Merhaba arkadaşlar ben de bugun üye oldum bir senedir (yani tüp bebek serüvenine başladığımdan beri) buralarda sizlerin deneyimlerinizi okuyorum. İlk denemem negatif ve büyük bir yıkımla sonuçlandı ağustos ayında başlamıştık tedaviye. İki tane dondurulmuş embriyom vardı (blastosist) onlarla yolumuza devam ettik. 26 aralıkta transfer oldum 2 embriyo transfer edildi. Bugun 3. Günüm.
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun transferin..
Inşallah güzel haberler verirsin bizlere...
Ben 2 negatif tüp bebek annesiyim (doğurmadan anne olmak demek tüp bebek annesi olmak) 3. Tedavime başlıyorum hayırlısı olsun inşallah.. dilerim 2020 yılı hepimize uğurlu gelir.. Sağlık lı hayırlı evlat ile gelir inşallah...
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun transferin..
Inşallah güzel haberler verirsin bizlere...
Ben 2 negatif tüp bebek annesiyim (doğurmadan anne olmak demek tüp bebek annesi olmak) 3. Tedavime başlıyorum hayırlısı olsun inşallah.. dilerim 2020 yılı hepimize uğurlu gelir.. Sağlık lı hayırlı evlat ile gelir inşallah...
Umarım senin de güzel haberlerini alırız buradan. Tutmayan gebelik yoktur zamanı gelmeyen annelik vardır diyip teselli ediyorum hep kendimi. Ne kadar pozitif ve umutlu bakarsak öyle konacak kucaklarımıza inşallah meleklerimiz. Mesajından da o sıcak pozitifliği aldım ben inşallah çift çizgini bol basamaklı kan testini paylaşmanı bekliyorum arkadaşım
Kac cikti degerin hayirli olsun insallah.Kendinde belirti arayanlar, bende cok ariyodum sadece cok sik tuvalete cikiyodum onuda cok su icmeme bagliyodum onun disinda ne kanama ne baska bisey hic olmadi. Sadece hissiyat oldu tuttu dedim icimde bisey vardi degisik bir his
8. Gunde 93 10 gunde 253 13. Gunde 1267 ciktiKac cikti degerin hayirli olsun insallah.
Kuzum sakin hamilelik boyunca kansmasi olanlar var sen stres yapmaBu sabah adet olcakmisim gibi bi his oldu tuvalete gittim peceteye sildigimde kirmizi kan geldi hemde coktu 2 kere sildim 2sindede cok kan geldi hemen hastaneye gittim doktor kanin cok gelmesine sasirdi yerlesme kanamasi olabilir ama cok geldi diyosun ve kirmizi diyosun dedi bebegimin kesesini gordu hic bi sorun yok kesen cok iyi durumda dedi ama 5 hafta 4 gunlukmus bu haftada kanama olan oldumu lutfen yazin cok agladm sabahh kan gorunce
Saglikliysa sıkı tutunmuşsa hicbirsey olmaz insallah. Kesenide gormussun.Bu sabah adet olcakmisim gibi bi his oldu tuvalete gittim peceteye sildigimde kirmizi kan geldi hemde coktu 2 kere sildim 2sindede cok kan geldi hemen hastaneye gittim doktor kanin cok gelmesine sasirdi yerlesme kanamasi olabilir ama cok geldi diyosun ve kirmizi diyosun dedi bebegimin kesesini gordu hic bi sorun yok kesen cok iyi durumda dedi ama 5 hafta 4 gunlukmus bu haftada kanama olan oldumu lutfen yazin cok agladm sabahh kan gorunce
Doktor da oyle soyledi dusuk gibi gorunmuyo dedi olabilir sadece cok devam ederse tekrar gel dedi cok korktumm gercekden cok saoll canm bnmKuzum sakin hamilelik boyunca kansmasi olanlar var sen stres yapma
3 saattir takip ediyorum suanda ayni dedigin gibi devam ediyo benimde kahverengi olarak geliyo peceteye seninde hayirli olsun canm beklemek zor bi surecti gebelik ogreniyosun aman bisey olcak korkusu daha da zormus allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallahh yiyecek ekmekleri varsa tutunurlar bize demekten baska care yokSaglikliysa sıkı tutunmuşsa hicbirsey olmaz insallah. Kesenide gormussun.
Benm de kahverengi geliyor azar azar. Sonucumu bil3 yeni ogrendim yani
Aynen oyle stresin hicbirseye faydasi yok nabalim.3 saattir takip ediyorum suanda ayni dedigin gibi devam ediyo benimde kahverengi olarak geliyo peceteye seninde hayirli olsun canm beklemek zor bi surecti gebelik ogreniyosun aman bisey olcak korkusu daha da zormus allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallahh yiyecek ekmekleri varsa tutunurlar bize demekten baska care yok
climara fort hala kullanıyor musunuz acabaClimara fort bantı ne zamana kadar kullanacağız bilen var mı arkadaşlar
Bu sabah adet olcakmisim gibi bi his oldu tuvalete gittim peceteye sildigimde kirmizi kan geldi hemde coktu 2 kere sildim 2sindede cok kan geldi hemen hastaneye gittim doktor kanin cok gelmesine sasirdi yerlesme kanamasi olabilir ama cok geldi diyosun ve kirmizi diyosun dedi bebegimin kesesini gordu hic bi sorun yok kesen cok iyi durumda dedi ama 5 hafta 4 gunlukmus bu haftada kanama olan oldumu lutfen yazin cok agladm sabahh kan gorunce
[/QUOT
Korkma canim bisey olmaz insallah yat dinlen stres yapma
Bu beklenem bisey ztn herkes yasio onemli olan tekrarlayip cogalmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?