bluegrencim usg günün nezaman ben hayırlısıyla yarın bebişimi görmeye gidiyorum
Bluegrenn ben de bugün kitap okumaya başlayayım belki biraz oyalar senin gibi benide.usg ye de az kaldı sanırım dimi ben sonuç alınca sende bebişini görmüş olacaksın.çalışınca çok daha hızlı geçiyor vakit dimi ama genede dikkatli ol olur mu? içinden geçenlere çok sevindim bu arada Allah yar ve yardımcımız olsun.
benimde ilk denemem dün transfer oldu 5. gün blastı tek transfer ettiler ilk 1 saat yattım sonra wcye çıktım eve gelim yavaş hareketlerle wc ve eve çıkmak için merdivenlerden çıkmak dışında bir aktivite yapmadım estraderm bant folbiol crinone jel kullanıyorum.ananas kuru incir kuru kayısı siyah çekirdekli kuru üzüm ve azda olsa dut kurusu yiyorum yemekte normal evde ne pişiyorsa...pazar sabahıda uçakla yolculuk yapmak zorundayım birde bizim sadece 5. güne 2 blastımız hayatta kaldılar tese spermi olduğu için..
benimde adet belirtilerim var.........rahmim agrıyo resmen ya....
bakalım sonuçlarımız neler olacak kızzlar........benimde 5 günüm var
Amin canım inşallah. ben Usg'ye 2 temmuzda gircem hayırlısıyla inan bu bekleyişte çok heyecanlı ve korkulu geçiyor..
ha bu arada embriyo fotolarını koyalım buraya bakalım hadi.
tabi nasıl konuluyo onuda bilmiyorum ama.
bilenler koysun lütfen kızlar yaa.
çok merak ediyorum ben
arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Evde beklemek çok sıkıcı insan konuşup rahatlamak istiyor. beni de listeye ekleyin 1 Temmuz test günü ilk deneme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?