- Konu Sahibi Gulsah8488
-
şimdi nasıl geçiriysn zamanını dinlenerekmi. çalışıomusın. kaçıncı bu seninİlk 3 gün iyi dinlendim sonra toparladım biraz dolandım evde falan
yok ya sen denedinmiAaaa aynı gün evde test denedinmi
Dİnlenerek ev hanımıyım çalışmıyorumşimdi nasıl geçiriysn zamanını dinlenerekmi. çalışıomusın. kaçıncı bu senin
aynı bende öle yapıorm. bakalım ne olcakDİnlenerek ev hanımıyım çalışmıyorum
yaptınmı sen evde testDİnlenerek ev hanımıyım çalışmıyorum
Denedim evet silik gördümyaptınmı sen evde test
hadi ya çok sevindim inşallah kandada çıkar. eee belirtin varmı hiçDenedim evet silik gördüm
Belirtim düne kadar hiç olmadı aslında sadece tek taraflı keskin bi Ağrı oldu dün o kadar hayırlısı herşeyin inşallahhadi ya çok sevindim inşallah kandada çıkar. eee belirtin varmı hiç
bende de ara ara kasıkta batma gibi bi ağrı oluyodu ama bakalım ya. kaçıncı denemeniz bu sizinBelirtim düne kadar hiç olmadı aslında sadece tek taraflı keskin bi Ağrı oldu dün o kadar hayırlısı herşeyin inşallah
aşılama falan yaptım olmadı tüpte ilk denemembende de ara ara kasıkta batma gibi bi ağrı oluyodu ama bakalım ya. kaçıncı denemeniz bu sizin
Sizinbende de ara ara kasıkta batma gibi bi ağrı oluyodu ama bakalım ya. kaçıncı denemeniz bu sizin
inşallah olur ya. benm 3. denemem bu bakalım inşallah olur bu sefer. yaş kaç sizin
27 bitiyor inşallah olur hayırlısıyla cümlemizin hasretlerimiz son bulurinşallah olur ya. benm 3. denemem bu bakalım inşallah olur bu sefer. yaş kaç sizin
Allah hepimizin yüzünü hayıtlısıyla güldürsün inşallah canım ya. benmde aynı yaş 27 bitio.27 bitiyor inşallah olur hayırlısıyla cümlemizin hasretlerimiz son bulur
evet hep düşünmeyin diyolar ama mümkün diil bi saniye bile aklımdan çıkmıozaman durdu sanki
Çıkmıyor gerçekten yaevet hep düşünmeyin diyolar ama mümkün diil bi saniye bile aklımdan çıkmıo
sen nerden nerde yaptırdınÇıkmıyor gerçekten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?