Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Evet gerçekten öyle oluyor başka doktora gidemedim ben de düzenli olarak ona giderim artık önemsenmek bir mesajına cevap bulmak her anlamda rahatlatıcı oluyor
Istanbuldasınız sanırım doktorunuz kim bu haftadan sonra tüp bebek doktorumla yollarımız ayrılıyor oğlumun doktoruyla hiç iyi anım yok doğumdan sonra doktor tavsiyesi istesem

Istanbuldasınız sanırım doktorunuz kim bu haftadan sonra tüp bebek doktorumla yollarımız ayrılıyor oğlumun doktoruyla hiç iyi anım yok doğumdan sonra doktor tavsiyesi istesem
Maalesef Kayseri’deyim Acıbadem’de önceki doktorumla devam ediyorum yardımcı olmayı isterdim inşallah siz de içinize sinen bir doktor bulursunuz

Selamm Kızlar perinatoloji randevum vardı bugün, ayrıntılı bi şekilde ultrasonla baktı. Ense kalınlığı 1.5 çıktı burun kemiğine falan baktı kalbini iki kez dinledik, gayet sağlıklı duruyor dedi haftasıyla uyumlu çıktı 13+1. Plesentamın aşağıda olması şuan için risk teşkil etmiyormuş. Erkenden böyle olanların sonradan yukarı çıkması bekleniyor dedi.
İçimi rahatlatan bir doktora denk geldim şükür.
Cinsiyette yüzde seksen erkek dedi

Bu arada Nisan Annelerinde wp grubu açıldı orda daha rahat konuşuyoruz. Aslında sizinlede böyle bir grup açabiliriz. Sizinle iletişim halinde olmak benim için çok değerli

Bu arada Nisan Annelerinde wp grubu açıldı orda daha rahat konuşuyoruz. Aslında sizinlede böyle bir grup açabiliriz. Sizinle iletişim halinde olmak benim için çok değerli
Kızlar mantıklı wp grubu kurarsak doğuma kadar bilgi alış verişini ve desteği daha rahata sağlayabiliriz sizin içinde bir sakıncası yoksa isteyen bana özelden numara yazsın ufak kendi aramızda bir wp grubu kuralım

Hayırlı olsun bende serap hocayı dusunuyorum ortalama ne kadar tuttu sızın

Böyle birşey yasak sakın yapmayın yönetici farkederse uyliginizide asla geri vermiyor ceza alıyorsunuz bir sayfada 20 kişi ceza almıştı hala giremiyrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…