- 15 Haziran 2023
- 436
- 200
- 33
- 36
- Konu Sahibi 35smyrna35
-
- #1.641
Sizin adiniza cok sevindim Allahim ne olur bana nasip etsin o tatlı telaşlari ayin 17 sinde transfer oldum ne olur bana da dua edin .Kızlaaar bugün kontrolden sonra eşimle dedik ki hadi ilk bişeyini alalım
Mağazaya gittik sudan çıkmış balığa döndükne alalım nasıl alalım napıcaz diye diye zıbın aldık çıktık
Çok komikti ama
Bide sizin göbeğiniz çıktı mı kızlaar benim 13+3 şuan ama çıktı yani emin değilim göbek mi bebek mi
Çünkü ben çok kilo aldım daha yeni yeni kalkıyorum biliyorsunuz diyete devam bi sonraki kontrolümde de yoga yada pilates için onay verirse doktorum 16-17 de başlamak istiyorum
İnşallahh Rabbim güzel haberleri nasip etsin sizeSizin adiniza cok sevindim Allahim ne olur bana nasip etsin o tatlı telaşlari ayin 17 sinde transfer oldum ne olur bana da dua edin .
Sağlıklı sonuçlar olsun inşallahAnkara dayım canım intergene yaptırdım
Sağlıklı sonuçlar olsun inşallah
Canım çok çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına. Ben erkek diyorumAmin aminİçim içimi yedi durdu testi görünce bile tam ikna olmadım doktorum da arayınca rahatladım
Canım inşallah sonuçların tertemiz çıkarİnşallah canım hepimizin
İnşallah banada nasip olur yarın transfer gününü belirleyecegiz bu son şansımBenim prolaktinim yüksekti ama doktorum asla takılmadı önemli değil dedi geçti
Ayy çok sevindim canımKızlaaarKızımız oluyor
Sağlıkla gelsin insAllah gözünüz aydın canımKızlaaarKızımız oluyor
Hayırlı olsun canımmKızlaaarKızımız oluyor
Canım senin sonucun çıkmadı henüz dimiAyy çok sevindim canımhayırla sağlıkla gelsin
Ayyyy maşallah hayırlı uğurlu olsunKızlaaarKızımız oluyor
Bugün çıktı canım ben de size haber verecektim çok şükür sağlıklı geldiCanım senin sonucun çıkmadı henüz dimi
Sağlıkla kucağına al canım, 2 erkek destek olurlar birbirineBugün çıktı canım ben de size haber verecektim çok şükür sağlıklı geldibir oğlum daha oluyor
Sağ ol canım aynen öyleSağlıkla kucağına al canım, 2 erkek destek olurlar birbirinebenim de bir oğlum var bakalım bende erkek hissediyorum ne olacak heyecanlıyım
Bu yıl erkek yılı sankiSağ ol canım aynen öylesağlıklı olsunlar da sen de öyle hissediyorsan kesin erkektir ben de erkek hissediyordum
Valla yaa bi kızı bulamadıkBu yıl erkek yılı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?