- 14 Temmuz 2025
- 139
- 116
- 18
- 35
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.501
Çok geçmiş olsun canım. Peki neden aşağı doğru oluşuyormuş?Aa çok geçmiş olsun, ama bak bebeğin iyiymiş sonuçta ne gerekiyorsa o önlem alınır başka dert vermesin Allah biraz zaman geçsin belki düzelir yeri
Oy maşalllah bebişeSelam kızlar , bugün doktor kontrolüm vardı. 12+5 oldum. İkili tarama testi verdim. Usg muayenesi oldum. 2 hafta sonra cinsiyet için çağırdı bakalım. Sizler nasılsınız
Ben hala fetal dna sonucu bekliyorum kontrole de çok var üff internetten ev tipi doppler almama çok az kaldıSelam kızlar , bugün doktor kontrolüm vardı. 12+5 oldum. İkili tarama testi verdim. Usg muayenesi oldum. 2 hafta sonra cinsiyet için çağırdı bakalım. Sizler nasılsınız
Ederim tabi canım güzel haberlerle gel inşallahOy maşalllah bebişeben de yarın gideceğim oğluşumu görmeye bakalım kaç olduk dua edin bize de
Ben hala fetal dna sonucu bekliyorum kontrole de çok var üff internetten ev tipi doppler almama çok az kaldı
ahh çok sevindimm kuzummmSelam kızlar , bugün doktor kontrolüm vardı. 12+5 oldum. İkili tarama testi verdim. Usg muayenesi oldum. 2 hafta sonra cinsiyet için çağırdı bakalım. Sizler nasılsınız
Selam canım sen fetal DNA yaptırmadın mı ben de her hafta gidiyorum resmenSelam kızlar , bugün doktor kontrolüm vardı. 12+5 oldum. İkili tarama testi verdim. Usg muayenesi oldum. 2 hafta sonra cinsiyet için çağırdı bakalım. Sizler nasılsınız
Bir kendi doktoruna bir devlete git benim gibi her hafta bir defa gittim resmen leke filan 9a kadar oldu tedirginlikten gittimBen hala fetal dna sonucu bekliyorum kontrole de çok var üff internetten ev tipi doppler almama çok az kaldı
Yok yaa ben başka doktora gitmek istemiyorum hiç, bişey söyler olmadık kafamı karıştırır ne bilim tüp bebek doktorumla devam ediyorum ben belki ondandır başkasına güvenemiyorum o kadar yol geldikBir kendi doktoruna bir devlete git benim gibi her hafta bir defa gittim resmen leke filan 9a kadar oldu tedirginlikten gittimo zamandan beri olmuyordu 12hafta oldum dün koyu kahve bi akıntı geldi yarın yine gidcm doktoruma mesaj attım sorun yok dedi ama yine de bu sefer de devlete bi gideyim dedim
Yok canım yaptırmadım, doktorum gerek görmedi. Kendi tüp bebek doktorum ile devam etme kararı aldım. Hatırladığım kadarıyla Senin embriyon genetiğe gitmişti Sen yaptıracak mısın .Selam canım sen fetal DNA yaptırmadın mı ben de her hafta gidiyorum resmenyarın da devlete bi gideyim diyorum burda adet tarihime göre 12+0
Bende öyle karar aldım tüp bebek doktorum ile devam ediyorum bana güven veriyor.Yok yaa ben başka doktora gitmek istemiyorum hiç, bişey söyler olmadık kafamı karıştırır ne bilim tüp bebek doktorumla devam ediyorum ben belki ondandır başkasına güvenemiyorum o kadar yol geldik
Canım benim tüp bebek doktorum kalp atışına kadar bakıyor başka bakmıyor o yüzdenYok yaa ben başka doktora gitmek istemiyorum hiç, bişey söyler olmadık kafamı karıştırır ne bilim tüp bebek doktorumla devam ediyorum ben belki ondandır başkasına güvenemiyorum o kadar yol geldik
Ben KayseriKızlar ben fetal DNA yaptırdım ama geçen hafta doktorum ikili tarama ultrasonunu yapıyorum ben dedi çok uzun yaptı ense kalınlığı mide beyin falan hepsine bakıp tek tek anlattı
Yani ikili kan harici öyle yaptırmış olduk
Buarada kızlarr hangi şehirlerdensiniz merak ettim
Ben İstanbul
Ankaradan katılıyorumKızlar ben fetal DNA yaptırdım ama geçen hafta doktorum ikili tarama ultrasonunu yapıyorum ben dedi çok uzun yaptı ense kalınlığı mide beyin falan hepsine bakıp tek tek anlattı
Ben İstanbul
Benimkine sorsam muhtemelen o da gerek görmez evet canım genetiğe gitti embriyom o şekilde transfer oldum ayy ne güzel tüp bebek doktorum 6.haftadan sonra kalp atışından sonra bakmıyor öyle olunca benim oğlanın doktoru var özelde ona gidiyorum arada da devleteYok canım yaptırmadım, doktorum gerek görmedi. Kendi tüp bebek doktorum ile devam etme kararı aldım. Hatırladığım kadarıyla Senin embriyon genetiğe gitmişti Sen yaptıracak mısın .
Bildiğin tanıdığın doktor canım ne güzelBenimkine sorsam muhtemelen o da gerek görmez evet canım genetiğe gitti embriyom o şekilde transfer oldum ayy ne güzel tüp bebek doktorum 6.haftadan sonra kalp atışından sonra bakmıyor öyle olunca benim oğlanın doktoru var özelde ona gidiyorum arada da devlete
Evet gerçekten öyle oluyor başka doktora gidemedim ben de düzenli olarak ona giderim artık önemsenmek bir mesajına cevap bulmak her anlamda rahatlatıcı oluyorBildiğin tanıdığın doktor canım ne güzel
Ben İzmirKızlar ben fetal DNA yaptırdım ama geçen hafta doktorum ikili tarama ultrasonunu yapıyorum ben dedi çok uzun yaptı ense kalınlığı mide beyin falan hepsine bakıp tek tek anlattı
Ben İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?