- Konu Sahibi Gulsah8488
-
Kiminle canımayrıca okudum da aynı gün aynı yerde transfer olmuşuz
Seninle Antalya ıvfKiminle canım
Aaaaaa ciddimisinSeninle Antalya ıvf
Dr kimAaaaaa ciddimisin
Murat bey canım seninDr kim
Kemal bey benimde canımMurat bey canım senin
Benim de yoktu düne kadar bomboş hissediyorum diyordum hep Kemal bey zaten belirti arama demişti bana ama dün sol kaşığım belim ve ayağıma vuran ağrım oldu bugünde hafif ağırlarSenin belirtin var mı neler
Hayırlısı olsun canım bekleyip göreceğiz artıkBenim de yoktu düne kadar bomboş hissediyorum diyordum hep Kemal bey zaten belirti arama demişti bana ama dün sol kaşığım belim ve ayağıma vuran ağrım oldu bugünde hafif ağırlar
AYnen hayırlısıyla görcez bakalım nasipse Murat bey nasıldıHayırlısı olsun canım bekleyip göreceğiz artık
İyi canım gayet memnunum açıklayıcı rahatlatıcı bir doktor bu onunla 2.denememiz inşallah bu sefer başarırız Allahın izniyleAYnen hayırlısıyla görcez bakalım nasipse Murat bey nasıldı
İnşallah Canım inşallah kaç yaşındasın kaç yolluk evlisin saat kaçta alındın o gün transfereİyi canım gayet memnunum açıklayıcı rahatlatıcı bir doktor bu onunla 2.denememiz inşallah bu sefer başarırız Allahın izniyle
31 yaşındayım 10 yıllık evliyim 18.00 gibi oldu transferim seninİnşallah Canım inşallah kaç yaşındasın kaç yolluk evlisin saat kaçta alındın o gün transfere
4 te oldu31 yaşındayım 10 yıllık evliyim 18.00 gibi oldu transferim senin
amin canım inşallah Allah dileklerimizi kabul eder hayırlısıylaMerhaba hanımlar benimde 9u test günüm gezinirken rastladım size iyi oldu Allah boşa çıkarmasın bu yolda kimseyi çok zor gerçekten
kaçtane yaptın. ben bitane video izlemiştim kadın kan tahlili yaptırdığı gün bile test yapmış silik çizgi çıkmışYa kızlar size birşey sorcam idrarda gebelik testi yaptım hep silik çıkması normalmi
8. günden sonra hergün yapmış hep silik çizgi çıkmış sonra kan testindede pozitif görmüş.Ya kızlar size birşey sorcam idrarda gebelik testi yaptım hep silik çıkması normalmi
7 günden itibaren 7 8 9 silik çıktı da canımm sıkıldı8. günden sonra hergün yapmış hep silik çizgi çıkmış sonra kan testindede pozitif görmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?