- 6 Aralık 2017
- 6.405
- 6.546
- 198
tatlım birşey sorucam sen doktorunu değiştirdinmi yoksa aynı doktorla devam mı ediyorsun birde özelmiydi yoksa devletmi seninkiEvet değişik
Özel canım daha doğrusu vakıf üniversitesi suan değiştirmedim 2 li taramadan sonra değiştirmeyi düşünüyorum onu bekliyorum canımtatlım birşey sorucam sen doktorunu değiştirdinmi yoksa aynı doktorla devam mı ediyorsun birde özelmiydi yoksa devletmi seninki
bnde 12. haftadan sonra devlete geçmeyi düşünüyorum canım ama kararsızım tabi birazda özel hastane ücretleri çok uçukÖzel canım daha doğrusu vakıf üniversitesi suan değiştirmedim 2 li taramadan sonra değiştirmeyi düşünüyorum onu bekliyorum canım
Haklısın canım benm yine aynı hastane olucak ama bana yakın olana gideceğim İstanbul’da oturuyorum ben Avrupa yakasına gidiyorum şmdi Anadolu yakasındkine gidicem burdaknde infertilite bölümü Yoktu bakalım bu sefer erkek doktora gideceğim ilk gttğm kadın doğum doktorum bayandı sonra işte infertilite ye yönlendirnce orayı bıraktım şmdi geri dönüş yapacağım ama erkek olsn istiyorım yabnde 12. haftadan sonra devlete geçmeyi düşünüyorum canım ama kararsızım tabi birazda özel hastane ücretleri çok uçuk
erkek doktorlar bayandan daha anlayışlı oluyor canım bencede erkek olsun :) bakalım eşimle net konuşmadık ben devlet diyorum eşim ve ailesi özel olsun uygun bir özel hastane bulunur diyorlar 12 haftayı bir görelim karar veririz herhaldeHaklısın canım benm yine aynı hastane olucak ama bana yakın olana gideceğim İstanbul’da oturuyorum ben Avrupa yakasına gidiyorum şmdi Anadolu yakasındkine gidicem burdaknde infertilite bölümü Yoktu bakalım bu sefer erkek doktora gideceğim ilk gttğm kadın doğum doktorum bayandı sonra işte infertilite ye yönlendirnce orayı bıraktım şmdi geri dönüş yapacağım ama erkek olsn istiyorım ya
Aynen kuzum o zmanlarmz gelsin de içine neresi siniyorsa orayı seçerkek doktorlar bayandan daha anlayışlı oluyor canım bencede erkek olsun :) bakalım eşimle net konuşmadık ben devlet diyorum eşim ve ailesi özel olsun uygun bir özel hastane bulunur diyorlar 12 haftayı bir görelim karar veririz herhalde
aynen kuzum sağlıkla gelsinlerde o yeter bize :)Aynen kuzum o zmanlarmz gelsin de içine neresi siniyorsa orayı seç
merhaba canım hayırlısı olsun hakkında ben adetin 23. günü transfer oldum 4 kere falanda kontrole gittim canımSelam rabbim herkesin gönlündeki muradını hayırlı zamanda Hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Benimde bugün regliminn 2. Günü transfer sürecine başladım 13 gün sonrasına kontrol randevum var merak ettiğim transferlerinizi adetin kaçıncı günü oldunuz ve transfere kadar kaç kere doktorunuz kontrole çağırdışimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim sona doğru yaklaştıkça stres heyecan iyice artıyor merak ediyorum sürecimerhaba canım hayırlısı olsun hakkında ben adetin 23. günü transfer oldum 4 kere falanda kontrole gittim canım
relax ol canım stres yapma çok rahat bir işlem beslenmene dikkat et transfere kadar çaydan kehveden gazlı içecekten uzak dur mümkün olduğu kadar.Çok teşekkür ederim sona doğru yaklaştıkça stres heyecan iyice artıyor merak ediyorum süreci
Zaten pek aram yok o tarz şeylerle siz Herhangi bir vitamin ilacı kullandınız mı doktorunuzun tavsiye ettiğirelax ol canım stres yapma çok rahat bir işlem beslenmene dikkat et transfere kadar çaydan kehveden gazlı içecekten uzak dur mümkün olduğu kadar.
ben d vitamini b vitamini kullandım I mom diye bir takviye gıda kullandım halada devam ediyorum gebeliğin sonuna kadar devam dedi doktorum, birde folik asit kullandımZaten pek aram yok o tarz şeylerle siz Herhangi bir vitamin ilacı kullandınız mı doktorunuzun tavsiye ettiği
Bana vitamin olarak birşey vermedi de doktorum ne yapsam bilemedim
Gözün Aydın kuzumkızlar biz bugün kalp atışını duyduk
Saol canımGözün Aydın kuzum
Evet canım
Yok Canm tek2 embriyo transfer edildi demiştiniz sanırım.
ikiz mi ?
Nasıl gidiyor canım ?Saol canım
Canım gayet iyi gidiyor çok şükür senin nasıl gidiyorNasıl gidiyor canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?