyla bebısını alırsın kucagınaIlk gebeligim sonlandi bu 2. ayım nasipse 10 gün sonra falan transferim olur hazırlık aşamasındayım.
Ya üzldüm Canm hayırlısı değilmiş demkki.5.gün embriyosu cnm benimde 2. Denemem hayirlisi bakalım
9 haftalıkti gelişimi durdu kürtaj oldum.
2 ay dinlendim şimdi tekrar başladık 2 embriyo transferi olucak nasibimizde varsa olur inşallah
Düşer cnam merak etme düzene girer onlar da stres yapma bi yandan da rahat ol. Hersey güzel olacak bende transfer için hazırlıklara başlamıştım hop histeroskopi ameliyatı girdi araya ertelendi tekrar başladım işte nasip böyle imiş demkki Pazartesi transferim var aksilik çıkmazsaAslında bılmıyorum yumurtalarım toplandı regl oldum ama hormonlarım yuksek cıktı bı adet daha bekliyorum ınsallah dusmustur dustu ise bu ay olacak inşallah
Amin canim inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinAnladım canım ınsallah Hayırlısıyla bebısını alırsın kucagına
Öyle canım nasip değilmiş demekkiYa üzldüm Canm hayırlısı değilmiş demkki.
Benmde ilk denemem ve benm de çift embryo transferi olcak 5.gün
Walla öyle bende heyecanlıyımAmin canim inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Öyle canım nasip değilmiş demekki
Cift embriyo transferinin heyecanida bi başka
Canm kontrl dedin dönmedin merak ettim hayırlı haberlerle gelAynen sanırım beraber ilerleyeceğiz ben şu an estrofem
Coraspin
Folikasit kullanıyorum .
Yarın kontrolum var bakalim ne dicek
Yaa unuttum cnm kusura bakmaCanm kontrl dedin dönmedin merak ettim hayırlı haberlerle gel
Yani yarın mı kontrole gidiceksn ayyyYaa unuttum cnm kusura bakma
Güzel geçti ilac dozunu yükseltti cuma tekrar kontrol transfere yaklaşıyoruz az kaldi
Evet yarin bidaha kontrolYani yarın mı kontrole gidiceksn ayyysana iğne vermedi mi doktorun benm bi sür ilacım var ya
He sen o aşamadasın az kaldı sennde o zaman aynen ben dün başladım ilaca Pazartesi transferim var İnşAllah aksilik çıkmaz da olurum yaEvet yarin bidaha kontrol
Transfere 5 gün kala veriyor igne canim simdi rahim duvarı kalınlığı takibi yapılıyor estrofem dozunu yükseltti
Senin az kaldi hadi hayırlısı bakalim aramizda 1 hafta falan olucak heralde bende tahmin ediyorum 10 güne kadar olurum inşallah bakalim yarin ne dicekHe sen o aşamadasın az kaldı sennde o zaman aynen ben dün başladım ilaca Pazartesi transferim var İnşAllah aksilik çıkmaz da olurum ya
Canim hoşgeldin hayırlı olsun tedavin inşallah hepimiz pozitifi görürüz saglikla alırız kucagimiza inşallahkızlar merhaba konunuzu şimdi gördüm bende geldim aranıza bende dondurulmuş embriyo trasnferi olucam şuan ilaçları kullanıyorum ayın 30 unda kontrol var bakalım ne diyecek doktorum
Hoşbuldum canım :) hepimizin son tedavisi olsun inşAllah bu yıl bitmeden bebişlerimizi alalım kucağımızaCanim hoşgeldin hayırlı olsun tedavin inşallah hepimiz pozitifi görürüz saglikla alırız kucagimiza inşallah❤❤
Amin inşallah canımh
Hoşbuldum canım :) hepimizin son tedavisi olsun inşAllah bu yıl bitmeden bebişlerimizi alalım kucağımıza
hayır canım 3. denememAmin inşallah canım
Seninde ilk deneme mi ?
Bu son olsun inşallah canimhayır canım 3. denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?