- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.541
Allah kolaylık versin zor gerçekten. Bu arada ne çok öğretmen varmış aramızdaBende devlette okul öncesi öğretmeniyim. Çok zor geçiyor geçen hafta rapor aldım bu hafta başladım ama aşırı zorlanıyorum napicam bilemiyorum
Ayy Allah yardımcınız olsun bizde de nöbet çok zor oluyor doktorumdan belge aldım azar durumda kalırsam hamile olduğumu nöbet tutamıycamı söylycem 15er dk teneffüslerBende devlette okul öncesi öğretmeniyim. Çok zor geçiyor geçen hafta rapor aldım bu hafta başladım ama aşırı zorlanıyorum napicam bilemiyorum
Amin inşallah hepimizeAllah kolaylık versin zor gerçekten. Bu arada ne çok öğretmen varmış aramızda
Tutmayın ya sürec zaten zor dinlenmeye zaman kalsınAyy Allah yardımcınız olsun bizde de nöbet çok zor oluyor doktorumdan belge aldım azar durumda kalırsam hamile olduğumu nöbet tutamıycamı söylycem 15er dk teneffüsler
Ayy daha milleti müdür zorladı haftada iki tutulsun diye öyle bi şey yapsaydı hiç tutmycaktım kimse kabul etmedi tabi bunu yarın 7saat ders var 8.35 15.30ve nöbetçiyim bakıcm elimdeki belgeyi verebilirim bugün yarın geçen hafta biraz oturdum biraz koridorda dolaştım derste oturarak anlattım öyle geçirdimTutmayın ya sürec zaten zor dinlenmeye zaman kalsın
KaderdaşımBende devlette okul öncesi öğretmeniyim. Çok zor geçiyor geçen hafta rapor aldım bu hafta başladım ama aşırı zorlanıyorum napicam bilemiyorum
Ya kesinlikleeee en azından güvende hissediyorum kendimi evdeyken. Küçük yaş grubu hem hareketli hem yoruyor hem her an ne yapacakları belli olmuyor ben tedirginim imkanım olsa ücretsiz ayrılırdim kesinKaderdaşımbende geçen iki hafta o kadar yoruldum ki okulda 4 yaş grubu ve çok hareketlilerdi. Acaba ondan mı kanamam oldu dedim doktor seninle ilgili değil dedi neyseki içim bi tık rahatladı. Allah yardımcısı olsun çalışan her kadının yine evde olmak sıkılsakta daha sağlıklı geliyor bana.
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım doktor şimdilik sıkıntı görmüyorsa sende kendini strese sokma sakın söylediklerine dikkat et yeterKızlar biz bugün kontrole gittik maşallah bebeğim gayet iyi gelişimi çok güzel normalden ileri ama plesenta biraz alta yerleşmiş bu haftalarda olabilir 20. Haftada yukarı çıkar çıkmasada sorun değil normal doğum yapamazsın dedi ama uzun yolculuğu eğilip kalkmayı bile yasakladı. Biraz aklım takılmadı değil.
Geçmiş olsun aynı şeyi yaşıyoruz, banada yukarı çıkmasını bekliyorum dedi ama çıkmazsa zor geçiyor. Kuzenimin 5. Ayda teşhisi konuldu kız 4 aydır evde yatıyor adım atıyor kanaması oluyor. Plesenta baya rahim ağzını kapattığı için. Tabi herkessin bu şekilde geçmez.Kızlar biz bugün kontrole gittik maşallah bebeğim gayet iyi gelişimi çok güzel normalden ileri ama plesenta biraz alta yerleşmiş bu haftalarda olabilir 20. Haftada yukarı çıkar çıkmasada sorun değil normal doğum yapamazsın dedi ama uzun yolculuğu eğilip kalkmayı bile yasakladı. Biraz aklım takılmadı değil.
evet cnm banada yukarı çıkar büyük ihtimal dedi ve hareketi yasakladı. Senin kanaman var mı ? Yukarı çıkanda var hiç çıkmayıp full yatanda inşallah çıkar bizimkisi de daha rahat geçiririz.Geçmiş olsun aynı şeyi yaşıyoruz, banada yukarı çıkmasını bekliyorum dedi ama çıkmazsa zor geçiyor. Kuzenimin 5. Ayda teşhisi konuldu kız 4 aydır evde yatıyor adım atıyor kanaması oluyor. Plesenta baya rahim ağzını kapattığı için. Tabi herkessin bu şekilde geçmez.
İnşallah bizim öyle bi durumumuz olmaz.
Pazartesi sabah olmuştu sadece lekelenmem düne kadar devam etti, bugün görmedim çok şükür. İnşallahevet cnm banada yukarı çıkar büyük ihtimal dedi ve hareketi yasakladı. Senin kanaman var mı ? Yukarı çıkanda var hiç çıkmayıp full yatanda inşallah çıkar bizimkisi de daha rahat geçiririz.
Amin canımKızlar inşallah yatarak geçirmezsiniz ben 2,5 ay yattım daha Allah’a şükür olsun yeni yeni kalkmaya başladım oda kendi yemeğimi yapmak için
Sağlıklı olsun inşallah yukarı çıkar ikinizinkide
Benim ikiz gebelikte plesentam doğuma kadar hep aşağıdaydı. Doktorum hareketlerimi kısıtlamadı normal hayatıma devam ettim ve çok şükür hiçbir sorun çıkmadan bebeklerime kavuştum. Stres yapmayın rahat olunKızlar biz bugün kontrole gittik maşallah bebeğim gayet iyi gelişimi çok güzel normalden ileri ama plesenta biraz alta yerleşmiş bu haftalarda olabilir 20. Haftada yukarı çıkar çıkmasada sorun değil normal doğum yapamazsın dedi ama uzun yolculuğu eğilip kalkmayı bile yasakladı. Biraz aklım takılmadı değil.
Ayy inşallah canım benim teseekkür ederim güzel yorumun içinBenim ikiz gebelikte plesentam doğuma kadar hep aşağıdaydı. Doktorum hareketlerimi kısıtlamadı normal hayatıma devam ettim ve çok şükür hiçbir sorun çıkmadan bebeklerime kavuştum. Stres yapmayın rahat olun
Ben de bekliyorumÜfff kızlar hala çıkmadı fetal dna sonucu, bugün 9. Gün
Benim tam 9. Gün geldi aşkım ama sana bildirecek olan aradaki firma yetkilisini biraz darla. Ben darladımÜfff kızlar hala çıkmadı fetal dna sonucu, bugün 9. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?