İnşallah darısı bana olur.moralim çok bozuldu.şimdi transfer yapıp 10 gün sizi bekletmeyelim bi gelişimine bakalım 5.güne dayanan transfer sonrası da yüksek oranda dayanır dedi.garanti yapalım dedi
Çok stresli yabekliyoz :)
Çok stresli ya
İnşallah tutunurlar kimsenin emeği boşa gitmezYok yaa ben gayet rahatım , onlarla konuşuyorum, seviyorum, bana tutunmaları için ikna etmeye çalışıyorum :) herşey çok güzel olacak
İnşallah tutunurlar kimsenin emeği boşa gitmez
Öyle de işte ne bilimkısmet alnımızda yazıyorsa olur zaten, yazmıyorsa neyapsak boş
Öyle de işte ne bilimAllah nasip etsin
Bugün 4.gündü ama embriyoya bugün bakmayacaklarını söylemişlerdi dün.yarın 5.gün ama çok iyi konuşmamıştı embriyolog çok şans vermiyorum demişti.yarın arar kara haberi verir.5. gün nezaman
Bugün 4.gündü ama embriyoya bugün bakmayacaklarını söylemişlerdi dün.yarın 5.gün ama çok iyi konuşmamıştı embriyolog çok şans vermiyorum demişti.yarın arar kara haberi verir.
Teşekkürleraa neden öyle olumsuz düşünüyorsun , kara haber falan , onlara enerjini gönder , embiriyoların seni duyacaktır :) anneler karamsar olmaz :))
Normalde 22 test günüm ama Cumartesi yaparımSen test mi yapacaktın nedir durumun ?
Normalde 22 test günüm ama Cumartesi yaparım
Selam kızlar ben de 8. gündeyim. 20 mayista test istedi doktorum ama ben pazar gunu yaptiricam beklemek cok zor
Cok erken degilmi 5 gun onceden yapmak?.kacinci gun embriyosu ya embriyolari transfer edildi?Normalde 22 test günüm ama Cumartesi yaparım
5. Gün embriyosu olanlar 8. Gün sonuç öğreniyor benim 3. Gün 10. Gün belli olur belkiCok erken degilmi 5 gun onceden yapmak?.kacinci gun embriyosu ya embriyolari transfer edildi?
5. Gün embriyosu olanlar 8. Gün sonuç öğreniyor benim 3. Gün 10. Gün belli olur belki
Anladim cnm.evet olabilir.ben sanki 10.gunden de once yapicaksin diye dusundum5. Gün embriyosu olanlar 8. Gün sonuç öğreniyor benim 3. Gün 10. Gün belli olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?