Gözün aydın canım sağlıkla devam edip kucağına da alırsın inşallahBu nasıl oluyo şimdi var mı ben mi yanlış görüyorum nolur bişey diyin nolur
Ne yaptın kan tahlili verdin mi?Bu nasıl oluyo şimdi var mı ben mi yanlış görüyorum nolur bişey diyin nolur
Evet Sonucum 252 çıktı.inşallah yine kaybetmem bebeğimi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahNe yaptın kan tahlili verdin mi?
Tek embriyo sanırım hiç olumsuz düşünme artık bitti sıkıntılarınEvet Sonucum 252 çıktı.inşallah yine kaybetmem bebeğimi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Evet tekti 5. Gün transferiydi. Allah razı olsunTek embriyo sanırım hiç olumsuz düşünme artık bitti sıkıntılarınçok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsinEvet Sonucum 252 çıktı.inşallah yine kaybetmem bebeğimi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Darisi basimiza insallahHayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin
Insallah allah herkezin kucagini doldursun benim bazı günler çok agrım oluyo bazı günler hiç agrım olmuyo.yarin inşallah öğrenicez.sma iki gün sonra artması önemli benim ilki 10. Gün artmış 12 gün düşmüştü inşallah bu sefer olmaz allah büyüktür inşallah nasip etmiştir bu seferBelirti var mı? Benim bu sefer ilk ikisinden farklı oldu. Dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlk iki gün otelde kaldık hiçbir şey yoktu çok rahattım ohh dedim dünya varmış davul gibi karnınla ağrı sızı içinde taze transferden rahatmış. İki saatlik yol gittik 48 saat sonra. 3. gün hafif bel ağrım başladı. 4. gün uzun yola çıktık doktorum çıkabilirsin hiç bir sakınca yok dedi. Yolda tuvalete gidince turuncu tortu geldi. İlk gün transfer den üç saat önce yine gelmişti. 5. gün işe başladım rahat geçti. 5. ve 6. gün yatmadan önce lavabo ya gidince yine çok az turuncu tortu geldi. Toplamda 4 defa geldi daha yok. Bel ağrım o iki gün çok yoğundu 3 gün hafifti 4. günümden 8. günüme kadar ağrım fazlaydı. 9. günüm de bel ağrım hafifledi halen var ama çok hafif bu sefer kasıklarım ağrıyor. 11. günüm bugün kasık ve bel ağrımı net hissediyorum. İlaçtan diyorum bi bel ağrım niye hafifledi o zaman ilacı kullanıyorum. Aynı şiddette olmadı. 8. günden sonra azaldı ağrı kasığa vurdu.. Belki bu akşam kan baktırabilirim. Yarın sabah yerine 12 saatte ne değişecek. Rabbim bu sefer inşallah vermiştir.
Arkadaşım ben öğrendim bugün yaptım testi Rabbime bin şükür pozitifInsallah allah herkezin kucagini doldursun benim bazı günler çok agrım oluyo bazı günler hiç agrım olmuyo.yarin inşallah öğrenicez.sma iki gün sonra artması önemli benim ilki 10. Gün artmış 12 gün düşmüştü inşallah bu sefer olmaz allah büyüktür inşallah nasip etmiştir bu sefer
Bende kan tahlili verdim 4 Kasımcılar bekleyemedi. Çok şükür bebişlerimiz yaşıt olacakTek embriyo sanırım hiç olumsuz düşünme artık bitti sıkıntılarınçok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çoookkkk çoookkkk sevindimmm gözün aydın canım sağlıkla kucağına al insallahhhhArkadaşım ben öğrendim bugün yaptım testi Rabbime bin şükür pozitifRabbim bu sayfalarda olan herkese versin inşallah
Gözün aydın darısı başımıza inşallah.insallah değerin katlanarak artarArkadaşım ben öğrendim bugün yaptım testi Rabbime bin şükür pozitifRabbim bu sayfalarda olan herkese versin inşallah
Hayırlı olsun seninki de inşallah.degerleriniz her geçen gün katlansinBende kan tahlili verdim 4 Kasımcılar bekleyemedi. Çok şükür bebişlerimiz yaşıt olacak
Amin amin aminHayırlı olsun seninki de inşallah.degerleriniz her geçen gün katlansin
İnşallah canım duam sizinleGözün aydın darısı başımıza inşallah.insallah değerin katlanarak artar
Bütün kalbimle senin için dua edeceğim inşallah sende hayırlı haberi vereceksinÇoookkkk çoookkkk sevindimmm gözün aydın canım sağlıkla kucağına al insallahhhh
Inşallah canım son düzlük iyice zor gelmeye başladı, Allahım nerde isteyen varsa anne olmayı nasip etsinBütün kalbimle senin için dua edeceğim inşallah sende hayırlı haberi vereceksin
Benim oluo ama fitildendir diye umutlanmak istemiorumTransferden sonra su gibi akıntısı olan oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?