- Konu Sahibi Gulsah8488
-
ben çorlu reyapte yaptrdım bakalım
Hayır canım olmadıkahverengi akıntın oldumu senin
öncekilerde olmuştu ama bu sefer olmadı bendede
vala bende yapmıcaktım ama en azından biraz da olsa hazırlarım kendimi dedimKızlar 9 una az kaldı neyse ki geçmedi günler bir türlü . Benden geçenlerde kahverengi leke geldi o da umarım tutunma kanamasıdır başka da bi belirtm yok . Test yapmayı çok istiyorum ama cesaretim yok
Ben de öyle düşünüyorum ama yine de cesaret edemiyorum . Neyse ki artık bi yarın kaldı geçsin de hayırlı haberler alalım artıkvala bende yapmıcaktım ama en azından biraz da olsa hazırlarım kendimi dedim
NErde vereceksiniz kanıBen de öyle düşünüyorum ama yine de cesaret edemiyorum . Neyse ki artık bi yarın kaldı geçsin de hayırlı haberler alalım artık
Özel hastanede 2 saatte veriyorlar sonucuNErde vereceksiniz kanı
BEn devlete vercem 105 lira istedi özelÖzel hastanede 2 saatte veriyorlar sonucu
Ertesi gün diyorlar çıkıyor aslında milleti oyalıyırlar öfkeden sonra çıkıyor ben tahlil sonuçlarından öğreniyorumNeee 105 miiii amma abartmışlar her yerin fiyatı farklı ama ben burda sordum 40 lira dediler vericem ertesi gün çıkıyor bazen devlette o kadar bekleyemem kiii
Amin hoşgeldin canımmMerhaba hanımlar benimde 9u test günüm gezinirken rastladım size iyi oldu Allah boşa çıkarmasın bu yolda kimseyi çok zor gerçekten
Hoşbuldum canımAmin hoşgeldin canımm
Varmı bi belirtinHoşbuldum canım
Yok canım birşey hissetmiyorum evde test de yapmadım umutsuz da düşünmüyorum kapılmakta istemiyorum öyle gidip geliyorum sen ne güzel görmüşsün silik çizgiyi sağlıkla kucağına alırsın insallahVarmı bi belirtin
Evet gördüm canım ama en kesini kan kan vermeden insan evet diyemiyor herşeyin hayırlısı rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşAALLAHYok canım birşey hissetmiyorum evde test de yapmadım umutsuz da düşünmüyorum kapılmakta istemiyorum öyle gidip geliyorum sen ne güzel görmüşsün silik çizgiyi sağlıkla kucağına alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?