Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

Kızlar günaydın nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor burada
Ben birsey sorucam size transfer sonrası pozitif sonuc alanlar normal hayatinizq döndünüz mü neler yapiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz
Merhaba canım aynen sessiz kaldı topiğim
Bana doktorum işi yasakladı sadece bulask yemek çamaşır
Sen neler yapıyorsun?
Sen neden kan vermedin 2 günde bir vermek gerek normal de enteresan
Bu arada kalp atışı gördüm bu hafta

Gözün aydin kuzum araya 23 nisan ve hafta sonu girince pazartesiye kaldi buda benim kara bahtim kör talihim vallahi icim icimi yiyor

Bende yemek yapıyorum bulasik yıkıyorum canim camasirida esim makineye atiyor çıkarıyor ben sadece asıyorum, birde doktor sana aşağı egilme konusunda falan birşey dedimi ben yere falan birsey dusunce egilip alıyorum sonrakendimi huzursuz hissediyorum

Benmde eşim aynı işi yapıyor ağır kaldırmym diye ama doktorum eğilme demedi sadece ev işi yapma dedi kuzum

Benmde eşim aynı işi yapıyor ağır kaldırmym diye ama doktorum eğilme demedi sadece ev işi yapma dedi kuzum
Bazen kendime kızıyorum pozitifi görünce gevsedin diye birde senin kasik ağrıların falan gectimi benim geçti sadece ara ara oluyor onceki gibi surekli degil

Canım gözün aydın cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…