- 6 Aralık 2017
- 6.408
- 6.550
- 198
Amin inşAllah canım güzel haberi almak nasip olur inşAllahBu son olsun inşallah canim
Benimde 2. deneme
İnşallah canımAmin inşAllah canım güzel haberi almak nasip olur inşAllah
Hosgeldin topiğime kuzumkızlar merhaba konunuzu şimdi gördüm bende geldim aranıza bende dondurulmuş embriyo trasnferi olucam şuan ilaçları kullanıyorum ayın 30 unda kontrol var bakalım ne diyecek doktorum
Aynen canımSenin az kaldi hadi hayırlısı bakalim aramizda 1 hafta falan olucak heralde bende tahmin ediyorum 10 güne kadar olurum inşallah bakalim yarin ne dicek
Insallah canim rabbim kolaylıklar versin pozitifi görelim saglikla ilerlesinAynen canım
Bu sefer haber vermeyi unutma buraya
Aynen ben sonuç öğrenince sen transfer olcksn tabi hersey istediğimiz gibi giderse
Hosbuldum canim benimHosgeldin topiğime kuzum
3. Denemenmiş okudum msjları bu sefer tutar İnşAllah bebişin sen ne ilacı kullanıyorsun
Hemen hemen aynı benmkileri atmıştım resmî görmüssndr enox kullnıyorm bende oksapar yerine coraspin de varHosbuldum canim beniminsAllah guzel haberi vermek nasip olur sizlere
Suanda
D vitamini
I mom (takviye)
Folik asit
Estrofem
Prednol
Monodoks
Birde oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum canım
Ya İnşAllah şimdiden Ümit etmeyelim yaInsallah canim rabbim kolaylıklar versin pozitifi görelim saglikla ilerlesin
Birlikte gün sayıcaz inşallah
Nasip canim hayırlısı bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz takdir AllahınYa İnşAllah şimdiden Ümit etmeyelim ya
Aynen canım öyle elhamdulillahNasip canim hayırlısı bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın
amin canım inşAllah coraspin diğer tedavilerimde kullanmıştım ama bu tedavimi farklı bir doktorda görüyorum, bu seferki doktorum asla coraspin kullanmıyorsun dedi :)Hemen hemen aynı benmkileri atmıştım resmî görmüssndr enox kullnıyorm bende oksapar yerine coraspin de var
İnşAllah hayırla sonuçlanır hepimiznki canım
günaydın canım :)Günaydın kızlar ⚘
Bende coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı igneyide transfer günü başlatıyor doktorumamin canım inşAllah coraspin diğer tedavilerimde kullanmıştım ama bu tedavimi farklı bir doktorda görüyorum, bu seferki doktorum asla coraspin kullanmıyorsun dedi :)
her doktorun yöntemi farklı canım ben hiç kan sulandırıcı iğne kullanmamıştım hep coraspin kullandım bu doktorum iğne önerdi coraspin kullanmamı istemediBende coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı igneyide transfer günü başlatıyor doktorum
Evet canım her doktorun ilac prosedürü farklı sifa olsun inşallah ilaclar bizeher doktorun yöntemi farklı canım ben hiç kan sulandırıcı iğne kullanmamıştım hep coraspin kullandım bu doktorum iğne önerdi coraspin kullanmamı istemedi
amin canım inşAllah sırayla gebelik haberiyle dolsun bu topikEvet canım her doktorun ilac prosedürü farklı sifa olsun inşallah ilaclar bize
Insallah canim birlikte gün sayıcaz gibi görünüyor seninde kontrole az kaldi transfer günü verdi miamin canım inşAllah sırayla gebelik haberiyle dolsun bu topik
Hayır canım salı günü kontrolüm var o zaman belli olur büyük ihtimalleInsallah canim birlikte gün sayıcaz gibi görünüyor seninde kontrole az kaldi transfer günü verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?