• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer olanlar gelin

Merhaba bende 27 sinde transfer oldum
Yarin kan alincak 5 gunun embriosu transfer edildi yurtdisinda yasiorum… dun lekenme
Oldu pembe kan acik kahve kan bugun birsey yok

Merhaba bende 27 sinde transfer oldum
Yarin kan alincak 5 gunun embriosu transfer edildi yurtdisinda yasiorum… dun lekenme
Oldu pembe kan acik kahve kan bugun birsey yok
Umarım hayırlı sonuçlar alırsın bende 5.gun embiriyosu ne gibi belirtilerin var bu arada 🙏

Amin insallah …cok wc gider oldum gun icinde … ve cumadan beri cok su icme basladim… dunde lekelenme oldu baska birsey hissetmedim

İnsallah canım benim ne belirtileriniz var şuan acaba 🌸
2 gün önce sağ kasığımda gün boyu batma hissettm baya şiddetli sonra geçti onun dışında bi belirtim olmadı. 2. Denememde de hamile kaldm yalnız kalbi durdu. Onda hiç belirti yaşamamıştım 5. Haftadan sonra başlamıştı belirtilerm. O yüzdem pek belirti aramıyorum çünkü belli olmuyor. Bazı belirtileri ilaçta yapıyo diolar 😊

2 gün önce sağ kasığımda gün boyu batma hissettm baya şiddetli sonra geçti onun dışında bi belirtim olmadı. 2. Denememde de hamile kaldm yalnız kalbi durdu. Onda hiç belirti yaşamamıştım 5. Haftadan sonra başlamıştı belirtilerm. O yüzdem pek belirti aramıyorum çünkü belli olmuyor. Bazı belirtileri ilaçta yapıyo diolar 😊
Anladim canım haklısın inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ☺️🌸

Back
X