Transfer olup sonuç bekleyenler

Kızlar 9 una az kaldı neyse ki geçmedi günler bir türlü . Benden geçenlerde kahverengi leke geldi o da umarım tutunma kanamasıdır başka da bi belirtm yok . Test yapmayı çok istiyorum ama cesaretim yok

Kızlar 9 una az kaldı neyse ki geçmedi günler bir türlü . Benden geçenlerde kahverengi leke geldi o da umarım tutunma kanamasıdır başka da bi belirtm yok . Test yapmayı çok istiyorum ama cesaretim yok
vala bende yapmıcaktım ama en azından biraz da olsa hazırlarım kendimi dedim

Neee 105 miiii amma abartmışlar her yerin fiyatı farklı ama ben burda sordum 40 lira dediler vericem ertesi gün çıkıyor bazen devlette o kadar bekleyemem kiii

Neee 105 miiii amma abartmışlar her yerin fiyatı farklı ama ben burda sordum 40 lira dediler vericem ertesi gün çıkıyor bazen devlette o kadar bekleyemem kiii
Ertesi gün diyorlar çıkıyor aslında milleti oyalıyırlar öfkeden sonra çıkıyor ben tahlil sonuçlarından öğreniyorum

Evet gördüm canım ama en kesini kan kan vermeden insan evet diyemiyor herşeyin hayırlısı rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…