Merhaba silik Bir çizgi görünüyor. Transferden sonra kaçıncı gününDayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama silik çizgi var sizce durum nedir?
Buğün 8.günüm. 9 aralıkta 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Yanlış görmüyorumdur inşallah. Tekrar tekrar baktım ama 2.çizgi çok çok silik bir şekilde görünüyor.Merhaba silik Bir çizgi görünüyor. Transferden sonra kaçıncı günün
Evet ben de görüyorum inşallah hamilesinizdirBuğün 8.günüm. 9 aralıkta 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Yanlış görmüyorumdur inşallah. Tekrar tekrar baktım ama 2.çizgi çok çok silik bir şekilde görünüyor.
Gözünüz aydın. Çok erken olduğu için çok silik çıkmış..Benim de transferde 5.günüm 5.gün emriyosu gebelik testim böyle
Gözünüz aydın :)Buğün 8.günüm. 9 aralıkta 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Yanlış görmüyorumdur inşallah. Tekrar tekrar baktım ama 2.çizgi çok çok silik bir şekilde görünüyor.
İnşallah hamileyimdirGözünüz aydın. Çok erken olduğu için çok silik çıkmış..
İnşallah hamilesinizdir ama testlerde yanılma olacağını sanmıyorum pek.. Sadece gebelik daha çok yeni bence.İnşallah hamileyimdirÇatlatma iğnesi 5 Aralık gecesi vurulmuştum gebelik testini etkiler mi acaba
İnşallahhhİnşallah hamilesinizdir ama testlerde yanılma olacağını sanmıyorum pek.. Sadece gebelik daha çok yeni bence.
İnşallah sizde hamilesinizdirBenim de transferde 5.günüm 5.gün emriyosu gebelik testim böyle
İnşallah dediğiniz gibidir.İnşallah sizde hamilesinizdir5.gün embriyosu daha erken görünmeye başlıyor sanırım
Evet gerçekten beklemek çok zor. Dayanamayıp kan tahlili yaptırdım buğün beta hcg değerim 63 çıktı. 9.gün olmasına göre deger çok düşük değil mi.İnşallah dediğiniz gibidir.Tüp bebek sürecinin en zor kısmı 'beklemek' diyorlardı çok haklılarmış
Lütfen içini rahat tut stres yapman bebeği kötü etkiler.Evet gerçekten beklemek çok zor. Dayanamayıp kan tahlili yaptırdım buğün beta hcg değerim 63 çıktı. 9.gün olmasına göre deger çok düşük değil mi.
Birde internetten bakıyorum bulamıyorum normal değerleri. Son regli tarihine göre hesaplanıyor sanırım. Ama işin içinden çıkamadım bir türlü. Bilen aydınlatabilirmi beni.
3.gün embriyosu olması aynı zamanda erkenden test yaptığınızdan dolayı değeriniz düşükEvet gerçekten beklemek çok zor. Dayanamayıp kan tahlili yaptırdım buğün beta hcg değerim 63 çıktı. 9.gün olmasına göre deger çok düşük değil mi.
Birde internetten bakıyorum bulamıyorum normal değerleri. Son regli tarihine göre hesaplanıyor sanırım. Ama işin içinden çıkamadım bir türlü. Bilen aydınlatabilirmi beni.
Anladım hayırlısıyla yükseliş gösterir inşallah3.gün embriyosu olması aynı zamanda erkenden test yaptığınızdan dolayı değeriniz düşük
Kaç tane çatlatma iğnesi vurulmuştunuzİnternette bunları buldum.
Doktorunuza bir sorun istersenizİnternette bunları buldum.
1 tane ama 2 toz 1 sıvı olarak vuruldumKaç tane çatlatma iğnesi vurulmuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?