- 6 Aralık 2017
- 6.408
- 6.550
- 198
Dayandim da gel bana sor ömrümden ömür gittiIyi
Dayandın valla
Merhaba canım aynen sessiz kaldı topiğimKızlar günaydın nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor burada
Ben birsey sorucam size transfer sonrası pozitif sonuc alanlar normal hayatinizq döndünüz mü neler yapiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz
Gözün aydin kuzum araya 23 nisan ve hafta sonu girince pazartesiye kaldi buda benim kara bahtim kör talihimMerhaba canım aynen sessiz kaldı topiğim
Bana doktorum işi yasakladı sadece bulask yemek çamaşır
Sen neler yapıyorsun?
Sen neden kan vermedin 2 günde bir vermek gerek normal de enteresan
Bu arada kalp atışı gördüm bu hafta
Bende yemek yapıyorum bulasik yıkıyorum canim camasirida esim makineye atiyor çıkarıyor ben sadece asıyorum, birde doktor sana aşağı egilme konusunda falan birşey dedimi ben yere falan birsey dusunce egilip alıyorum sonrakendimi huzursuz hissediyorumMerhaba canım aynen sessiz kaldı topiğim
Sen neler yapıyorsun?
Benmde eşim aynı işi yapıyor ağır kaldırmym diye ama doktorum eğilme demedi sadece ev işi yapma dedi kuzumBende yemek yapıyorum bulasik yıkıyorum canim camasirida esim makineye atiyor çıkarıyor ben sadece asıyorum, birde doktor sana aşağı egilme konusunda falan birşey dedimi ben yere falan birsey dusunce egilip alıyorum sonrakendimi huzursuz hissediyorum
Sağol canımGözün aydin kuzum araya 23 nisan ve hafta sonu girince pazartesiye kaldi buda benim kara bahtim kör talihimvallahi icim icimi yiyor
Ay valla insAllah guzel bir değer çıkarSağol canım
Aynen neyse yarın artık az kaldı
Bazen kendime kızıyorum pozitifi görünce gevsedin diyeBenmde eşim aynı işi yapıyor ağır kaldırmym diye ama doktorum eğilme demedi sadece ev işi yapma dedi kuzum
Canım gözün aydın cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba canım aynen sessiz kaldı topiğim
Sen neler yapıyorsun?
Canim simdi geldi sonuc 14281 doktorun aramsini bekliyorum artik kese gormeye çağırır herhaldeKaçta gidiceksin bugün doktorapapatyakokankadin
Geçti kuzumBazen kendime kızıyorum pozitifi görünce gevsedin diyebirde senin kasik ağrıların falan gectimi benim geçti sadece ara ara oluyor onceki gibi surekli degil
MaaşAllah güzel çıkmış çağırır tabi ooo kalp atışına bile az kalmışCanim simdi geldi sonuc 14281 doktorun aramsini bekliyorum artik kese gormeye çağırır herhalde
İnşAllah kuzum darısı isteyen herkeseCanım gözün aydın cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
MaaşAllah güzel çıkmış çağırır tabi ooo kalp atışına bile az kalmış
Canim nasipse mayıs reglimle başlayacağımİnşAllah kuzum darısı isteyen herkese
Sen ne yaptın tedavini ?
Olur öyleYalniz ilk bakista 1400 okuyup ufak bir kalp krizi gecirdim
Ya az kaldıCanim nasipse mayıs reglimle başlayacağım
Olsun canım hayırlısı ile bu sefer tutar İnşAllah hersey RabbimdenMaraton yeniden başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?