arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Evde beklemek çok sıkıcı insan konuşup rahatlamak istiyor. beni de listeye ekleyin 1 Temmuz test günü ilk deneme.
merhaba arkadaşlar bugün 7. günüm bakalım test günüme az kaldı. Sizlerden e2 ve progeston tahlilleri sonucuna göre PROGYNEKS diye bir iğne istedimi doktorunuz .Benim doktorum bu testler gebelik hakkında bilgi vermez diyo ama ben onların bu testlerden sonucu tahmin ettiklerini düşünüyorum .ooof ya adet sancısına benzer ağrılarım var adet olucam diye korkuyorum.
merhaba kızlar benimde ayın 22sinde transferim oldu.3 temmuzda sonucu öğreneceğim acaba tutup tutmadığı nasıl belli olur.aklıma olumsuz birşey getirmek istemiyorum.allahım sen yardım et
canım bahsettiğin iğnenin progesteron takviyesi için yumusak kapsülünü verdi bana doktor yumurta toplamadan bu yana günde 3 kez kullanıyorum ben. benim hiç bir belirtim yok. normalim ama bu durum normalmi onu da bilmiyorum...
kkkk[/B ] canım üzüldüm ne yazacağımı bilemedim. Zamanı değilmiş diyelim.birde kan testi mi yaptırdın ?
amin inşallah hayırlı sonuçlar alırız...benim 2.denemem oldu tek embriyo yaşım da 28, beklemek gerçekten zor nasıl geçiyor günlerin ? bu arada brüksel tüp bebek merkezinde oldu.
inşallah cnm ya valla 3 gündür baş ağrım var devamlı ve çok yoğun akıntımm var başka ada bişeyim yokk belirti olarak göğüs uçlarım a dokunamıyorum bide ama ilaçlar yapıyo onu sanırımm bçle işte uff çok sitreslii sen nasılsın peki cnm varmı bi belirtii
bebişimi gördüm kızlar kalbi pıt pıt atıyordun çok muhteşemdi insanın içinde başka bi kalp atması hepine nasip etsin allahım 6 haftalıkmış bebeğim herşey çok iyi gözüküyor umarım hep böyle gider aminnnn
bebişimi gördüm kızlar kalbi pıt pıt atıyordun çok muhteşemdi insanın içinde başka bi kalp atması hepine nasip etsin allahım 6 haftalıkmış bebeğim herşey çok iyi gözüküyor umarım hep böyle gider aminnnn
hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar benim de transferim 18 de oldu bugün 6. günüm ama sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var bu 2. denemem heyecanla sonucu bekliyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan da çok korkuyorum.
ben de gögüs ağrısı bile yok. normalde progesteron takviyesi kullanıldığı için gögüslerin şişmesi ve ağrıması gerekli ama benim o da yok. şaşdım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?