bebişimi gördüm kızlar kalbi pıt pıt atıyordun çok muhteşemdi insanın içinde başka bi kalp atması hepine nasip etsin allahım 6 haftalıkmış bebeğim herşey çok iyi gözüküyor umarım hep böyle gider aminnnn
bebişimi gördüm kızlar kalbi pıt pıt atıyordun çok muhteşemdi insanın içinde başka bi kalp atması hepine nasip etsin allahım 6 haftalıkmış bebeğim herşey çok iyi gözüküyor umarım hep böyle gider aminnnn
cnm çook sevindim senin adına burdan hep böle güzel haberler alırıız inşallah rabbim kucağına almayıda sağlıklı sıhatli nasipp etsinn istanbul dasın hangi merkezde oldu cnm tedavinn
sevim_li tebrik ederim. umarım her şey yolunda gider. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...ben transfer sonrası bekleyenlerdenim. 5 gün oldu. hiçbir şey hissetmiyorum. delirmemek elde değil. ama böyle güzel haberler almak insana umut veriyor...
hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Sonuç bekleyenlerde inşallah pozitif sonuç alırlar ben şuan 10+3 haftalık hamileyim ve bekleme sürecinde hiçbir belirtim olmadı daha sonrada ne miğde bulantısı ne başka bişey belirtileri kafanıza takmayın herkeste olmayabiliyor
olsa bi dert bize olmasa bi dertt ne kadar zormuşş beklemekkk peki sen neden progesteronn kullanıyosunn cnm anlamadımm merak ettimm
ben galiba adet olucam ağrılar fazlalaştı .
bende belirti falan yok. günlük hayatımı yaşıyorum artık. dışarıya çıkıp stres atıyorum, evde beklemek daha kötü oluyor.hayırlısı artık....
bugün transferimin 7.günü 5.gün transferi olduğundan han belki tutmuşssa idrar testinde çıkar dedim ama malesef çift çizginingölgesi bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?