- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.521
Evet bazı tüp bebek doktorları orada bırakıyormuş bakmayı. Olsun doktorun iyiyse sen de seviyorsan sorun yok nasılsa. İnsan anlaşılmak istiyor, bilgisine güvenmek istiyor, ilgi istiyor en hassas alanlardan biri yani, bir bu bir de çocuk doktorları ilgi alaka max. olmalı gerçi her alanda doktorlardan bunları bekliyoruz doğal olarakCanım benim tüp bebek doktorum kalp atışına kadar bakıyor başka bakmıyor o yüzdenben benim oğlanın doktoruna gidiyorum özele onun dışında da işte tedirgin oldukça devlete gittim bebişi görünce içim rahatlıyor
Kesinlikle o yüzden kalabalık hastanelere gidemiyorum iyi bile olsa hızlı hızlı bakılmasını baştan savma olsun istemiyorum böylesi gayet iyi oluyor doktorum doğum doktorum benim inşallah onunla devamEvet bazı tüp bebek doktorları orada bırakıyormuş bakmayı. Olsun doktorun iyiyse sen de seviyorsan sorun yok nasılsa. İnsan anlaşılmak istiyor, bilgisine güvenmek istiyor, ilgi istiyor en hassas alanlardan biri yani, bir bu bir de çocuk doktorları ilgi alaka max. olmalı gerçi her alanda doktorlardan bunları bekliyoruz doğal olarak
Ben de branş öğretmeniyimBenim de kendi tüp bebek doktorum bakmıyor ama doktorumdan çok memnunum. Ben Antakyalıyım kızlar edebiyat öğretmeniyim. Siz ne işlerle meşgulsünüz?
Bende biyoloji öğretmeniyim. Özel okuldayım gebelik oluşunca ayrıldım bu sene çalışmama kararı aldım, çalıştığım okul oldukça yoğun bir okulduBenim de kendi tüp bebek doktorum bakmıyor ama doktorumdan çok memnunum. Ben Antakyalıyım kızlar edebiyat öğretmeniyim. Siz ne işlerle meşgulsünüz?
Ben de özel sektörrdeyim 10 yılın sonunda yönetime girdim bir yıl çalışıp zirvede bıraktım kusura bakmayın çocuk yapacam diyeBende biyoloji öğretmeniyim. Özel okuldayım gebelik oluşunca ayrıldım bu sene çalışmama kararı aldım, çalıştığım okul oldukça yoğun bir okuldu15 yıl çalışma hayatı sonrası evde olmak sıkıcı geldi
Özel sektörde tüp bebek yapılmaz gerçekten hele benim kanamam var biliyorsun 1,5-2 aydır yatıyorum zaten net çıkartırlardı yada baskı yaparlardıBen de özel sektörrdeyim 10 yılın sonunda yönetime girdim bir yıl çalışıp zirvede bıraktım kusura bakmayın çocuk yapacam diyeözel sektörde hem tüp bebek hem kariyer yapılmaz anladım
Evet haklısın ben de kadının her zaman çalışma hayatında olması gerektiğini düşünüyorum maddi ihtiyacı olmasa bile. Ama nasıl olacak doğumdan sonra en az 2 3 yıl bırakmaya canımız el vermiycek derken ikinciyi düşünmeye başlayacak sil baştan her şey bu sefer iki çocukla çalışmak zorlaşacak. Tabi ben özel sektör şartları için konuşuyorum devlette olsak ya da kendi işimiz dükkanımız bebek 3 4 aylıkken başla ama özel sektör adamın kanını emiyor. Bilmiyorum valla tabi Rabbim neyi nasip etmiş karşımıza neler çıkartacak inşallah hep güzel sürprizler çıkarır.Özel sektörde tüp bebek yapılmaz gerçekten hele benim kanamam var biliyorsun 1,5-2 aydır yatıyorum zaten net çıkartırlardı yada baskı yaparlardı
Ama bebek doğrduktan sonra çalışmak istiyorum eşimde gülüyo bi doğsunda ne zaman bırakabilirsen diye bırakamam diye düşünüyo
Ama yaşta geçiyor yeni iş bulmak zorlaşıyor
Haklısın kuzum Rabbim bilirEvet haklısın ben de kadının her zaman çalışma hayatında olması gerektiğini düşünüyorum maddi ihtiyacı olmasa bile. Ama nasıl olacak doğumdan sonra en az 2 3 yıl bırakmaya canımız el vermiycek derken ikinciyi düşünmeye başlayacak sil baştan her şey bu sefer iki çocukla çalışmak zorlaşacak. Tabi ben özel sektör şartları için konuşuyorum devlette olsak ya da kendi işimiz dükkanımız bebek 3 4 aylıkken başla ama özel sektör adamın kanını emiyor. Bilmiyorum valla tabi Rabbim neyi nasip etmiş karşımıza neler çıkartacak inşallah hep güzel sürprizler çıkarır.
Edilmezdi birde iş stresi cabası olurdu.Ben de 12 yıllık özel sektörden sonra bir süredir evdeydim zaten, tekrar dönmeyi düşünmedim hiç özel sektörde insanın gözünün yaşına zaten bakmazlar, kadın olmak da ayrıca zordurEvdeki ilk zamanlar ben de yadırgamıştım ama şimdi iyi ki evdeyim diyorum çünkü bu süreci o tempoda zaten idare edemezmişim Herşeyde bir hayır vardır
İşten sonra ilk zamanlar öyle oluyor da sonra güzelleşirEdilmezdi birde iş stresi cabası olurdu.
Ama sıkılıyorum evde
Amin ben de ogluşumuHaklısın kuzum Rabbim bilir
Ama nasıl olacak hiç bilmiyorum ki evde
Ama şimdi zaten 35 yaşındayım açıkçası Rabbim büyük konuşturmasın ama 2. Bebek zor
Ben kızımı hele bi sağlıkla kucağıma alayımda
Tüp bebek yapacağım ilk adım kan verdim değerlerim bunlar anlayan varsa bakabilirmiAmin ben de ogluşumubugün kontrolümüz var bize dua edin
Sağlıklı haberlerini alın inşallahAmin ben de ogluşumubugün kontrolümüz var bize dua edin
Merhaba hayırlı olsun süreciniz inanın hiç anlamam ben de hep chatcpt ye atıyorum doktor dönüş yapana kadar. Siz de ona atın istersenizTüp bebek yapacağım ilk adım kan verdim değerlerim bunlar anlayan varsa bakabilirmi
Amin canım benim ♥Sağlıklı haberlerini alın inşallah
Çalışmaya alışan için gerçekten zor ama tüm bunlara değecek inşallah bir tanıdığımın ikizleri oldu 9ay yattı ama erken doğum filan olmadı küvezde bile kalmadılar dikkat ettiği içinAhhh hepiniz öğretmensiniz ne güzel
Ben Kurumsal İletişim Sorumlusuyum ama tüp bebek olunca riskli olunca bide ayrıldım. Bol mobingli evime çok uzak bir işyerim vardı. Ama şimdi evde oturmak öyle zor ki
Ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?